Miłosz Ślotała 0 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2021 Witam, przeprowadziłem się do nowego domu mam tutaj ogrzewanie podłogowe i moje petardy leza na podłodze wyczytałem kiedyś w internecie ze nie nalezy trzymac petard blisko zrodel ciepla i teraz pytanie mogą leżec na tej podłodze czy lepiej je gdzies schowac do szafki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sevento 16 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2021 Lepiej chronić przed ciepłem, na wszelki wypadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil911 119 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2021 Mogą leżeć bez obaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LudwiczekR 27 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2021 A jaką masz temperaturę tej podłogi? Musiał byś ze 200 stopni zrobić żeby przez tekturę coś tam w czarnym prochu czy związkach chloranowych się porobiło i zainicjował się wybuch. Jeśli masz wilgotne to fajnie Ci wyschną. Ja swoją kolekcję przechowuję na półce w metalowej szafie narzędziowej (zamykanej na klucz przed dzieciakami) i zakładam woreczki z pochłaniaczem wilgoci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gerlach 5 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2021 Przecież te fajerwerki co przypłyną świeżo z chin też muszą być gdzieś suszone, bo zwyczajnie są zawilgocone. Nic im nie grozi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraptak 8 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 17:53 Mi się wydaje że nic się z twoją pirotechnika nie stanie w tym roku przechowuje mój stuff sylwestrowy w kufrze pod którym mam rurę z ciepłą wodą fajerwerki trzymam tam od lipca, więc myślę że jedynie nie można trzymać pirotechniki w zawilgoconej piwnicy lub obok pieca lub kominka czy inaczej koło otwartego ognia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi