0 Mati88 1 Opublikowano 14 Grudnia 2007 No to ja Ci powiem tak Jak wolisz pobawić się duperelami bierz jupietera.Miałem go w zeszlym roku, ma sporo hukówek i jakieś tam fontanny, rakiety maja dość dobry efekt.Jumbo Jety to dobre rakiety, ale 25 zł moim zdaniem za nie to troche zadrogo.Już bardziej bym Ci polecił moździeż również z biedronki Pozdrawiam Cytuj
0 kameleon 1 Opublikowano 14 Grudnia 2007 nie bierz jupitera bo jest to totalne marnowanie pieniędzy bierz jumbo tak jak napisał Fireman mają duży kaliber i są tanie :mrgreen: Cytuj
0 witus 0 Opublikowano 14 Grudnia 2007 Wszystko zależy od Twoich upodobań.Jeżeli lubisz 'pierdółki' typu różne petardy, małe fontanny, wirujące bączki to skuś się na Jupitera. Oprócz tych mniejszych rzeczy zawiera też 6 rakiet. W przypadku gdy lubisz rakiety weź Jumbo Jety - mają one ładne efekty, tylko są nieco drogie Cytuj
0 Szajba_m-ce 0 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2007 Właśnie ja mam w planach Moździerza , Sfinx'a , hot , arctic , 2x kung- fu i nie wiem co wsiąść do tego... Cytuj
0 Bitels 0 Opublikowano 14 Grudnia 2007 Ja ci tam polecam Jumbo Jet Mam je 2 lata z rzędu i nie narzekam 6 dużych rakiet za 25 zł Wysoki lot i piękne rozpryski :smile: Polecam :smile: Cytuj
0 FireMan 0 Opublikowano 14 Grudnia 2007 Jupiter - zabawa bez jakościJumbo Jet - wysoka jakość i trochę zabawy.Jeśli masz w planach kupić jakieś petardy to bierz bez zastanowienia Jumbo jet.Jesteś z Mysłowic , do auchana w Sosnowcu nie daleko i tam zaopatrzysz się w petardy. Cytuj
0 Dako 1 Opublikowano 14 Grudnia 2007 Jak już to jumbo jet ale chyba najlepszym rozwiązaniem było by wziąć moździerzyk z biedronki. Cytuj
0 Pawe? pawcio 0 Opublikowano 14 Grudnia 2007 Ja też twierdze ,że jumbo jet moj kolega miał nie bedziesz żałował biezrz jumbo Cytuj
0 velibrum 12 Opublikowano 14 Grudnia 2007 Widziałem Twój plan i są w nim uwzględnione dwa zestawy kung fu. Dlatego będziesz miał dużo drobniejszych artykułów i radziłbym Ci kupić JumboJet-y. Miałe, zestaw jupier i widziałem rakiety JumboJet. Te drugie mają trochę lepszy efekt. W zestawie jupiter też znajduje się 6 rakiet. Mają one mniejsze efekty, ale znajdziemy w nim sporo petard trzy fontanny i rzymskiego ognia. Mój głos padł na JumboJet-y Cytuj
0 MlodyZ 0 Opublikowano 14 Grudnia 2007 Bierz JumboJeta,rok temu go miałem Mój kumpel kupił Jupitera bo mowił,że lepsze rakietki(zależało mu głównie na rakietkach) ale jak zobaczył JJ w akcji zmienił zdanie Cytuj
0 Gość Felix Opublikowano 14 Grudnia 2007 Polecam ci kupić rakiety Jumbo Jet mają dużo ładniejsze rozpryski od tych rakiet z jupiterajeżeli ci zależy na efektach to bierz je jeżeli zaś chcesz sie pobawić to weź zestaw jupiter bo w nim masz wiele ciekawych pierdółek ale rakietyz niego nie są takie dobre jak jumbo jet co za tym idzie jupiterjest mniej efektywny od rakiet Jumbo Jet Cytuj
0 gojat 0 Opublikowano 14 Grudnia 2007 Właśnie ja mam w planach Moździerza , Sfinx'a , hot , arctic , 2x kung- fu i nie wiem co wsiąść do tego... no i do tego najlepsze będą rakiety Jumbo Jet bo już będziesz miał wiele zabawy z Kung-Fu takie jest moje zdanie Cytuj
0 MlodyZ 0 Opublikowano 14 Grudnia 2007 Właśnie ja mam w planach Moździerza , Sfinx'a , hot , arctic , 2x kung- fu i nie wiem co wsiąść do tego... Właśnie W Kung Fu masz już pare pierdółek A rakietek lepszych Ci brakuje Bierz JumboJeta bo to lepszy wybór.A jak pierdółek za mało to na pewno masz jeszcze kasę na jakieś petardy Cytuj
0 xSound 0 Opublikowano 15 Grudnia 2007 Jeśli wybierasz zabawę i średnie efekty - bierz jupitera.Jeśli wolisz średnią zabawę i świetne efekty - bierz jumbojety. (Miałem rok temu i sobie je chwale.)Ja bym kupiłe za te pieniądze 2 zestawy kung-fu, rakiety mają fajne, dużo zabawy etc. Z resztą... rób co chcesz , ja tlyko doradziłem.Pozdrawiam Cytuj
0 MarcePAN 0 Opublikowano 15 Grudnia 2007 Nie biercie Jumbo jeta słabsze rozpryski ma niz możdzież.6 rakiet mało a w mozdzierzu 12 kul.Jupiter się opłaca normalnie to on kosztuje 35 zł po odpowiednikiem Goliata. Cytuj
Pytanie
Szajba_m-ce 0
Proszę o rade bo mam dylemat ... Z góry dzięki ...
16 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi