KrychFire 109 Opublikowano 2 Stycznia 2022 Tak świętowaliśmy nowy rok. Dzięki za pomoc w przygotowaniu pokazu @PuMeX @KamilTM Pozdro PiroŚwiry! 4 Cytuj
Kamil911 119 Opublikowano 2 Stycznia 2022 O kurde rewelacja panowie ogieeeń był zdecydowanie. crackling z wami ! 1 Cytuj
Piotrek007 79 Opublikowano 2 Stycznia 2022 Pieknie to wyszlo. szacun panowie i chmura craklingu wymiata. Noc zamieniliscie w dzien. Tylko co to za oatatnie gwizki poszly z hukiem? Cytuj
KrychFire 109 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2022 11 godzin temu, Piotrek007 napisał: Pieknie to wyszlo. szacun panowie i chmura craklingu wymiata. Noc zamieniliscie w dzien. Tylko co to za oatatnie gwizki poszly z hukiem? TB170 na białymi loncie I dzięki za miłe słowa :D! Cytuj
Piotrek007 79 Opublikowano 3 Stycznia 2022 4 godziny temu, KrychFire napisał: TB170 na białymi loncie To już wyższy level. Mnie by stara zabila jak by widziala ze cos grzebie;) zaraz by bylo "wysadzisz dom" Cytuj
KrychFire 109 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2022 1 godzinę temu, Piotrek007 napisał: To już wyższy level. Mnie by stara zabila jak by widziala ze cos grzebie;) zaraz by bylo "wysadzisz dom" Nic w tym niebezpiecznego lont owinąć lontem Cytuj
Piotrek007 79 Opublikowano 3 Stycznia 2022 39 minut temu, KrychFire napisał: Nic w tym niebezpiecznego lont owinąć lontem To nie robiles tego na sigle shoty? Cytuj
Pioter 9 Opublikowano 3 Stycznia 2022 Wyborne, 1:40 - ten niebieski ze złotem co to za wyrzutnia? 2:10 - te wachlarze kolorowych "rzymiaków" co to? Ogólnie bardzo ładnie, widać, że dużo pracy włożone i na pewno 20 razy myślałeś co jak i po kolei by było najlepiej. Mnie osobiście saluty jakoś nie jarają. Pewnie finał bym zalał złotem itd a stres oczywiście przy takich pokazach jest oj tak... Inni się często bawią a fani pirotechnicy często samotnie trwają ze swoim stresikiem bo za chwilę trzeba odpalać hehe. Bardzo ładny pokaz. Ja przy takim rozmachu to już bym kombinował to robić z muzyką ale to kolejne techniczne rzeczy by dochodziły wiadomo. Cytuj
Piotrek007 79 Opublikowano 6 Stycznia 2022 W dniu 3.01.2022 o 20:50, Pioter napisał: Wyborne, 1:40 - ten niebieski ze złotem co to za wyrzutnia? Jak pamiętam to podobna ma tropic pro BI36S6-551 Cytuj
KrychFire 109 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2022 W dniu 3.01.2022 o 20:50, Pioter napisał: Wyborne, 1:40 - ten niebieski ze złotem co to za wyrzutnia? 2:10 - te wachlarze kolorowych "rzymiaków" co to? Ogólnie bardzo ładnie, widać, że dużo pracy włożone i na pewno 20 razy myślałeś co jak i po kolei by było najlepiej. Mnie osobiście saluty jakoś nie jarają. Pewnie finał bym zalał złotem itd a stres oczywiście przy takich pokazach jest oj tak... Inni się często bawią a fani pirotechnicy często samotnie trwają ze swoim stresikiem bo za chwilę trzeba odpalać hehe. Bardzo ładny pokaz. Ja przy takim rozmachu to już bym kombinował to robić z muzyką ale to kolejne techniczne rzeczy by dochodziły wiadomo. 1:40 - PXB3806 Lutra 2:10 - TB130 Orange Puppy ( Plastry) Oj stresik był... A co do pokazu pod muzykę będę próbował sił w tym roku pierwsza okazja będzie na 25 lecie ślubu rodziców Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi