M1KEZ 0 Opublikowano 28 Grudnia 2021 Siemaneczko, potrzebuje pomocy, kilka wyrzutni do 500 zł z marketów : Dino,Lidl,Netto,carrefour,kaufland,biedronka zeby bylo dynamicznie i jakieś kątówki tez fajnie zeby były Cytuj
0 Moloch 148 Opublikowano 28 Grudnia 2021 (edytowane) Z Cerfa Virus, Hydra, Proton (proste dobre wyrzutnie, proton to nowość ale zapowiada się fajnie) Z Cerfa Axion kontówka Z Bricomarche Tajfun, JW408 Z Bricomarche Termopile kontówka Edytowane 28 Grudnia 2021 przez Moloch Cytuj
0 M1KEZ 0 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2021 3 minuty temu, Moloch napisał: Z Cerfa Virus, Hydra, Proton (proste dobre wyrzutnie, proton to nowość ale zapowiada się fajnie) Z Cerfa Axion kontówka Z Bricomarche Tajfun, JW408 Z Bricomarche Termopile kontówka nie mam brico Cytuj
0 Moloch 148 Opublikowano 28 Grudnia 2021 36 minut temu, m1kezz napisał: nie mam brico W Dino masz też fajne towary. Popatrz na wątek Markety na FF Cytuj
0 Develin 1 Opublikowano 28 Grudnia 2021 3 godziny temu, m1kezz napisał: Siemaneczko, potrzebuje pomocy, kilka wyrzutni do 500 zł z marketów : Dino,Lidl,Netto,carrefour,kaufland,biedronka zeby bylo dynamicznie i jakieś kątówki tez fajnie zeby były Ja biorę Axion, Proton z Carrefour i chyba Thoriana z Lidla. Cytuj
0 Draska 1 Opublikowano 29 Grudnia 2021 10 godzin temu, Moloch napisał: Wirus z carfura na pewno I sokół z kauflanda , za 49,99 zł niepozorna kostka , ale robi naprawdę niezłe wrażenie , ma strzały proste i kątowe Cytuj
Pytanie
M1KEZ 0
Siemaneczko, potrzebuje pomocy, kilka wyrzutni do 500 zł z marketów : Dino,Lidl,Netto,carrefour,kaufland,biedronka zeby bylo dynamicznie i jakieś kątówki tez fajnie zeby były
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi