FelipeOs 18 Autor Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Piwko się przyda, ale myślałem że to te obiecane kolpo zanim odpakowalem 1 Cytuj
Kamil911 119 Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Eee nie zaskoczyło mnie to no ale jest to mnie zaimponowało xD no i jest co nieco do jedzenia teraz zajączek to i słodycza się zje hehe a i popije rzecz jasna. Cytuj
Grvby 150 Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Mantis już widzę ten tytuł nagłówka w kronikach forumowych PACZKA DOTARŁA... 1 1 Cytuj
Arturo :) 14 Opublikowano 24 Grudnia 2022 (edytowane) W dniu 14.04.2022 o 14:49, FelipeOs napisał(a): UWAGA UWAGA, rzecz się stała nie słychana. Dostałem dzisiaj paczkę Dzięki Arturo za paczkę i upominki. Szkoda że tak to musiało wyglądac i tyle trwać, ale sprawe uważam za zamknięta. Nie jesteś osobą godną zaufania, ale złodziejem też nie jesteś. Super, że fajerwerki dotarły do Ciebie i mogłeś z nich zrobić pokaz. Polecam allegrowicza. Edytowane 24 Grudnia 2022 przez Arturo :) Cytuj
FelipeOs 18 Autor Opublikowano 25 Grudnia 2022 (edytowane) Z pokazu w tym roku nici. Z okazji trzydziestych urodzin żona zabiera mnie na 4 noce ( w tym sylwestrową) do Barcelony, tzw drugi Amsterdam. Dobrze wie że tam wszystko co najlepsze Mam całkiem niezłą kolekcje na przyszły rok, ale pewnie trochę będę chciał odsprzedać . Wesołych świąt, a także szczęśliwego i wystrzałowego nowego roku, pozdrawiam. Edytowane 25 Grudnia 2022 przez FelipeOs Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi