ArbTree 67 Opublikowano 20 Stycznia 2022 Siemanko wszystkim w Nowym Roku Miałem się powstrzymać chwile z zakładaniem tematu ale zostało kilka rzeczy w postaci TK i *kilku paczek emiterków... więc trzeba było dokupić co nie nieco żeby tak samo nie leżało . Miały być 2x 49s ale nie było ich nigdzie więc na start 2x 50s . Planów póki co nie mam konkretnych, chciałbym zakupić to co nie udało się rok temu czyli Lutre, Super White Strobe i coś z serii Tropic Pro + co nie co do zabawy xD Założenie jest jedno ... aby nie przegiąć jak rok temu Cytuj
pirog 1 Opublikowano 20 Stycznia 2022 Zapowiada się świetnie. Czekamy na kolejne kosteczki. Sam muszę coś kupić Cytuj
Kamil911 119 Opublikowano 20 Stycznia 2022 Ładne kosteczki 2 mega konkrety to mnie się podoba będzie kolorowo Ja to już chyba wiem kto mi zawinął Demonów Ognia niech zgadne wzięty z PiroArt? Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 20 Stycznia 2022 Dwie dobre wyrzutnie na start to już nie mogę się doczekać dalszych zakupów Cytuj
Moloch 148 Opublikowano 20 Stycznia 2022 Wyrzutni Grubego Inkubatora z Elity się zachciało X-Viva to super tępo i mnóstwo kolorów na niebie podoba mi się Cytuj
ArbTree 67 Autor Opublikowano 20 Stycznia 2022 (edytowane) 52 minuty temu, Kamil911 napisał: Ładne kosteczki 2 mega konkrety to mnie się podoba będzie kolorowo Ja to już chyba wiem kto mi zawinął Demonów Ognia niech zgadne wzięty z PiroArt? tak z piroart wtorek późnym wieczorkiem coś mnie naszło żeby zamówienie zrobić 23 minuty temu, Moloch napisał: Wyrzutni Grubego Inkubatora z Elity się zachciało Szczerze od 4 lat ją miałem wziąć i nie brałem . Także tamten klaun nie ma nic do tego nawet nie wiedziałem ze taką mają, nie sztuka nakleić swoją etykietkę jak na No.1 A do wyboru bardziej skłonił mnie filmik Krychfire'a Edytowane 20 Stycznia 2022 przez alekfajerwerki Cytuj
Moloch 148 Opublikowano 20 Stycznia 2022 46 minut temu, alekfajerwerki napisał: tak z piroart wtorek późnym wieczorkiem coś mnie naszło żeby zamówienie zrobić Szczerze od 4 lat ją miałem wziąć i nie brałem . Także tamten klaun nie ma nic do tego nawet nie wiedziałem ze taką mają, nie sztuka nakleić swoją etykietkę jak na No.1 A do wyboru bardziej skłonił mnie filmik Krychfire'a Z grubym inkubatorem to sobie trochę żartuję wiadomo przecież, że on kupuje towar od importera i tylko robi zlecenie na inną metkę równie dobrze moglibyśmy sobie zamówić z logiem forumfajerwerki.pl i sprzedawać. Mimo wszystko fajne 2 dwie kosteczki, X-Viva napewno jest mocna i duża i pokoloruje super niebo i potrzeszczy Natomiast Demony Ognia, są fajne ze względu na tą dynamikę i bardzo dużo niebieskiego koloru. Dwoma słowami dobry początek! Cytuj
ArbTree 67 Autor Opublikowano 20 Stycznia 2022 2 minuty temu, Moloch napisał: Z grubym inkubatorem to sobie trochę żartuję wiadomo przecież, że on kupuje towar od importera i tylko robi zlecenie na inną metkę równie dobrze moglibyśmy sobie zamówić z logiem forumfajerwerki.pl i sprzedawać. Mimo wszystko fajne 2 dwie kosteczki, X-Viva napewno jest mocna i duża i pokoloruje super niebo i potrzeszczy Natomiast Demony Ognia, są fajne ze względu na tą dynamikę i bardzo dużo niebieskiego koloru. Dwoma słowami dobry początek! No zobaczymy co z tego wyjdzie, viva z 2017 ale demony 2021-1 i trochę się obawiam . Cytuj
Sokół piro 34 Opublikowano 22 Stycznia 2022 Demony ognia dobra kostka. Tej drugiej nigdy nie miałem z ciekawości obejrzałem jak wali. I chyba też będę musiał sobie taką sprawić bo wypada dosc fajnie Cytuj
ArbTree 67 Autor Opublikowano 29 Lipca 2022 (edytowane) Trochę bieda się zrobiła w temacie ale była masa innych wydatków i tak jakoś wyszło ... Każdy kupuje więc nie można być gorszym Tak symbolicznie coś nie coś https://imgur.com/1Ok4UmI Edytowane 29 Lipca 2022 przez ArbTree Cytuj
Mroczny 163 Opublikowano 29 Lipca 2022 JW38 to jedna z moich ulubionych 19sh 30mm kurła szkoda, że takie drogie teraz są TXB475 klasyk... ale na tym dumbumie się zawiodłem strasznie w sylwestra, nie wiem czy to moja kostka była taka słaba czy co ale niby 30mm a wydawało mi się, że big bang mars z jorge robił więcej huku xd, w tym dumbumie to zamiast na salucie to się skupili na minie przy wystrzale, moja była z 2016 a ty z którego roku masz? Cytuj
ArbTree 67 Autor Opublikowano 31 Lipca 2022 No własnie też z 2016 ta jest, zależy jaką partie trafisz, 2 lata temu miałem z 2017 to waliło zdrowo . Cytuj
ArbTree 67 Autor Opublikowano 9 Listopada 2022 <podłuższej nieobecnosci> ... Kurła nie było kiedy wstawić, a ostatnio zawitała do mnie taka malutka paczuszka z Halloweenowej promki z piroart . Nie to jeszcze nie nie koniec zakupów, dojdą jeszcze jakieś rakietki i 1 większa lub 2 mniejsze kosteczki Cytuj
mantis 433 Opublikowano 9 Listopada 2022 Alfa CB75-M1 albo ALFA 1 IR-CB75-A? Masz tam jakieś oznaczenie tego? Cytuj
Mroczny 163 Opublikowano 10 Listopada 2022 (edytowane) Formuła super rakiety, efekty jak w szelsach Edytowane 10 Listopada 2022 przez Mroczny Cytuj
ArbTree 67 Autor Opublikowano 22 Listopada 2022 (edytowane) Final part ... dzięki @PiroArt.euza miły gratis i wlepy Fotka całości wleci przy chwili wolnego, jak poskłada sie wszystko ''do kupy'' Edytowane 22 Listopada 2022 przez ArbTree Cytuj
mantis 433 Opublikowano 22 Listopada 2022 Blitze to chyba ta słynna seria tytanówek, a Poison to jedna z lepszych 20 mm z efektem długo utrzymującym się w powietrzu. Jak na wartość zamówienia, to znalazło się trochę fajnych gratisiaków. Wklepka nawiązująca do logo epickiej gry GTA przerobiona na GTP. Cytuj
PiroArt.eu 88 Opublikowano 22 Listopada 2022 6 godzin temu, ArbTree napisał(a): Final part ... dzięki @PiroArt.euza miły gratis i wlepy Fotka całości wleci przy chwili wolnego, jak poskłada sie wszystko ''do kupy'' Jakie miałeś auto w gumie Turbo? 1 Cytuj
ArbTree 67 Autor Opublikowano 22 Listopada 2022 58 minut temu, PiroArt.eu napisał(a): Jakie miałeś auto w gumie Turbo? Heheh, mimo że gumę żuję raz dziennie, mniej więcej chwile przed 7 w drodze do pracy, to dziś mały wyjątek zrobiłem i takie coś mi wyszło... Na bogato chyba Cytuj
PiroArt.eu 88 Opublikowano 23 Listopada 2022 3 godziny temu, ArbTree napisał(a): Heheh, mimo że gumę żuję raz dziennie, mniej więcej chwile przed 7 w drodze do pracy, to dziś mały wyjątek zrobiłem i takie coś mi wyszło... Na bogato chyba Ameryka Panie! Nasz rekord to 4 minuty żucia Cytuj
ArbTree 67 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2022 (edytowane) Oczywiście nie byłbym sobą gdybym czegoś nie dokupił kilka '' pierdółek '' do zabawy przed 24'tą . Poza tym mam jeszcze 1 większa kostkę i *kilka pewnych rakiet luzem będą na fotce całości, a fotka całości wleci w 2giej połowie grudnia jak będzie chwila czasu żeby ułożyć z tego wszystkiego jakąś rzeźbę Edytowane 7 Grudnia 2022 przez ArbTree Cytuj
mantis 433 Opublikowano 7 Grudnia 2022 Ładne doładowanie. Kasjopeja i Mars klasyki nad klasykami, Scream Wasp świrujący gadżet do zabawy na asfalcie jeśli nie będzie śniegu. Killery małe rozmiarem, ale nadrabiają mocą, a kilka osób ma w swoich stuffach. Cytuj
Mroczny 163 Opublikowano 7 Grudnia 2022 gang bangi ( ͡° ͜ʖ ͡°) z jorge to klasyk, te rakietki killer to już chyba u każdego w stuffie są ciekawe czy faktycznie są tak dobre, scream wasp to mi w morde prawie wleciał więc ostrożnie xD 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi