Gość Felix Opublikowano 14 Grudnia 2007 No bardzo fajny tylko gdzie go można kupić i jaka cena ?mi sie podoba ładny rozprysk gwiazdek ? Ocena 7/10 Cytuj
Dako 1 Opublikowano 14 Grudnia 2007 Mnie też przypadł do gusty bardzo fajny efekt podobał mi sie ten crackling 10/10 ile kosztuje?? Cytuj
Anton 0 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2007 No bardzo fajny tylko gdzie go można kupić i jaka cena ?mi sie podoba ładny rozprysk gwiazdek ? Ocena 7/10pokosztował spytać tutaj : pokosztował spytać tutaj : Biuro Handloweul. Połczyńska 10801-304 Warszawa , ty z Warszawy )) Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 14 Grudnia 2007 Nawet fajny ten cyrcoblitz. Tylko efekt tego rozprysku trochę słaby.Moja ocena 6/10A ile to w ogóle kosztuje?? Cytuj
velibrum 12 Opublikowano 14 Grudnia 2007 Wielkie dzięki Anton za filmy Super że jest ktoś kto zna się na wyrobach hestii i dysponuje filami przedstawiającymi efekt najciekawszych produktów :grin: Bardzo mi się podobał ten efekt cracklingu. Bardzo ładny wzlot ruchem obrotowym. Anton, dobrze byłoby gdybyś w swoim poście umieścił zdjęcie tego produktu -Pozdrawiam EDIT: Według cennika sklepu vitis.pl cyrcoblitz ten kosztuje 4,90 PLN. Więc cena bardzo niska Cytuj
gojat 0 Opublikowano 18 Grudnia 2007 mnie tam się podoba jak za taką cenę ładny wzlot no i wybuch też moja ocena 9/10 Cytuj
saper 0 Opublikowano 18 Grudnia 2007 Byłem w biurze handlowym hestii i zakupiłem 6 tych cyrkoblitzów za 6zł czyli wychodzi 1=1zł.Odpale 1 w święta i może film się jakiś nakręci :grin: . Cytuj
michalus22 0 Opublikowano 19 Grudnia 2007 ten filmik który tutaj jest nie odzwierciedla tego wspaniałego efeektu... można brac w ciemno Cytuj
saper 0 Opublikowano 30 Grudnia 2007 Odpaliłem dzisiaj lecz niestety nie nakręciłem filmu ale mam ich jeszcze 5 więc jeszcze nakręce spokojnie.Bardzo ładny i duży efekt znacznie lepszy niż na tym filmiku Antona a przy tym jaki huk :twisted: .Polecam.Nakręciłem film http://pl.youtube.com/watch?v=iLuy8iVcsfk Cytuj
Achtung111 0 Opublikowano 15 Stycznia 2008 A ja mam inne... (dalem tyle samo =6zl/6szt) Zdjecie moich:Foto1 Foto2 Ale efekt maja taki sam!!! Polecam!!! Cena jakosc 9/10!!!! :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj
Jimie 0 Opublikowano 23 Marca 2008 Zazdroszczę Wam, że macie je po tak niskich cenach. Dałem za niego 4zł więc oczekiwania były spore, ale nie zawiodłem się- piękny wzlot, charakterystyczny wybuch z takim ,,brokatem", i do tego jeszcze cracling. Po tym opadały jeszcze dość długo, takie żarzące się fragmenciki Biorąc pod uwagę cenę 6zł/6szt , 10+/10 ! Cytuj
kameleon 1 Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Nawet niezly efekt troche maly ale ładny jak za tą cene polecam 8/10 szkoda że nie ma ich nigdzie u mnie w miescie :cry: Cytuj
kisiel1010 0 Opublikowano 22 Kwietnia 2008 ja tez placilem za nie 6 zl za 6 sztuk fajny efekt :twisted: Cytuj
Mar3kkk 0 Opublikowano 23 Grudnia 2008 Nowy efekt tych cyrkoblitz Zdjęcie: Zaraz dodam Efekt: Cracling z efektem złotego deszczu.Dzisiaj kupiłem 6 szt. tych nowych z czego jedną odpaliłem. Efekt taki jak napisałem - złoty deszcz lecący do ziemi. Następnym razem postaram się nagrać filmik Kosztowały mnie 8zl/6szt. Są trochę większe od standardowych [ Dodano: 2008-12-23, 19:26 ]http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/8a9232f9ec1d50c6.html Cytuj
Nowatek 0 Opublikowano 23 Grudnia 2008 odpaliłem 10 minut 2 takie super ...... <<<< nazwa dalsza xD i powiem troche craclingu i ten złoty deszcz ale bez przesady nie do samej ziemi xD ;] huk przy detonacji naprawdę super !! huk bardzo wspaniały również płaciłem 8zł za 6 sztuk xDJEST TO 1 Z NAJLEPSZYCH PRODUKTÓW HESTII Cytuj
Mar3kkk 0 Opublikowano 24 Grudnia 2008 No może przesadziłem że do ziemi, bo jak odpaliłem u kolegi to poleciał toche na bok i ten złoty desz poleciał na dach domu Cytuj
piter2599 5 Opublikowano 7 Września 2010 puściłem go ostatnio. Rozprysku nie ma dużego ale huk był duży dobry do pobawienia się przed 12 Ocena 7/10 Cytuj
Szatek185 1 Opublikowano 11 Grudnia 2010 W tym roku efekt jest o wiele lepszy! baa o niebo lepszy! HE0015 rox ; p Cytuj
Maurycy 0 Opublikowano 11 Grudnia 2010 cyrki z hestii przynajmniej te z różowym obrazkiem rozprysku są bardzo ładne, miałem je w swoim stuffie na rok 2oo6/2oo7 i efekt mają (moim zdaniem) bardzo dobry lepszy niż cyrki jorge i niezgodze sie z Kameleonem, że efekt jest mały bo mi sie trafił dosc duży i znacznie większy niż te same produkty innych producentów nawet po wyższych cenach Cytuj
CraVen 16 Opublikowano 12 Grudnia 2010 W tym roku efekt jest o wiele lepszy! baa o niebo lepszy! HE0015 rox ; p Popieram w tym roku one są super, iskry opadają normalnie na ziemie B) Cytuj
CinQuXs 0 Opublikowano 31 Grudnia 2012 Ja rownież je mam zapłaciłem 9zł za 6 szt. mam nadzieję że się będzie opłacało Cytuj
cinek609 1 Opublikowano 31 Grudnia 2012 nie bedziesz zawiedziony, ja kupilem je w tym roku tylko opakowanie z inna poligrafia, wczoraj pozwolilem sobie jedna odpalic i w porownaniu z cyrkoblitzem triplexa to jest mega Cytuj
CinQuXs 0 Opublikowano 1 Stycznia 2013 nie bedziesz zawiedziony, ja kupilem je w tym roku tylko opakowanie z inna poligrafia, wczoraj pozwolilem sobie jedna odpalic i w porownaniu z cyrkoblitzem triplexa to jest mega :)/> Tak, masz racje, efekt jest super, każdemu kto kupuje circoblitz'y moge je polecic. Bardzo duzy rozbłysk, i to dość dlugie opadanie iskier, 9/10(szkoda że tylko w jednym kolorze są)EDIT: Dodaję jeszcze film Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi