ondziszonek 0 Opublikowano 1 Stycznia 2006 Chciałbym przedstawić próbkę tego co zaprezentowali specjaliści w tym roku w moim mieście. Były wielkie bomby, baterie, gigantyczne rakiety i rzymskie ognie średnicy piłki tenisowej. Wszystko zgrane w odpowiedniej kombinacji dało przepiękny efekt na niebie. Całość trwała jakieś 10 minut Niestety jakość nagrania pozostawia wiele do życzenia. Posiadałem tylko telefon komórkowy a to mówi samo za siebie. Ale najważniejsze że widać te wspaniałe efekty:Pierwszy film - LINKDrugi film - LINK Trzeci film - LINKCzwarty film - LINK Do odtworzenia filmów niezbędny jest Quick Time. Format filmów - .3gpJeżeli posiadacie jakieś filmy pokazów z waszych miejscowości, to oczywiście zamieszczajcie je tutaj. Z przyjemnością je obejrzymy oraz odpowiednio skomentujemy Cytuj
witus 0 Opublikowano 1 Stycznia 2006 Witam witam!Hmm pokaz według mnie OK, chociaż żadna rewelacja. Niektóre duże rakiety jorge'a mają podobny efekt w tym jedna którą ja miałem 50 cm miała a walneła piękne multicolorowe koło Cytuj
wapster 0 Opublikowano 17 Października 2006 ten post byl napisany w styczniu tego roku, iwec jest wielkie prawdopodobienstwo ze linki juz sa nieaktualne Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi