Koopacz 54 Opublikowano 27 Stycznia 2022 Witam Jestem tu nowy, ale chciałbym zapytać /zaproponować coś..... Wiem, że działanie takiego forum niesie ze sobą koszty. O ile nie ma sponsorów, ktoś te koszty musi ponosić. Na forum, na którym (niestety z racji zmiany ustawy o ochronie zabytków zostało zlikwidowane) byłem jednym z założycieli, koszty ponosiliśmy wszyscy. Kiedy zbliżał się termin opłaty, admin wrzucal temat i praktycznie każdy dorzucał się do kwoty. Jak jest to tutaj rozwiązane? Może warto takie rozwiązanie zastosować tutaj? Z góry dziękuję za odpowiedzi. Pozdrawiam 1 Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 27 Stycznia 2022 Musisz się skontaktować z @wapster on jest głównym właścicielem. Dorzucenie to sprawa dobrowolna tutaj, każdy jak chce oczywiście może sie dorzucić, wapster tylko prosił by go informować wcześniej o takim zamiarze. Cytuj
Moloch 148 Opublikowano 11 Lutego 2022 No ja też mogę się dorzucić potrzebuję więcej miejsca na zdjęcia Cytuj
wapster 0 Opublikowano 16 Lutego 2022 Oczywiście wpłaty zawsze pomagają.... Nawet 3 lub 4 osoby coś takiego robią, za co bardzo dziękuję. Ale to zawsze tylko 4 osoby, a przyczyną takim niestety regularność jest w miarę kluczową. A zabardzo już mi się niechce rozpisywać jak wyglądają koszta utrzymania forum. Do stycznia napewno jeszcze będziemy funkcjonować A zawsze się znajdą jakieś ciekawe dodatki które warto by było dokupić do forum... Np. galeria czy jakieś inne wodotryski. A to zawsze niesie ze sobą zwiększenie zasobów użycia serwera. Cytuj
Grvby 150 Opublikowano 17 Lutego 2022 (edytowane) Będzie taka potrzeba to zrobimy zrzutkę. Ja tam problemów nie widzę Edytowane 17 Lutego 2022 przez Grvby Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi