velibrum 12 Opublikowano 14 Grudnia 2007 Symbol R7-SMProducent ŚmieszekNazwa Zestaw RakietOpis Kolorowy bukiet + cracklingZdjęcie Film Cena hurtowa 10,50 PLNRakiety kupione w Leclercu. Tradycyjnie za cenę niższą niż hurtowa - 7,99 zł. Efekt na filmie jest sporo gorszy niż w rzeczywistości. Na filmie kolory są bledsze a crackling mniej widoczny. Ale zapewniam że na żywo efekt lepszy. Jak na 12 rakiet za tak niską cenę efekt jest nawet dobry. Nie jest tak rozłożysty ale jest dwu stopniowy. Jeszcze nie spotkałem się z połączeniem mały bukiet + crackling :smile: Odpalałem rakietę z zielonym czubkiem. Te z czerwonym pewnie mają inne efekty. Odpalając kolejne produkty firmy Śmieszek coraz bardziej lubię tą firmę :mrgreen:EDIT: Po odpaleniu rakiety z czerwonym czubkiem stwierdzam że ma efekt identyczny jak ta z zielonym czubkiem Cytuj
FireMan 0 Opublikowano 14 Grudnia 2007 Ładny efekt , rakiety coś jak thunder , ale bez rozprysku.Połączenie golden eangles z thunderami.Ładny efekt , za niską cene.8/10 Cytuj
xSound 0 Opublikowano 14 Grudnia 2007 Jestem w 100% pewny, że w tym roku to kupie, niech tylko wyruszę na wyprawę- Lidl, Biedronka, Leclerec .Pozdrawiam9/10BTW: Odpal jeszcze tą z czerwonym czubkiem Cytuj
gojat 0 Opublikowano 14 Grudnia 2007 film nie oddaje tego co jest naprawde te rakietki mile mnie zaskoczyły (szkoda że nie mam dostępu do tego sklepu) jak za taką cenę warte polecenia moja ocena 9+/10 Cytuj
velibrum 12 Autor Opublikowano 16 Grudnia 2007 BTW: Odpal jeszcze tą z czerwonym czubkiem Proszę bardzo http://www.youtube.com/watch?v=7s1Uc6_XocM ( pierwsze video lepiej przedstawia efekt )Tym razem to ja filmowałem a kolega odpalał. W czym jak widać wprawy tak jak ja w filmowaniu nie miał :mrgreen: Efekt identyczny jak tych rakiet z zielonym czubkiem. Czyli kolorowy bukiet z cracklingiem. Cytuj
xSound 0 Opublikowano 16 Grudnia 2007 To czym one się tak właściwie różnią, kolorem czubka tylko? :roll: Cytuj
filip11 0 Opublikowano 16 Grudnia 2007 Podobają mi się te rakietki, mają ciekawe efekty i są niedrogie. Cytuj
velibrum 12 Autor Opublikowano 23 Marca 2008 W sylwestra od jednej rakiety odpadł lont i się nie wzbiła. Dzisiaj wsadziłem tam visco 3 mm, trochę do korpusu i przymocowałem zimnego ognia do czubka.Chciałem żeby oprócz standardowego efektu pojawiło się coś w rodzaju thoousend bees ( tak jak w rakietach z kung fu ) oraz jedno większe światełko opadające do ziemi ( tutaj zimny ogień ). Rakieta poleciała i wszystko ładnie zadziałało.Tylko jak zwykle film to nie real i naprawdę wyglądało to znacznie lepiej: Cytuj
Fugas 0 Opublikowano 23 Czerwca 2008 rakietka zmodyfikowana przez velibrum o wiele lepiej wypadła od swoich pobratymców nie zmodyfikowanych :lol:. niezmodyfikowane wyglądały ładnie ale nie dawały takiej radochy dla oczu MOJE OCENY: zmodyfikowana 6/10 nie zmodyfikowana 5/10 Cytuj
Kixlox093 0 Opublikowano 23 Czerwca 2008 Miałem je Nawet Nawet przed godziną 0:00 najbardziej odpowiednie Tanie i Do Zabawy :)5.5/10 Cytuj
Pawix12345 0 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Moja ocena tych rakiet to 9/10, mialem gorsze. 6 lat temu to w posiadaniu mialem 2 paczki tych rakiet. Cytuj
capodanno 37 Opublikowano 7 Stycznia 2019 Wreszcie znalazłem! Moje pierwsze rakiety, Sylwester 2008... wróciło trochę wspomnień Ładne były, choć rozprysk nieduży. Coraz rzadziej spotykany efekt na obecną chwilę. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi