Skocz do zawartości

[Bartosz] Pirozakupy 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Czołem Piromaniacy! Weteran choć już mniej aktywny i o kolejny rok starszy, to wciąż wierny fajerwerkom ? 
Tegoroczny stuff skompletowałem na Piroart, Arka i fajerwerkigorzów oraz skorzystałem z promki w Biedronce i skusiłem się na kilka kostek. Ogólnie plan jest taki, że większość odpalam pojedynczo, natomiast JW31 oraz biedronkowe kostki chciałbym odpalić jednym lontem żeby zrobić dużo gwizdu, hałasu i zamieszania na niebie ? 
60fe646d3a6080b9.jpg

Edytowane przez Bartosz
  • Like 2
Opublikowano

Tropic Pro na dole to jakie kody?

No gwizdu to ty zrobisz co nie miara :)

Opublikowano
25 minut temu, Moloch napisał:

Tropic Pro na dole to jakie kody?

BZ50S-7019 i BZ50S-7007 czyli 50 strzałów w 10 sekund :D 

Opublikowano

Ilościowo trochę mniej jak w poprzednich latach ale powinno być dobrze, tropic pro zrobi robotę, hestia to się okaże choć oni nigdy nie byli jacyś super

Opublikowano
18 minut temu, Bartosz napisał:

BZ50S-7019 i BZ50S-7007 czyli 50 strzałów w 10 sekund :D 

BZ50S-7007 będę polował na 2022 rok! To jest sztosiwo, widzę już ją u drugiej osoby w stuffie :)
Ta wyrzutnia jest tak samo cudowna jak TB81 Spaceship on the Moon

• Like 1
Opublikowano

Jak co roku możemy na Ciebie liczyć!

Ułożyłeś stuff na kształt pałacu. Mniej więcej takie jak stage na imprezach hardstylowych.

Decibeloutdoor2019-230.jpg

61976628_2176742832394822_8099493010909167616_o.jpg

• Thanks 1
  • Haha 1
Opublikowano

Wyrzutnie z serii Tropic Pro na pewno nie zawiodą, Fabulous bardzo ładny. 1200 "piszczków" jak ruszy to na pewno będzie głośno :D 

Opublikowano
1 godzinę temu, mantis napisał:

Jak co roku możemy na Ciebie liczyć!

Ułożyłeś stuff na kształt pałacu. Mniej więcej takie jak stage na imprezach hardstylowych.

Na to bym nie wpadł ? Dzięki Mantis, Twoje porównania są zawsze w punkt ? A dla mnie układanie stuffu do zdjęcia to zawsze przyjemność ?

Opublikowano

Same konkrety ?rewelka że tyle tych tropic pro i w dodatku 2 sztuki bz50s