Mroczny 163 Autor Opublikowano 26 Listopada 2022 (edytowane) W dniu 26.11.2022 o 21:28, Cytryna88 napisał(a): Który rocznik Super Bomben. ? najnowsze z ins kolejna paka z INS Edytowane 28 Listopada 2022 przez Mroczny Cytuj
Mroczny 163 Autor Opublikowano 30 Listopada 2022 (edytowane) Kolejne rakiety do stuffu i tym samym to już jedna z ostatnich aktualizacji, jeszcze czekam na pakę z INS, tyle na ten rok Edytowane 30 Listopada 2022 przez Mroczny Cytuj
Moloch 148 Opublikowano 1 Grudnia 2022 Rocznik Bombenów masz 2021? Za dużo tego wszystkiego masz musisz się czegoś pozbyć i oddać potrzebującym. Cytuj
Pjetrek 27 Opublikowano 2 Grudnia 2022 kurła, taki ładny kartonik pełen thunder kingów to mi sie czasem po nocach śni, po ile teraz chodzą te rakiety? Cytuj
Mroczny 163 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2022 (edytowane) Kurła to tak, miał być trigger do połączenia z Shockwave ale triegra ni ma więc będzie 3x TXB913 jedna już dojechała, dwie następne w drodze oczywiście z ins, godny też miał być ale anulowali i to już ostatnie zakupy fota całości wleci 30 grudnia Edytowane 7 Grudnia 2022 przez Mroczny Cytuj
ArbTree 67 Opublikowano 7 Grudnia 2022 Obserwuje temat od 1ego postu i grubo lecisz z zakupami jak co roku . Stuff mocno zróznicowany, czekam na fotke całośći Cytuj
Pjetrek 27 Opublikowano 7 Grudnia 2022 Ten big bang na filmie prezentacyjnym triplexa wygląda konkretnie, ciekawe czy partia z 2022 też bedzie konkretna, za cene 623zł sam sie zastanawiam nad kupnem. Cytuj
Mroczny 163 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2022 2 godziny temu, Pjetrek napisał(a): Ten big bang na filmie prezentacyjnym triplexa wygląda konkretnie, ciekawe czy partia z 2022 też bedzie konkretna, za cene 623zł sam sie zastanawiam nad kupnem. jeszcze za 593 brałem, na ins ceny się zmieniają z dnia na dzień do tego po zakupie dostajsz punktów na 30zł więc wychodzi całkiem fajna cena jak za 50sh 50mm Cytuj
Mroczny 163 Autor Opublikowano 10 Grudnia 2022 To wszystko na ten rok z mojej strony, a 30 grudnia dodam fotkę całości po spotkaniu z kolegami :DD 1 Cytuj
mantis 433 Opublikowano 10 Grudnia 2022 Kozak stuff jak co roku jest w Twoich tematach co śledzić. Istne armagedon, a to dopiero początek grudnia, jeszcze dojdzie od kolegów, to już w ogóle nie zmieści się na jednym kadrze. Mroczny ochrzczony w ogniu xD Cytuj
Pjetrek 27 Opublikowano 10 Grudnia 2022 Wow, aż mi d*pa trzaska z zazdrości, taką ilością huku to można ukraińców przegonić z olsztyna XD. stuff moich marzeń 10/10 3 Cytuj
Moloch 148 Opublikowano 10 Grudnia 2022 Ładnie to wygląda jest wszystko czego potrzeba. 10/10 1 Cytuj
Mroczny 163 Autor Opublikowano 10 Grudnia 2022 9 godzin temu, PiroArt.eu napisał(a): 3/10, razi brak rakiet whistling moon travels o przepraszam bardzo... były w północno-wschodniej części zdjęcia ( ͡° ͜ʖ ͡°) 1 Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 11 Grudnia 2022 Przyzwyczaiłeś od lat do swoich potężnych, pięknych stuffów.W tym roku znowu rządzisz. Te zdjęcie jakby było zrobione w magazynie piro. Niewyobrażalna ilość konkretów i to takich z najwyżej półki. Do tego ta ilość rakiet, i to takich dużych. Niektóre widzę pierwszy raz na oczy. Mój szacun za zakupy. W Sylwestra pokażesz prawdziwe piękno piro. 1 Cytuj
PiroArt.eu 88 Opublikowano 12 Grudnia 2022 W dniu 10.12.2022 o 22:46, Mroczny napisał(a): o przepraszam bardzo... były w północno-wschodniej części zdjęcia ( ͡° ͜ʖ ͡°) tak więc 10/10, niema się do czego czepić 1 Cytuj
matikoksu 17 Opublikowano 15 Grudnia 2022 Ściana samych konkretnych wyrzutni i do tego konkretne rakiety te rakiety eros wyglądają tak potężnie że musiałem sprawdzić na filmikach i efekty rewelacja Cytuj
Koopacz 54 Opublikowano 17 Grudnia 2022 (edytowane) Witam Widzę wyrzutnię Stinger. Podobno jej pomiędzy blokami lepiej odpalać. Ale to nie moje są słowa. To legendą ludowa..... Chciałem ja dorwac gdzieś, ale nigdzie nie trafiłem. Całość robi piorunjace wrażenie. To taki towar z małego sklepiku z piro.... Pozdrawiam Edytowane 17 Grudnia 2022 przez Koopacz 1 Cytuj
ArbTree 67 Opublikowano 17 Grudnia 2022 Co tu dużo mówić, jak co roku konkretna ścianka masa dobrego towaru, ciekawe rakiety i ten shockwave Będzie się działo u ciebie Pozdro 1 Cytuj
Mroczny 163 Autor Opublikowano 17 Grudnia 2022 2 godziny temu, Koopacz napisał(a): Witam Widzę wyrzutnię Stinger. Podobno jej pomiędzy blokami lepiej odpalać. Ale to nie moje są słowa. To legendą ludowa..... Chciałem ja dorwac gdzieś, ale nigdzie nie trafiłem. Całość robi piorunjace wrażenie. To taki towar z małego sklepiku z piro.... Pozdrawiam Sprawdzę tą legendę Cytuj
Mroczny 163 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2022 Jeszcze szybkie zamówienie z INS, kupowałem 23 grudnia głównie do zabawy 30 dzień przed sylwestrem żeby przetestować nowy sprzęt do nagrywania Cytuj
ArbTree 67 Opublikowano 27 Grudnia 2022 (edytowane) No prze typ, takie małe zamówionko, żeby z tamtej ścianki czasem nie brakło Też mam niedosyt względem ilości z zeszłego roku i dokupuje co chwile po troszku ale Ty to na bogato lecisz Edytowane 27 Grudnia 2022 przez ArbTree 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi