ArbTree 67 Opublikowano 13 Stycznia 2022 Symbol ; CLE0538Nazwa ; Gold EtnaOpis ; FontannaZdjecie ; Cena ; ok 40 złFilm ; Piękna złota fontanna z niebieskimi gwiazdkami . Z początku niepozorna, ale jak sie rozkręci daje piękny wizualny efekt na ok 3/4 metry . Polecam każdemu Cytuj
LudwiczekR 28 Opublikowano 18 Stycznia 2022 Super fontanna jak zobaczyłem na zdjęciu. Zawsze do stuffu dokupowałem jakąś pierwszą lepsza na straganie dzień/dwa przed Sylwestrem na na start strzelania ale zawsze były nie specjalnie ciekawe. Nim skończyły się palić odpalałem już wyrzutnie. Jest w PiroArt ta fontanna, a ja akurat dziś u nich złożyłem zamówienie i dorzucił bym ją do zakupów , a teraz szkoda na przesyłkę Zaczyna mnie ssać i chyba skuszę się na nią z dostawą na paczkomat. Żonie film pokazałem i również podoba jej się ten wulkan. Żeby zakup opłacał się to dwie sztuki warto wziąć - już oczami wyobraźni widzę odpalenie dwóch na raz Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi