Sokół piro 34 Opublikowano 22 Stycznia 2022 To nowy rok zaczynamy od zabytków kupione prywatnie po dosc okazyjnej cenie Cytuj
Moloch 148 Opublikowano 24 Stycznia 2022 Dużo płaciłeś? Nie miałem okazji strzelać z tego moździerza Cytuj
Koopacz 54 Opublikowano 27 Stycznia 2022 Witam U mnie o połowę mniej tych legendarnych moździerzy. Jedna paczka do zabawy, druga do kolekcji. Będzie głośno. Pozdrawiam Cytuj
Sokół piro 34 Autor Opublikowano 27 Stycznia 2022 I do mnie zawitała kolejna paczuszka. Kolejna w paczkomacie a jesczce mnie kusi zamowic cos w pewnym sklepie ale chyba sobie odpuszczce w tym miesiącu te petardy na ziemi i dym to gratisy Cytuj
Moloch 148 Opublikowano 28 Stycznia 2022 Albion klasa sama w sobie, Rampage wygląda obiecująco Hi-tec też wygląda ciekawie. Fajne zakupki 1 Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 28 Stycznia 2022 Stary albion był chyba nieco szybszy albo to tylko złudne wrażenie. Z nowego jak oglądam filmiki to się ciągnie długo 1 Cytuj
Piro Wiesław Miro 58 Opublikowano 28 Stycznia 2022 16 godzin temu, Sokół piro napisał: kusi zamowic cos w pewnym sklepie ale chyba sobie odpuszczce w tym miesiącu Po co się ograniczać? Pobij stuff z tamtego roku 1 Cytuj
Koopacz 54 Opublikowano 4 Lutego 2022 Witam Miałem okazję Albion oglądać na żywo. Na początku jest wolna, ale potem przyspiesza. Rampage nigdy nie miałem, ale widzę po filmie, że ciekawe ma efekty. Magnum - to nie przypadkiem emitery na "nową" erę pirotechniki? Pół grama? Ale fajnie, że są na draskę chyba.... Czekam na nowe zdjęcia z zakupów. Pozdrawiam 1 Cytuj
Nowak 11 Opublikowano 3 Grudnia 2022 Będzie aktualizacja jakaś? Przeglądałem Twój stary temat, jestem ciekaw co w tym roku zakupiłeś 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi