hl1030 10 Opublikowano 4 Lutego 2022 Pierwsze koty za płoty. W tym roku ostatnia szansa dla funke, po importerze który kreuje się na Premium oczekiwałem czegoś więcej niż przeciętność. Cytuj
endriu123457 56 Opublikowano 4 Lutego 2022 Super bomben raketen najlepsze rakietki ^^ kosteczki powinny zrobić wrażenie bo niby jakościowo dobre zobaczymy jak na żywo Cytuj
mantis 433 Opublikowano 4 Lutego 2022 HL ze swoim stuffem na forum. Nie wierzę. Rozgrzewka w postaci X-Rayów, ale nie zabraknie też huku: wyrzutnie Dum Bum, rakiety Gigant. Oby tym razem wyszły quality efekty od Funke. Cytuj
LudwiczekR 28 Opublikowano 4 Lutego 2022 Te rakiety efektowe super bomben świetna sprawa ale widzę obecnie że ciężko je dostać. Prócz pięknych rozprysków, huk mają mocniejszy i bardziej basowy od tych gigantów od Funke. Cytuj
Grvby 150 Opublikowano 7 Lutego 2022 Nie da się ukryć że to mocny start Jakie produkty od Funke masz na myśli pisząc o przeciętności? Cytuj
piro_ziom4 15 Opublikowano 10 Marca 2022 Co do rakiet to mega fajne akurat! Ja wygrałem u funke w konkursie pakę i jestem mega zadowolony. Wiem od funke że rakietki też wróciły na sklep także kozak bo robią robotę. Reszta produktów też! Cytuj
hl1030 10 Autor Opublikowano 3 Listopada 2022 (edytowane) Temat totalnie zapleśniał tak więc drugie koty pod płoty... 2 Paczki z FajerwerkiShop , gratisy które sam dobrałem oraz niespodzianka od sklepu Edytowane 3 Listopada 2022 przez hl1030 Cytuj
Mroczny 163 Opublikowano 3 Listopada 2022 (edytowane) Ciekawi mnie bardzo jak ta rakieta cobra wypada w porównaniu z "901" daj znać po sylwestrze, red thunder sam zamówiłem ale ten blitzrums też wygląda fajnie, ciekawe jak wypada te 18mm iskry vs 20mm argento, funny party nie polecam... ostatnio jak się tym bawiłem to mi do herbaty serpentyna wleciała i nie widziałem... prawie umarłem Edytowane 3 Listopada 2022 przez Mroczny Cytuj
Moloch 148 Opublikowano 4 Listopada 2022 Mocna dawka huku wjechała. Ciekawe jak walą te nowe wyrzutnie hukowe od Funke/Argento. Cytuj
mantis 433 Opublikowano 4 Listopada 2022 Widzę, że oprócz salutowych TR340 Thunder Rockets skusiłeś się też na PM9001 Cobra, tylko niestety nie jestem w stanie odgadnąć, którą wersję Cobry wziąłeś, bo jest kilka. Fajerwerki Shop z tego co widzę mają bardzo przyjemny wybór w kategorii "Rakiety". Będę musiał wziąć ich pod uwagę w tym roku, albo w następnym. Signalos 2.0 - witaj w klubie fanów głowic atomowych. Petardy Lupo - pozwoliłeś sobie na odrobinę ekstrawagancji Cytuj
hl1030 10 Autor Opublikowano 4 Listopada 2022 Cytat Ciekawi mnie bardzo jak ta rakieta cobra wypada w porównaniu z "901" daj znać po sylwestrze, red thunder sam zamówiłem ale ten blitzrums też wygląda fajnie, ciekawe jak wypada te 18mm iskry vs 20mm argento, funny party nie polecam... ostatnio jak się tym bawiłem to mi do herbaty serpentyna wleciała i nie widziałem... prawie umarłem Po testuje się i będzie wszystko jasne. W piro nie chodzi by ładnie wyglądało, czyż nie tak?? Niepozorne rzeczy najbardziej śmiertelne. 3 godziny temu, Moloch napisał(a): Mocna dawka huku wjechała. Ciekawe jak walą te nowe wyrzutnie hukowe od Funke/Argento. Salutki zawsze na propsie. Jak walą sam nie wiem przestrzele to dam info. 3 godziny temu, mantis napisał(a): Widzę, że oprócz salutowych TR340 Thunder Rockets skusiłeś się też na PM9001 Cobra, tylko niestety nie jestem w stanie odgadnąć, którą wersję Cobry wziąłeś, bo jest kilka. Fajerwerki Shop z tego co widzę mają bardzo przyjemny wybór w kategorii "Rakiety". Będę musiał wziąć ich pod uwagę w tym roku, albo w następnym. Signalos 2.0 - witaj w klubie fanów głowic atomowych. Petardy Lupo - pozwoliłeś sobie na odrobinę ekstrawagancji Cobra Tytanium Salute tak się nazywa ten model, zaciekawiły mnie te dodatkowe silniki. No całkiem niezłą ofertę mają, ja osobiście dostrzegam tylko salutowe/hukowe rakiety. Petardki od Dextrina brałem tylko i wyłączenie ze względu na wlepy, Lupo obecnie jest jakaś alternatywa?? Co do Lupo jak rozpoznać która z jakim efektem jest?? Cytuj
hl1030 10 Autor Opublikowano 3 Lutego 2023 (edytowane) Trochę mały i do tego spóźniony up posta ale dopiero teraz jest Sylwester2 i jestem u nas. Paczka z Fajerwerki Shop z przed kilku dni. Edytowane 3 Lutego 2023 przez hl1030 Cytuj
hl1030 10 Autor Opublikowano 4 Lutego 2023 Zaopatrzenie z DobreFajerwerki tym razem osobisty wypad. Miodzio że udało się dorwać JW31-1. Cytuj
mantis 433 Opublikowano 5 Lutego 2023 Całkiem fajne stuffy na ten sylwester bis. Pewne jest, że będzie głośno, stąd też wybór lokalizacji będzie kluczowy, aby mieć spokój z reakcjami otoczenia. Już dawno nie robiłem osobistych odwiedzin w hurtowniach, chociaż nie ukrywam, że takie śnią mi się po nocach i były to bardzo pozytywne wspomnienia. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi