Paweł Klamerski 0 Opublikowano 31 Grudnia 2021 Czy mam się obawiać że wyrzutnia mi wybuchnie po 6 miesiącach w garażu Jorge JW04 Cytuj
0 k4n4li4 276 Opublikowano 31 Grudnia 2021 śmiało odpalaj co najwyżej może zgasnąć to wtedy rezerwę odpalasz Cytuj
0 mantis 433 Opublikowano 31 Grudnia 2021 Kiedyś przypadkowo zalałem wodą szelki (pociski) na podwórku, dlatego wziąłem je do domu, a rok później odpaliłem. Efekty były normalne. Oczywiście nie możesz wziąć od razu do domu wyrzutni, którą próbowałeś już odpalić na podwórku. Jeśli odpalałeś w niej już lont i spalił się cały, tylko wyrzutnia nie odpaliła, to wtedy jej nie bierz w ten sam dzień do domu. Taki mokry niewypał lepiej nie trzymać w domu, tylko odczekać dzień, a potem dać do jakiegoś składzika, albo do blaszanego garażu. Cytuj
Pytanie
Paweł Klamerski 0
Czy mam się obawiać że wyrzutnia mi wybuchnie po 6 miesiącach w garażu Jorge JW04
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi