damian7878 98 Opublikowano 10 Stycznia 2022 Nazwa-Hot Fusion Symbol-TXB065 Kaliber-1,2 Ilość strzałów-37 Powiem tyle... Genialna wyrzutnia od triplexa. Efekty gigantyczne, chyba aż tak wielkie dawno przeze mnie nie widziane przy tym kalibrze. Wyrzutnia jakby przykryła całe niebo.Do tego efekty przepiękne!!! 1 Cytuj
capodanno 37 Opublikowano 10 Stycznia 2022 Nie spodziewałem się, że aż tak dobrze wypadnie. O ile 37-ki od Triplexa zdobyły duże uznanie, tak Hot Fusion długo była ignorowana, tym bardziej cieszy mnie Twój filmik i opinia. Co do zasady, duże wyrzutnię wolę z uporządkowanymi efektami, bez przeplatania ich co jeden strzał tj. w tym przypadku, ale widzę że w tej baterii naprawdę reprezentują bardzo wysoki poziom, a do tego rozbłyski rzeczywiście są bardzo duże. Najbardziej urzekło mnie chyba to migotanie, ale i finał miło sobie wyobrazić Pewnie będę teraz dużo myślał o tej wyrzutni Swoją drogą bardzo fajnie, że oprócz filmiku dodałeś kilka słów od siebie i fajnie opisałeś ten produkt wydając opinię na temat jego jakości. Zawsze ceniłem Twoje posty, filmik to jedno, a takie opisanie swoich wrażeń zupełnie inaczej trafia do odbiorcy 1 Cytuj
endriu123457 56 Opublikowano 10 Stycznia 2022 Ależ piękna kosteczka !!! Obowiązek tegorocznego strzelania Cytuj
ArbTree 67 Opublikowano 13 Stycznia 2022 Kosteczka jest mega jak na 30mm efekty dość duże i głośne . Filmik z sylwestra 2020/21 Cytuj
damian7878 98 Autor Opublikowano 10 Stycznia Jedna z moich ulubionych wyrzutni ostatnich lat. Miałem ją dwa lata temu i tak mi się die spodobała że ponownie ją kupiłem. Efekty bardzo duże, piękne, tym razem była jeszcze lepsza bo szybciej strzelała. Cytuj
mantis 433 Opublikowano 11 Stycznia Niektóre czerwone gwiazdki lecą daleko poza zarys efektu bazowego, czyli trochę jak w wyrzutni Angel od Jorge. Występuje tu ciekawy mix efektów - dane efekty powtarzają się co jakąś ilość wystrzałów. Moim zdaniem nazwa "Hot Fusion" doskonale odzwierciedla to, co dzieje się na nagraniach. Kryśki z crackiem na finał, czy jak kto woli chryzantemy z cracklingiem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi