Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Myślę hary, że będziesz musiał stawić się w 4 oczy ze sprzedawcą, bo przez neta coś niezabardzo. Zanim zaczniesz zamawiać to najpierw spytaj się mailem czy nadal prowadzą sprzedaż przez internet. Jak ci nie odpowiedzą to znaczy, że zrobili sklep on-line dla ozdoby. Jest temat gdzie kupować http://www.fajerwerki.webd.pl/forum/viewtopic.php?t=41 myślę, że pomoże ci znaleźć jakiś sklep czy hurtownie. Co do Bum Bytom ceny może nie jakieś hurtowe, ale też nie są jakieś bardzo drogie, więc wyślij im maila czy prowadzą sprzedaż i czy można złożyć zamówienie.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

dzięki

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Ostatnio na hanev.pl są wielkie zmiany...
Wcześniej jeszcze coś było , albo przynajmniej zdjęcia...
Teraz nie ma już nic :P :oops:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

a teraz się już w ogóle pozmieniało zajrzyjcie i zobaczcie :razz:

Opublikowano

Ehhh wolałem stary wygląd strony. Ale narazie to jeszcze chyba stronka jest mało dopracowana brak cen itp. mam nadzieje , że to zmienią i będzie tak przyjemnie jak kiedyś :razz:

Opublikowano

Looknijcie na ich stronę, jest nowa i gorsza :P I nie mają sklepu, ale mają ofertę, fajnie, że mają oryginalne zdjęcia 'na żywo'.

Opublikowano

Widzieliście hanev ruszył

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Mam pytanko. Gdzie są ceny ich produktów?

Opublikowano

dołączam sie do pytania velibrum gdzie są ceny?chce sobie cos zamówic ale nie znalazłem cen :sad:

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

2 dni temu pisałem z zapytaniem o cennik i sklep internetowy i odpisali mi:
Witam,

Na dzień dzisiejszy nie mamy opracowanej sprzedaży przez internet. Niemniej
gdyby coś się zmieniło będziemy aktualizować stronę.

Zapraszamy do nas, jeżeli jest Pan z okolicy.

A cennika mi nie przesłali.....

• mantis zmienił(a) tytuł na hanev.pl
  • 10 miesięcy temu...