Skocz do zawartości

[alekfajerwerki] Kolejny rok i kolejna przygoda czyli Stuff 2022/2023

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

2 tyg. zostały do Naszego Święta :D  więc nie pozostaje nic innego jak wrzucić fotkę całości :) koszt całości / nieco ponad 2k 
W 90% zakupiony na @PiroArt.eu i po 1 zamówieniu z szopka i lidera . Poza tym mam jeszcze 2x rapa nui ale nie ma na zdj. bo wleciały już po zrobieniu fotki całosci . Z pewnością pojawią sie na zdj jak dojdzie coś z marketów, nastawiałem sie na coś z Pyroco z Lidla, ale patrze ze sam triplex i to lipne pozycje... będzie widać ;) a tym czasem łapcie i oceniajcie ;)

2022 2100zł.jpg

Edytowane przez ArbTree
Opublikowano

Jest wszystko co potrzebne, jak za 2k na dzisiejsze czasy to bardzo mi się podoba twój zestaw, masz mocne rakiety efektowe i hukowe, sporo mocnych petard, kostek też pełno i nawet moździerz ze świetnymi efektami. Nic dodać, nic ująć  :D :fireworks:

Opublikowano
11 godzin temu, ArbTree napisał(a):

2 tyg. zostały do Naszego Święta :D  więc nie pozostaje nic innego jak wrzucić fotkę całości :) koszt całości / nieco ponad 2k 
W 90% zakupiony na @PiroArt.eu i po 1 zamówieniu z szopka i lidera . Poza tym mam jeszcze 2x rapa nui ale nie ma na zdj. bo wleciały już po zrobieniu fotki całosci . Z pewnością pojawią sie na zdj jak dojdzie coś z marketów, nastawiałem sie na coś z Pyroco z Lidla, ale patrze ze sam triplex i to lipne pozycje... będzie widać ;) a tym czasem łapcie i oceniajcie ;)

2022 2100zł.jpg

uczciwy zestaw! koniecznie pochwal się potem efektem kostki z maxsema Show - klienci piszą, że robi mega robotkę!

Opublikowano

Nawet się zmieściłeś w okrągłej kwocie. Na temat X-Viva ktoś się pozytywnie wypowiedział na chacie jakiś czas temu, teraz zwiększyła się jego sprzedaż.

Uzbierał się blok dziesięciopiętrowy z Exploder-ów czwórek, ale jest też parę piątek. Cobry, Jokery i Giganty zadudnią jak armaty.

Stuff jest pełnowartościowy i zbilansowany jak chleb żytni razowy ciemny z ziarnami.

Opublikowano

Piękny finał! Za 2 tysiące jak na dzisiejsze czasy to jest super!

Jest i huk jest i efekt.

Opublikowano

Fajnie fajnie i rakiety na poziomie ! :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Część 2-ga i ostatnia, zakupy stacjonarne/prywatne + ostatnia paka z piroart ? tak sobie jeszcze raz przeliczyłem wszystko z 1ego zdjęcia i zapomniałem o rakietach z szopka ? ... także poprzednie zdj + dzisiejsze daje nie cale 3k ? drogo ale takie czasy co poradzić ... łapcie fotkę, oceniajcie .
Pozdro ?

stuff2.jpg

Edytowane przez ArbTree
Opublikowano

Can Can świetna rakieta tylko zależy jak się gwiazdki rozpadną :D

Opublikowano

Noo dlatego 2 wziąłem xD kumpel miał rok temu to piękna była ? Złota palma i potem crossette . Zdecydowanie za mało jest takich rakiet na rynku .

Opublikowano (edytowane)

Już po wszystkim ? zabawa była za***ista, oczywiście wpadli koledzy ze swoim "towarem'' i finalnie tak to wyglądało ⬇️ . Przez mały brak czasu, nie wstawiłem zdj z przygotowań ale myślę że coś tam będzie widać na 2giej fotce . Były 2 mini "pokaziki" 1 dla rodzinki o 22 i 2gi główny o 24 (średnio udany bo dum bum nie poszedł z rezerwy po Xvivie i trzeba było osobno dopalać ...)Z rzeczy które doszły na ostatnią chwile to ; Bum BUm NWP, 2 małe kostki z biedry, rzymski ogień z tropica 30mm Chrysantemum, el nino, euforia, concert of lights, predator i z kauflanda Bright watch ?? coś takiego . Filmik jest zrobiony w troszkę innej formie niż zwykle, o 24 poleciało o wiele więcej rzeczy, ale jak już pisałem w tym roku inna forma. Oczywiście nie obyło się bez małych faili ale to już wypatrzycie ? Polecam oglądać ze słuchawkami .

Nie pozostaje nic innego jak życzyć wszystkim szczęśliwego nowego roku i do siego  :D 
Ps. nie wszystko co nagrałem jest na filmiku, ze względu na to ze telefon trochę gubił ostrość ale co lepsze jest :)  Pozdro

IMG_20221231_154703.jpg

received_724730945488986.jpeg

Edytowane przez ArbTree
literówki
  • Like 1
Opublikowano

Mike NRG kurła jak za starych czasów, epicka muzyka i epickie strzelanie, teraz tylko czekać na następny rok i oby był lepszy niż poprzedni :)