damian7878 98 Opublikowano 5 Stycznia 2022 (edytowane) Nazwa-PX-PRO 6 Kaliber - 1,0 Ilość strzałów - 49 To po prostu trzeba zobaczyć.Efekt jednolity ale piękny a intensywność robi gigantyczne wrażenie. Niesamowite spustoszenie zrobiła ta wyrzutnia. Edytowane 5 Stycznia 2022 przez damian7878 1 Cytuj
mantis 433 Opublikowano 5 Stycznia 2022 Dałem ją na finał sylwka 2021 i się nie zawiodłem. Jak na 25 mm to daje całkiem nieźle. Chociaż moja wersja strzelała szybciej na początku w układzie Z, później była dłuższa przerwa i ostatnie strzały poszły na raz w układzie W. Przewińcie sobie do 06:10 Cytuj
Grvby 150 Opublikowano 5 Stycznia 2022 Polecam,bardzo ładna i dynamiczna wyrzutnia. Plusem jest że ma już miejsce na zapalnik nie trzeba nic grzebać,wpinamy i lecimy dalej Zresztą chyba cała seria PX-PRO tak ma. Cytuj
CHRYSTIANO0o 20 Opublikowano 6 Stycznia 2022 W dniu 5.01.2022 o 20:05, mantis napisał: Dałem ją na finał sylwka 2021 i się nie zawiodłem. Jak na 25 mm to daje całkiem nieźle. Chociaż moja wersja strzelała szybciej na początku w układzie Z, później była dłuższa przerwa i ostatnie strzały poszły na raz w układzie W. Przewińcie sobie do 06:10 Dlatego w wyrzutniach piromaxa powinno się osłonić lonty na bokach taśmą nieprzepuszczającą ognia np. aluminiową , gdy ktoś jednak nie chce mieć spieprzonego pokazu i by strzelała zgodnie z ustalonym czasem importera. Tutaj kolejny przykład wyrzutnia Titanium Green piromax zaczęła strzelać na krzyż (czas dla telefonów 4:25) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi