Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W Lublinie też Song dostępny, dziś go nabyłem. Fajna oferta w tym roku, można coś wybrać. Polecam przejść się do tego sklepu, gwarantuje, że coś wpadnie wam w oko.

• Odpowiedzi 312
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Czy ktoś mógł by mi powiedzieć coś o tych takietkach ? Chodzi mi o to czy są dobre przed 00;00 , czy jakieś ładne efekty ?

1. 02555037486869966376.jpg

2. 16051718077534279489.jpg

dziękuje .

Opublikowano

Ja testowalem jedynie rakiete , ktora mozna kupic na sztuki . Teraz szykuje się na wyrzutnie armagedon (katowa) za 70 zl . Opłaca sie?

Opublikowano

Czy ktoś mógł by mi powiedzieć coś o tych takietkach ? Chodzi mi o to czy są dobre przed 00;00 , czy jakieś ładne efekty ?

1. 02555037486869966376.jpg

2. 16051718077534279489.jpg

dziękuje .

ja wlasnie przetestowałem Rubicony , nawet spoko są, jak chcesz to bierz, nie bedziesz zawiedziony jak na tą cenę
Opublikowano

ja polecam armagedon w tej cenie powinniście ją brać w hurtowych ilościach, bo jakość produktu jest wyśmienita i cena bardzo ale to bardzo niska :)

Opublikowano

Efekt RC1, moim zdaniem są dobre jak na taką cene i ilość ;)

Opublikowano

Do jakich petard hukiem mozna porownac RC1? I jak ktos wie moze do jakich petard mozna porownac degeneration petardy?

Opublikowano

Do jakich petard hukiem mozna porownac RC1? I jak ktos wie moze do jakich petard mozna porownac degeneration petardy?

RC1 , do mocnych :D jak chcesz brać to bierz chłopie! są bardzo silne :)

Opublikowano

Dorownuja np explosiva 1 albo 2?Czy do jakich petard je mozna porownac?

Opublikowano

Dorownuja np explosiva 1 albo 2?Czy do jakich petard je mozna porownac?

no są mniej więcej jak explosive 1 :)

Opublikowano

powiem Ci tak, jeżeli boisz się , że będą słabe to sie nie obawiaj ! Kupuj bo są mocne jak na swoją cenę i jeszcze trzeba brać pod uwagę , że jest ich 60 sztuk w paczce :)

Opublikowano

No troche sie obawiam ,ale kupie kilka paczek na przetestowanie.

Opublikowano

Jedna z najlepszych ofert marketowych w tym roku :) . Dodam jeszcze , że w gazetce nie ma wszystkich produktów np. wyrzutnia FIGIEL TXB824 za bodajże 8 zł :)

Opublikowano

Degenerationy są bardzo podobne do k0203 Hestii, natiomasy huk nieznacznie ale mocniejszy ;)

Za 4zl jest 50szt w paczce, jak dla mnie lepsze od Korsarek, bo mają lont.

Opublikowano

Jak ktoś planuje kupić songa za 85 to radze się spieszyć bo np. w Warszawie jak kupowałem wczoraj to zostały raptem 3 sztuki.

Opublikowano

Tym bardziej, że song jest w ofercie za 85 zł do dzisiaj !

Opublikowano

Czyli mam rozumieć że od 27 będą fajerwerki droższe ?

nie do końca :P na pewno nie wszystkie xD

Opublikowano

toć to szok :D inne sklepy mogą se schować

Opublikowano

toć to szok :D/> inne sklepy mogą se schować

no :P

Opublikowano

Niesamowite. To prawie cała oferta Piromaxu, na dodatek w bardzo niskich cenach. Leclerc zostawia daleko w tyle inne markety. Nie spodziewałem się aż takiego wyboru produktów, w tak niskich cenach, na dodatek od tego importera!

Opublikowano

Zakupy w marketach to loteria. Można postawić tylko na ich ofertę i się zawieść z powodu wysokich cen i małego asortymentu. Jednak są i takie oferty jak ma Leclerc które sprawiają, że robi nam się głupio kupując po wyższych cenach w internecie, w dodatku płacąc jeszcze za przesyłkę.