FelipeOs 18 Opublikowano 24 Stycznia 2022 (edytowane) Witam, orientuje się ktoś może czy na stronie funke albo gdziekolwiek indziej była dostępna ta wyrzutnia? Nie ma szans żeby niemiecki sklep internetowy mi ja przysłał? Albo jakaś inna kolorowa wyrzutnia kątowa w rozsądnych pieniądzach? Edytowane 24 Stycznia 2022 przez FelipeOs Cytuj
0 Moloch 148 Opublikowano 24 Stycznia 2022 Na ostatniego sylwestra poszukiwałem takich i jest tego dużo Jorge: Pirania Eden Hokus Pokus Hailey Comet Rapa Nui Tropic: Orange Puppy Triplex: Sound of Silence SrPyro: CLE4175 Profi Fan Cake Tropic Pro napewno ma taki efekt Z Komety się coś trafi może to: P7571 1 Cytuj
0 FelipeOs 18 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2022 (edytowane) Super, hokus pokus lub Orange puppy, o coś takiego mi chodziło. I tak chce ją odpalic razem z el titanio coby nie było zbyt cicho. Dzięki Edytowane 24 Stycznia 2022 przez FelipeOs Cytuj
0 Moloch 148 Opublikowano 25 Stycznia 2022 (edytowane) Swoją drogą zerknij np tutaj:https://fajerwerkilider.pl/pl/61-ciche-fajerwerki?order=product.price.desc dobrze kombinujesz aby dać wachlarz kolorowy + huk zobacz sobie jeszcze takie wyrzutnie od jorge rainbow i od triplex absynt Edytowane 25 Stycznia 2022 przez Moloch Cytuj
Pytanie
FelipeOs 18
Witam, orientuje się ktoś może czy na stronie funke albo gdziekolwiek indziej była dostępna ta wyrzutnia? Nie ma szans żeby niemiecki sklep internetowy mi ja przysłał?
Albo jakaś inna kolorowa wyrzutnia kątowa w rozsądnych pieniądzach?
Edytowane przez FelipeOs3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi