Skocz do zawartości
  • 0

Hurtownia czy hipermarket ? Jakie fajerwerki ?

Pytanie

Opublikowano

Witam! Właśnie się zastanawiam czy warto jechać do hurtowni. Czytałem na tym forum, że w hipermarketach po świętach będą ceny hurtowe, czy to prawda ? Wiem, że będę kupował w Biedronce ale tam mało jest rzeczy.

Druga sprawa to bardzo bym prosił o pomoc jakie fajerwerki kupić. Chce na wszystko około 120zł, może być troszkę więcej. A więc tak, w biedronce na pewno kupię :
2xkung-fu
2 albo jednego Arctica

Wszystko inne chcę kupić w innych sklepach. Może powiem co mnie interesuje. Chciałbym na samego sylwestra dobrą wyrzutnie, z dobrymi efektami. Myślę nad show of fireworks tą z tymi 12 strzałami. Petardy to sobie sam wybiorę. Co mi polecacie z rakiet ?

Z góry dziękuje i pozdrawiam.

10 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano

W hurtowni masz większy wybór ... Ale to jest prawda że w hipermarketach będą ceny hurtowe więc to zależy od Ciebie ... Gdzie Ci bliżej jechać ...
A o stuff to Ci poradzę tak

1x Sfinx - 25
1x Moździerz - 25
1x Hot - 8
1x Arctic - 8
1x Rzymskie Ognie - 8
1x Jumbo Jet - 25
2x Kung-Fu - 16

115 zł + 5 zł na piccolo :)

• 0
Gość Felix
Opublikowano

Ale do jakiej hurtowni ? jakiej firmy fajerwerki Cię interesują
hestia, jorge, tropic, super power ?

JR25 Exclusive Collection
JW90 Show of Fireworks

te Ci polecam zakupić ;) koniecznie :D

• 0
Opublikowano

W Zielonej Góre jest hurtownia fajerwerków , z niskimi cenami.
Polecam Ci :
JW90 27zł
JW42 Black Cat 56zł
Festival 63zł

Razem : 146zł

Jeśli coś kasy zostanie to kup sfinxa.
Wiem , że minimalnie przekroczyłem budżet , ale z takimi fajerwerkami , sylwestra nie zapomnisz :mrgreen:

• 0
Opublikowano

Jak masz niedaleko hurtownie jorge to polecam ci pojechać do niej bo wiadomo że w hurtowni będzie przeważnie taniej w każdym razie wyrzekaj się fajerwerków hestii w takich hipermarketach jak auchan,real itp...bo to jest kompletna kaszana jak za tą cene kupuj tylko fajerwerki z jorge w hipermarketach np.w biedronce radziłbym ci zakupić:
:arrow: Moździeż 25zł
:arrow: Sfinx 25zł
:arrow: jupiter 25zł
:arrow: kung fu 7zł
:arrow: jumbo jet 25zł
:arrow: Arctic 7zł (wyrzutnia bez kolorów tzn.tylko biały)
:arrow: hot 7zł(w tym roku pewnie go przetestuje)

:idea: Razem:
121 zł

• 0
Opublikowano

Znacznie lepiej pojechać do hurtowni bo po 1 masz wiekszy wybór a po drugie masz ceny hurtowe, czyli bardzo niskie.

Moja propozycja stuffu dla ciebie:

Sfinx w Biedronce - 25zł
JW90 Show of Fireworks - 26zł
Wyrzutnia Samuraj - 27zł
Arctic w Biedronce - 7zł
kung fu - 7zł
JW42 Black Cat - 55zł

wszystko bez stuffu z Biedronki - 133zł
ze stuffem z biedronki - 147zł

• 0
Opublikowano
w każdym razie wyrzekaj się fajerwerków hestii w takich hipermarketach jak auchan,real itp...bo to jest kompletna kaszana

Od 3 lat kupuje ten sm zestaw rakiet Hestii, i dla mnie były super, ale juz mi sie to znudziło. Hurtownia jet firmy Jorge.

Co to propozycjii to za dużo wyrzutni. Wystarczy mi jedna dobra (JW90) i jedna dwie Arctic. No te zestaw Festival mnie kusi, 14 rakiet plus kung-fu, byłoby ponad 20 sztuk.

A więc :
2 x kng-fu
2x arctic
1x festival
1x show of fireworks
plus 15zł na petardy
w sumie: 142,96zł

Może cos znajdę w hurtowni zamiast festivala.
Dzięki za propozycje i czekam moze na jeszce jakieś poprawki i podpowiedzi :mrgreen:

Zapomniałem jeszcze o rzymskich ogniach. Te z Jorge są słabe, wiec rzymskie kupie chyba w normalnym sklepie.
  • 0
Opublikowano

Jak ja byłem w tejhurtowni 27 listopada to powiedzieli mi że od 1 grudnia ceny churtowe + 20% i teraz nie wiem czy są dalej hurtowe czy już nie.

• 0
Opublikowano

W tej hurtowni czyli w Czerwieńsku ? Czy na Zaciszu ?

• 0
Opublikowano

W tej na Zaciszu. Jade tam raz jeszcze w ten piątek więc zobaczymy :wink:

• 0
Gość damian125
Opublikowano

W tej hurtowni czyli w Czerwieńsku ? Czy na Zaciszu ?

to w tej hurtowni w czerwiensku mozna normalnie kupic fajerwerki nie trzeba wydawac tysiecy na zakupy hurtem?za jakies 150 zl mozna kupic cos ciekawego?