tomek19680 0 Opublikowano 27 Grudnia 2008 1. Ile lat już "bawisz" się fajerwerkami?a) Mniej niż 1 rokB) Mniej niż 2 latac) Mniej niż 4 latad) Więcej niż 4 lata2. Jaka petarda twoim zdaniem jest najlepsza?a) AchtungB) Piccoloc) Karabinekd) WidowMaker3. Jaka rakieta twoim zdaniem jest najlepsza?a) Speed IVB) Top Secretc) XXLd) Tornado4. Jaką firmę najbardziej lubisz?a) JorgeB) Hestiac) Śmieszekd) Inna5. Jaka fontanna jest twoim zdaniem najlepsza?a) CracklingB) Royal Wulkanc) Etnad) Inny6. Jaką wyrzutnie najbardziej lubisz?a) SfinxB) Black Catc) New Aged) Inna7. Który twoim zdaniem Rzymski Ogień jest najlepszy?a) BazookaB) Roman Candlec) Meteord) Vader8. Ile wydajesz na fajerwerki, petardy itp. ?a) Mniej niż 100 złB) Mniej niż 250 złc) Mniej niż 500 złd) Więcej niż 500 zł9. Ile mnie więcej zdarzyło Ci się razy przed wczesny wybuch?a) Nigdyb) 1 razc) 2 razyd) Więcej niż 2 razy/ Nie pamiętam10. Czym najbardziej lubisz się "bawić"?a) RakietyB) Petardyc) Wyrzutnied) Fontanny Cytuj
Gość Felix1 Opublikowano 27 Grudnia 2008 1. Ile lat już "bawisz" się fajerwerkami?d) Więcej niż 4 lata2. Jaka petarda twoim zdaniem jest najlepsza?c) Karabinek3. Jaka rakieta twoim zdaniem jest najlepsza?a) Speed IV4. Jaką firmę najbardziej lubisz?a) Jorge5. Jaka fontanna jest twoim zdaniem najlepsza?d) Inny6. Jaką wyrzutnie najbardziej lubisz?B) Inne7. Który twoim zdaniem Rzymski Ogień jest najlepszy?d) Vader8. Ile wydajesz na fajerwerki, petardy itp. ?d) Więcej niż 500 zł9. Ile mnie więcej zdarzyło Ci się razy przed wczesny wybuch?d) Więcej niż 2 razy/ Nie pamiętam10. Czym najbardziej lubisz się "bawić"?B) Petardy Cytuj
MacieJ 0 Opublikowano 27 Grudnia 2008 1. Ile lat już "bawisz" się fajerwerkami?d) Więcej niż 4 lata2. Jaka petarda twoim zdaniem jest najlepsza?a) Achtung3. Jaka rakieta twoim zdaniem jest najlepsza?B) Top Secret4. Jaką firmę najbardziej lubisz?a) Jorge5. Jaka fontanna jest twoim zdaniem najlepsza?a) Crackling6. Jaką wyrzutnie najbardziej lubisz?a) Sfinx7. Który twoim zdaniem Rzymski Ogień jest najlepszy?a) Bazooka8. Ile wydajesz na fajerwerki, petardy itp. ?a) Mniej niż 100 zł9. Ile mnie więcej zdarzyło Ci się razy przed wczesny wybuch?d) Więcej niż 2 razy/ Nie pamiętam10. Czym najbardziej lubisz się "bawić"?a) Rakiety Cytuj
maxior 0 Opublikowano 30 Grudnia 2008 1. Ile lat już "bawisz" się fajerwerkami? c) Mniej niż 4 lata 2. Jaka petarda twoim zdaniem jest najlepsza? a) Achtung 3. Jaka rakieta twoim zdaniem jest najlepsza? a) Speed IV 4. Jaką firmę najbardziej lubisz? a) Jorge B) Hestia 5. Jaka fontanna jest twoim zdaniem najlepsza? d) Inny 6. Jaką wyrzutnie najbardziej lubisz? d) Inna 7. Który twoim zdaniem Rzymski Ogień jest najlepszy? B) Roman Candle 8. Ile wydajesz na fajerwerki, petardy itp. ? d) Więcej niż 500 zł 9. Ile mnie więcej zdarzyło Ci się razy przed wczesny wybuch? B) 1 raz 10. Czym najbardziej lubisz się "bawić"? a) Rakiety Cytuj
macieek95 1 Opublikowano 2 Stycznia 2009 1. d2. b3. a (chyba)4. a5. d6. d7. a (nie znam się zbytnio)8. b9. d10. a Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi