Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No właśnie w tym dziale omawiamy tą strone.
Moje pytanie brzmi na hanev.pl zamawia się na paczki , opakowania , czy sztuki.Tzn. Wyrzutnie kosztuje 60 zł + koszt wysyłki ok 30 zł = 90 zł.Czyli tyle zapłace ???

Opublikowano
No właśnie w tym dziale omawiamy tą strone.
Moje pytanie brzmi na hanev.pl zamawia się na paczki , opakowania , czy sztuki.Tzn. Wyrzutnie kosztuje 60 zł + koszt wysyłki ok 30 zł = 90 zł.Czyli tyle zapłace ???

Tak
Opublikowano

Czyli płace Za 1 sztuke i nie musze zamawiać całego kartonu...

Opublikowano

Brawo :P Przeczytaj sobie regulamin wysyłki czy coś bo sam nie jestem pewien:)

Opublikowano

Regulaminu albo nie ma , albo nie działa :roll: :roll: :arrow: :arrow:

Gość dzara
Opublikowano

witajcie sylwek sylwek i po sylwku ale można strzelac nie tylko w sylwka mamm pytanko ile gdzies tak dochodzi paczka z hanev.pl i co sądzicie o zestawie big day i wogle co sądzicie o tym http://www.vmax2.pl/sklep/product_info.php...products_id=253 jak myslicie bym był głośny i czy by było fajnie odp??

Opublikowano
mamm pytanko ile gdzies tak dochodzi paczka z hanev.pl i co sądzicie o zestawie big day

niewiem ile dokładnie idzie z tamtąd paczka ale słyszałem że dłuugo i że nieopłaca się tam kupować bo nic niema na magazynie :? Big Day to dobra rzecz, fajne efekty warto się w to zaopatrzyć na sylwka :)
Opublikowano

czemu mi w hanevie nie wysłali zamówienia?? :?:

Opublikowano

Czy moglibyście pisć na temat.Zróbcie sobie dział o Big Day i piszcie.A pozatym na Hanev.pl jeśli coś mają w ofercie to musi to tam kiedyś być.A apropo opłacalności.Wyrzutnia Thunder Rain ta duża wszędzie od 70 zł wzwyż a na hanev.pl za 55 zł.To się opłaca.A pozatym rakiety Big Day ŚWIETNA RZECZ.Miałem je w tym roku.Za 50zł w GEANT`cie.Efekt jak na pokazach w Warszawie.Nakręciłem nawet Filmik.O kurde nie na temat :roll: :roll:

Opublikowano

heh no widzisz sam piszesz nie na temat :lol: a co do hanev to długo przed tym sylwkiem przyglądałem sie ich ofertą i sa naprawde fajne :) tylko ze co patrzałem to zawsze ze nie maja towaru dostępnego w magazynach więc kupiłem w normalnym sklepie :( a ceny na hanev są naprawde tanie :)
pytanie mozna zamowić u nich tzn na hanev cos latem ??

Opublikowano

Chyba można i jak tak zrobie że zamówie sobie jakiś komplet rakietek :P

Opublikowano

Ja zamówie u nich wyrzutnie :
-Duża Thunder Rain
-Black Cat
-Don`t Worry Be Happy
-Jakieś rakiety

Opublikowano

Nie żal ci kasy :wink: :?:

Opublikowano

Mnie nie.Z kolegami składamy się w maju po 50 zł na trzech.Starczy spokojnie. :mrgreen: :arrow: :arrow: :mrgreen: .....

Opublikowano

heh no to znaczy ze teraz będziecie kupowac no to super ja tez pewnie cos kupie nazbieram troszke kaski i kupie tylko ze trzeba płacić 30 zł za wysyłke ??

Opublikowano
heh no to znaczy ze teraz będziecie kupowac no to super ja tez pewnie cos kupie nazbieram troszke kaski i kupie tylko ze trzeba płacić 30 zł za wysyłke ??

Niestety :( To jest minus hanevu
Opublikowano

Ale jak zawsze patrze to pisze za towar jest niedostępny i ze nie mają go w magazynie :( a jesli nawet to jak go przysyłają w jakiejś paczce czy jak??

Opublikowano

Proponuję aby wypowiedziała sią osoba która już zamawiała coć z hanev.pl

Opublikowano

Zgadzam się z tobą sainus.Niech wypowie się ktoś , kto tam kupował , a nie kto ma zamiar i nic nie wie.

Opublikowano

no to jest taka osoba która kupowała na hanev.pl ??
jesli tak to fajnie :lol:
ja planuje za jakis czas kupić petardy na hanev , ale znowu wydac 30zł na samą wysyłke to troszke duzo wiec nazbieram sobie z 60 zł i za 10 petardy , naliczyłem ze kupie za to 1200 k0201 :) może normalnie w sylwka nie sa one mocne ale latem do postrzelania idealne :D i za 12 zł voo doo :0 i jkieś małe rakietki :)

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

ale jak zrobić żeby mi przysłali z hanevu jak zamówiłem se przed sylwestrem tam fajerwerki i mi do tej pory nie przysłali :?: :?: :?: :?:

Opublikowano

Ja słyszałem że żeby coś z tamtąd dostać to trzeba zamówić za minimum 35 zł :| ale niektóży zamawiali w tamte wakacje o wartości 50-100 zł i jeszcze nic nie dostali, zauważcie też że niemają żadnych fajerwerków na magazynie moim zdaniem ta hurtownia już niefunkcjonuje, a szkoda...

Opublikowano

a jakaś inna hurtownia albo sklep internetowy z fajerwerkami?? :?: :?:

Opublikowano

sprawdź TEN

Opublikowano

Człowieku !!!
Syf na kółkach , drogo i do bani - ani jorge ani hestia