mantis 433 Opublikowano 29 Grudnia 2022 Same konkrety i nawet mamy jakąś wspólną kostkę w stuffach w postaci Songa z Triplexa. Ta seria X od Triplexa to kozak, na nagraniach wypadają wybornie. Space Line to nówka od Jorge, jedna z lepszych rzeczy spośród tych nowości. Happy New Year tak w ogóle Cytuj
Moloch 148 Opublikowano 29 Grudnia 2022 Miód na moje oczy, królewski kaliber 30mm w dodatku same sztos wyrzutnie! Wiem, że w stuffie masz 25 mm, ale wali ono jak 30 mm! Cytuj
Kamil911 119 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2022 38 minut temu, mantis napisał(a): Same konkrety i nawet mamy jakąś wspólną kostkę w stuffach w postaci Songa z Triplexa. Ta seria X od Triplexa to kozak, na nagraniach wypadają wybornie. Space Line to nówka od Jorge, jedna z lepszych rzeczy spośród tych nowości. Happy New Year tak w ogóle 4 minuty temu, Moloch napisał(a): Miód na moje oczy, królewski kaliber 30mm w dodatku same sztos wyrzutnie! Wiem, że w stuffie masz 25 mm, ale wali ono jak 30 mm! Dzięki, wybierałem tylko i wyłącznie to co było według mnie najbardziej godne uwagi. Cytuj
Mroczny 163 Opublikowano 29 Grudnia 2022 (edytowane) Jak widzę u kogoś Songa to mam wrażenie, że jest rok 2009 i zamawiam z tatą fajerwerki na bigfunie, top10 albo na speedfajerwerki xd Piękne kostki Edytowane 29 Grudnia 2022 przez Mroczny Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 29 Grudnia 2022 No teraz to wszyscy skromniej kupują dlatego trzeba pogonić i rządzących i chciwych sprzedawców 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi