mantis 433 Opublikowano 29 Listopada 2022 Bombeny jedna wersja z drugą, narobiłeś smaka. Ciekawe jak te Starlighty i After Earth. Oby okazały się czarnymi koniami, w sensie mało znanymi pozycjami wychodzącymi z cienia, ale odkrytymi przez kogoś jako mocni zawodnicy w wyścigu. Cytuj
Moloch 148 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2022 Koleżanki i Koledzy. Obiecałem, że 29/30 pochwalę się tegorocznym stuffem, więc na początek zdjęcia stuffu do pokazu na godzinę 00, miał być konkretniej ale sami wiecie jak to z cenami w tym roku: Poniżej natomiast zdjęcia całego kompletnego tegorocznego stuffu. Stuff rozbudowany bo 30 jadę się bawić z Kolegami @KrychFire @mpiwowski na Before Party! Miłej zabawy sylwestrowej Panie i Panowie! 1 Cytuj
Kamil911 119 Opublikowano 29 Grudnia 2022 Multum zabawy i wyśmienitych efektów panie Moloch mnóstwo rakiet czyli coś z czym ja kiedyś byłem mocno związany masz pan gust sama jakość będzie na co popatrzeć.. a i kostki na północ się znalazły i to nie byle jakie.. jest mega Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 29 Grudnia 2022 JW9008 rozumiem że to na tego 30? xD No ja się szykuję właśnie. Jeszcze @PuMeX stary dziad będzie xD Cytuj
Moloch 148 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2022 1 godzinę temu, mpiwowski napisał(a): JW9008 rozumiem że to na tego 30? xD No ja się szykuję właśnie. Jeszcze @PuMeX stary dziad będzie xD Na 30 mam też niespodziankę Przygotowałem się głównie pod względem rakiet i petard 2 godziny temu, Kamil911 napisał(a): Multum zabawy i wyśmienitych efektów panie Moloch mnóstwo rakiet czyli coś z czym ja kiedyś byłem mocno związany masz pan gust sama jakość będzie na co popatrzeć.. a i kostki na północ się znalazły i to nie byle jakie.. jest mega Ja zawsze byłem maniaków efektu na niebie, rakiety i petardy to jednak nie moja bajka, ale jak mają nam zakazać kiedyś piro to może warto jednak przestrzelać? Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 29 Grudnia 2022 Ściana fajerwerek jest mimo rosnących cen i tak trzymać Cytuj
Moloch 148 Autor Opublikowano 1 Stycznia 2023 (edytowane) Zdjęcie gotowego pokazu: Przed paletą stoi wyrzutnia Graviton na godzinę 0:00 Edytowane 1 Stycznia 2023 przez Moloch 1 Cytuj
Moloch 148 Autor Opublikowano 1 Stycznia 2023 Na szybko posklejałem mój pokaz z filmów jakich miałem. Jakość niestety nie powala. Wyrzutnia finałowa niestety się nie odpaliła do końca dlatego ostatnie cięcie jest od tyłu. Nie wystrzelił One Row i Single Shoty. Efekt końcowy: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi