ArbTree 67 Opublikowano 31 Lipca 2022 5 godzin temu, Mroczny napisał: Kolejna aktualizacja stuffu Odbył się mały pyrotrip do Funke Store, niestety nie mieli jednej kostki więc trzeba będzie czekać do września, dziękujemy za gratisy w postaci trzech paczek PS5 wow [mega gratis jak na dzisiejsze czasy gdzie trudno o dobre petardy] i tony naklejek Nie mieli jednej kostki ... pewnie Shockwave aktualizacja konkretna, a najbardziej ciekawi mnie ten szary kartonik, a konkretniej jego zawartość 1 Cytuj
Mroczny 163 Autor Opublikowano 31 Lipca 2022 54 minuty temu, ArbTree napisał: Nie mieli jednej kostki ... pewnie Shockwave aktualizacja konkretna, a najbardziej ciekawi mnie ten szary kartonik, a konkretniej jego zawartość Kurła rozgryzł mnie Cytuj
Mroczny 163 Autor Opublikowano 1 Sierpnia 2022 9 godzin temu, mpiwowski napisał: Shells of shell, produkcja moi moi vuurwerk police Masz rację w tym roku dużo szelek, szczególnie w tych rakietach Cytuj
Grvby 150 Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Hukowo się zrobiło Te petardy pod FT6 ładny rarytas, kiedyś były w jednym sklepie ale zanim się zdecydowałem to już ich nie było 1 Cytuj
Mroczny 163 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2022 38 minut temu, Grvby napisał: Hukowo się zrobiło Te petardy pod FT6 ładny rarytas, kiedyś były w jednym sklepie ale zanim się zdecydowałem to już ich nie było Ja miałem mniejszą wersję tych petard, jestem ciekaw właśnie jak dają te większe, u mnie było podobnie zanim się zebrałem na zamówienie to już zrobiły papa Dobrze, że chociaż jedną paczkę mam, a co do stuffu to robi się powoli hukowo i rakietowo tak jak zapowiadałem bo w tym roku chcę się więcej bawić niż nagrywać 1 Cytuj
PiroMan25 76 Opublikowano 4 Sierpnia 2022 zazdro flowerów i nebelshlagów. Podzielisz się informacją ile za nie dałeś? Cytuj
Mroczny 163 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2022 4 godziny temu, PiroMan25 napisał: zazdro flowerów i nebelshlagów. Podzielisz się informacją ile za nie dałeś? za flowersy 120, kupione tu na forum a za nebelsy 40 od kolegi który nie znał aktualnej wartości xd Cytuj
Grvby 150 Opublikowano 5 Sierpnia 2022 Patrząc na to ile te petardy kosztowały kiedyś 120zł nie jest tragiczne jak na obecne czasy Cytuj
Mroczny 163 Autor Opublikowano 5 Sierpnia 2022 Paka z INS bo dobra cena była, brałem za pobraniem bo nie wiedziałem czy wyślą xd 2 Cytuj
Kamil911 119 Opublikowano 11 Sierpnia 2022 Dzień dobry rakietowo pe el xD kurde ale będą dupnięcia jak w shellsach prawie te alfy z insu też miałem na oczach ktoś je musiał kupić a co do reszty stuffu to ten szary papierowy box wygląda interesująco ciekawe jak się spisze. Cytuj
Mroczny 163 Autor Opublikowano 14 Sierpnia 2022 Kolejne rakiety które zawsze chciałem kupić i jak były dwa lata temu w sklepach to nie kupiłem... już myślałem, że nie będę miał lepszych rakiet hukowych niż jokery big ale na szczęście udało się kupić 20 sztuk na forum, dzięki za gratis JohnyDep TXP010 i PS3, rakiety turbo mocne 1 Cytuj
Czemcio420 16 Opublikowano 18 Września 2022 Erosy mnie ciekawią jak na żywo wrażenie robią piękny stuff! Cytuj
Mroczny 163 Autor Opublikowano 7 Października 2022 Wzmocnienie finałowe do pokazu sylwestrowego, na szczęście portfel nie ucierpiał mocno bo składały się trzy osoby 1 Cytuj
mantis 433 Opublikowano 7 Października 2022 Ten kompocik to istna peta Jeszcze ogony gęste z brokatem i wodospady brokatu. Tak sobie pomyślałem jak oni upchali tyle efektu do 30 mm, a tu patrzę dokładniej: kaliber 38 mm. 1 Cytuj
Mroczny 163 Autor Opublikowano 13 Października 2022 Coś do zabawy czyli zakupy na forum, czekałem aż wszystko dojedzie żeby nie spamować. Trochę kulek 2" SP, Extra Lauty moje ulubione i horrory 1, kilka moździerzy whistling buster, cyrkoblitzy jak za starych czasów, karabinek 20.000 i słoneczka z Komety, petardy luzem to gratisy 1 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi