lkemon 0 Opublikowano 8 Stycznia 2022 Hej mam pytanie wie ktoś gdzie można dostać moździerz w dobrej cenie? Cytuj
0 Grvby 150 Opublikowano 8 Stycznia 2022 W dobrej cenie nigdzie. Najprędzej prywatnie lub gdzieś u handlarzy na straganach. Jakieś całoroczne sklepy na bazach z piro mogą mieć coś przykitrane. Cytuj
0 LudwiczekR 28 Opublikowano 9 Stycznia 2022 7 godzin temu, lkemon napisał: Hej mam pytanie wie ktoś gdzie można dostać moździerz w dobrej cenie? Niestety moździerzy junia ewropejska swoimi obostrzeniami zakazała już trzy lata temu. Świetna frajda dla dorosłych, trzeźwych i rozsądnych. Też za nimi tęsknie. Cytuj
0 piro_ziom4 15 Opublikowano 12 Marca 2022 Jeśli chcesz moździerze to już raczej prywatnie. Ceny ciężkie do przełknięcia ale przy sporej ilości idzie wyrwać tanio. Jak coś też posiadam spory wybór to priv. A co do zakazu to słabo wie ktoś czemu wycofali dokładniej? Cytuj
0 kris82 0 Opublikowano 31 Lipca 2022 W dniu 12.03.2022 o 13:25, piro_ziom4 napisał: Jeśli chcesz moździerze to już raczej prywatnie. Ceny ciężkie do przełknięcia ale przy sporej ilości idzie wyrwać tanio. Jak coś też posiadam spory wybór to priv. A co do zakazu to słabo wie ktoś czemu wycofali dokładniej? Witam szukam jakiegoś fajnego moździerza nie za miliony czy nadal masz coś na zbyciu Cytuj
Pytanie
lkemon 0
Hej mam pytanie wie ktoś gdzie można dostać moździerz w dobrej cenie?
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi