Krzychu93 5 Opublikowano 11 Grudnia 2011 No to musze przyznać że rakietki Orion mile mnie zaskoczyły Cytuj
Michu909 0 Opublikowano 12 Grudnia 2011 Nie wiecie może , czy dzisiaj sa juz fajerwerki w E.Leclercu , moze ktos ma blisko i pujdzie zobaczyc , bo ja mam 15 km Z góry Dzieki. Cytuj
Mks 2 Opublikowano 12 Grudnia 2011 Chyba se kupię Paczkę tych rakietek ale JR6 Diablo to one nie dorównują Cytuj
Freku 0 Opublikowano 12 Grudnia 2011 Gazetka obowiązuje od: 13.12. - 24.12.To chyba jutro już będa jak tak pisze. Cytuj
ponczo12496 23 Opublikowano 12 Grudnia 2011 Właśnie wróciłem z Leclerca i to co zobaczyłem ... szkoda gadać. Fajerwerki znajdują się na stoisku ze szlugami, jest tylko jedna poleczka i wepchniętych kilka sztuk Sky Bustera I Waterfalla. W tym roku Leclerc mnie negatywnie zaskoczył. Cytuj
Krzychu93 5 Opublikowano 12 Grudnia 2011 Właśnie wróciłem z Leclerca i to co zobaczyłem ... szkoda gadać. Fajerwerki znajdują się na stoisku ze szlugami, jest tylko jedna poleczka i wepchniętych kilka sztuk Sky Bustera I Waterfalla. W tym roku Leclerc mnie negatywnie zaskoczył. U mnie jest duże stanowisko do wyboru do koloru, jest w czym wybierać Cytuj
Michu909 0 Opublikowano 12 Grudnia 2011 Właśnie wróciłem z Leclerca i to co zobaczyłem ... szkoda gadać. Fajerwerki znajdują się na stoisku ze szlugami, jest tylko jedna poleczka i wepchniętych kilka sztuk Sky Bustera I Waterfalla. W tym roku Leclerc mnie negatywnie zaskoczył. Gwarantuje Ci , ze jak pujdziesz jutro to bedzie wszystko ladnie porozstawiane. Dzis zapewne dostali fajerwerki i wylozyli pewniekilka sztuk. Tak jak napisal Freku , fajerwerki beda od jutra Cytuj
koma94 0 Opublikowano 12 Grudnia 2011 Właśnie wróciłem z Leclerca i to co zobaczyłem ... szkoda gadać. Fajerwerki znajdują się na stoisku ze szlugami, jest tylko jedna poleczka i wepchniętych kilka sztuk Sky Bustera I Waterfalla. W tym roku Leclerc mnie negatywnie zaskoczył. Czyli tak samo jak u mnie w zeszłym roku, w tym pewnie będzie podobnie. Cytuj
smilser. 2 Opublikowano 12 Grudnia 2011 Szkoda że u mnie jeszcze nie ma Wszyscy tutaj mówią że w E.leclercu już są a u mnie w Łodzi nic nie ma tam gdzie stały fajerwerki w zeszłym roku to stoją zimowe opony -.- A w tamtym roku już były od 09.24 Cytuj
ponczo12496 23 Opublikowano 12 Grudnia 2011 Radze ci sprawdzić na stoisku ze szlugami i alkholem Cytuj
Krzychu93 5 Opublikowano 12 Grudnia 2011 U mnie to stoisko jest przed kasami więc jak sie wchodzi na sklep to trzeba być naprawde zdolnym żeby go nie zauważyć Cytuj
TheGospodarz 1 Opublikowano 12 Grudnia 2011 ehh to ja nie będę jechał jutro specjalnie tylko w sobote/ niedziele jak na zakupy na święta. Bo skoro u jednych są u innych nie ma to nie wiadomo co u mnie będzie. A mam ok 30km do sklepu Cytuj
Michu909 0 Opublikowano 12 Grudnia 2011 Co sadzicie o zestawie 12 rakiet Traveller ??. Kupic je czy lepiej np. 5 rakiet fireball xxl5 w lidlu za taka sama cene (sprawdzone super efekty)Pilnie , prosze o pomoc poniewaz jutro jade na zakupy Pozdrawiam Cytuj
ponczo12496 23 Opublikowano 13 Grudnia 2011 UWAGA przed chwilą dzwoniłem do Leclerca na Tomasza Zana w Lublinie i powiedziano mi że wczoraj wjechała dostawa i będzie więcej fajerwerków, więc nie ma się co przejmować Cytuj
Michu909 0 Opublikowano 13 Grudnia 2011 Własnie wrucilem z E.Leclera. Jak narazie duzo fajerwerkow nie bylo , tylko zestawy rakiet , ale powiedziano mi ze jeszcze sa schowane w jakis szafach. Kupilem za 49.99 zestaw OGROMNYCH rakiet 1975 Night Suprise - Super Power Dziwne , poniewaz nie bylo ich na gazetce :)B) Cytuj
MrLanC 1 Opublikowano 13 Grudnia 2011 To są Rakietki Triplexa? Jeżeli chodzi ci o te rakietki co kupił Michu to przecież napisał , że są to wyroby od Super Power. Cytuj
FireGorek1 2 Opublikowano 13 Grudnia 2011 Mks !! to są Rakiety sp !!! przecież jest opis co kupił , a nawet na zdjęciu widać :facepalm:B) Cytuj
Mks 2 Opublikowano 13 Grudnia 2011 acha,nie zauważyłem,wydaje mi się że miałem te rakietki w poprzednim roku jak to te to efekty zajeb***** Cytuj
piter2599 5 Opublikowano 13 Grudnia 2011 Gdyby wszystkie artykułu co są na sklepie miałyby być w gazetce to stała by się ona księgom Cytuj
ponczo12496 23 Opublikowano 13 Grudnia 2011 W Lublinie na T. Zana wybór jest znakomity. Mnóstwo produktów Jorga oraz Tripelxa. Polecam sklep w 100 %, biedra się chowa. Cytuj
koma94 0 Opublikowano 13 Grudnia 2011 W Poznaniu to samo wszystkie produkty z gazetki plus kilka pozycji Jorge, osobiście skusiłem się na sky bustera Cytuj
Marcin_Pce 2 Opublikowano 13 Grudnia 2011 Stoisko E.Leclerca z fajerwerkami znajduje się w pasażu, tuż przed kasami.Wszystko ładnie poukładane na półkach. Przy fajerwerkach stoi pracownik i podaje wybrany towar. Z Cytuj
Michu909 0 Opublikowano 13 Grudnia 2011 Noo , wydaje mi sie ze Eleclerc to najlepszy market z fajerwerkami. Jutro jeszcze pojade do Brico Marche, bede szukac bo niewiem gdzie on dokladnie jest w Poznaniu , ale warto bo mają rakiety R20072 Perfect i inne niezłe od Jorge. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi