mantis 433 Opublikowano 19 Marca 2006 Myślę hary, że będziesz musiał stawić się w 4 oczy ze sprzedawcą, bo przez neta coś niezabardzo. Zanim zaczniesz zamawiać to najpierw spytaj się mailem czy nadal prowadzą sprzedaż przez internet. Jak ci nie odpowiedzą to znaczy, że zrobili sklep on-line dla ozdoby. Jest temat gdzie kupować http://www.fajerwerki.webd.pl/forum/viewtopic.php?t=41 myślę, że pomoże ci znaleźć jakiś sklep czy hurtownie. Co do Bum Bytom ceny może nie jakieś hurtowe, ale też nie są jakieś bardzo drogie, więc wyślij im maila czy prowadzą sprzedaż i czy można złożyć zamówienie. Cytuj
FireMan 0 Autor Opublikowano 27 Października 2006 Ostatnio na hanev.pl są wielkie zmiany...Wcześniej jeszcze coś było , albo przynajmniej zdjęcia...Teraz nie ma już nic :oops: Cytuj
Marian 0 Opublikowano 27 Listopada 2006 a teraz się już w ogóle pozmieniało zajrzyjcie i zobaczcie :razz: Cytuj
pj.patryk 3 Opublikowano 27 Listopada 2006 Ehhh wolałem stary wygląd strony. Ale narazie to jeszcze chyba stronka jest mało dopracowana brak cen itp. mam nadzieje , że to zmienią i będzie tak przyjemnie jak kiedyś :razz: Cytuj
witus 0 Opublikowano 30 Listopada 2006 Looknijcie na ich stronę, jest nowa i gorsza I nie mają sklepu, ale mają ofertę, fajnie, że mają oryginalne zdjęcia 'na żywo'. Cytuj
kubanczyk93 0 Opublikowano 24 Stycznia 2007 dołączam sie do pytania velibrum gdzie są ceny?chce sobie cos zamówic ale nie znalazłem cen Cytuj
gorgol 0 Opublikowano 13 Listopada 2007 2 dni temu pisałem z zapytaniem o cennik i sklep internetowy i odpisali mi:Witam,Na dzień dzisiejszy nie mamy opracowanej sprzedaży przez internet. Niemniej gdyby coś się zmieniło będziemy aktualizować stronę.Zapraszamy do nas, jeżeli jest Pan z okolicy.A cennika mi nie przesłali..... Cytuj
mantis 433 Opublikowano 11 Października 2023 Wygląda na to, że się uaktywnili, bo takie wyrzutnie jak Gruba Berta czy Big Bum wyszły w 2021 roku. Profil facebookowy aktualizują na bieżąco, ostatnia aktualizacja z dzisiaj (11.10.2023). https://www.facebook.com/fajerwerkihanev/posts/pfbid0RRh1qnTZ8PaxK7bf5C9zyfj8LsPN6sDJqUA2z6VtE4T4EqLzD1ysNXV8PFdQaVncl Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi