Witam! Właśnie się zastanawiam czy warto jechać do hurtowni. Czytałem na tym forum, że w hipermarketach po świętach będą ceny hurtowe, czy to prawda ? Wiem, że będę kupował w Biedronce ale tam mało jest rzeczy.
Druga sprawa to bardzo bym prosił o pomoc jakie fajerwerki kupić. Chce na wszystko około 120zł, może być troszkę więcej. A więc tak, w biedronce na pewno kupię : 2xkung-fu 2 albo jednego Arctica
Wszystko inne chcę kupić w innych sklepach. Może powiem co mnie interesuje. Chciałbym na samego sylwestra dobrą wyrzutnie, z dobrymi efektami. Myślę nad show of fireworks tą z tymi 12 strzałami. Petardy to sobie sam wybiorę. Co mi polecacie z rakiet ?
Pytanie
piotrkocinski 0
Witam! Właśnie się zastanawiam czy warto jechać do hurtowni. Czytałem na tym forum, że w hipermarketach po świętach będą ceny hurtowe, czy to prawda ? Wiem, że będę kupował w Biedronce ale tam mało jest rzeczy.
Druga sprawa to bardzo bym prosił o pomoc jakie fajerwerki kupić. Chce na wszystko około 120zł, może być troszkę więcej. A więc tak, w biedronce na pewno kupię :
2xkung-fu
2 albo jednego Arctica
Wszystko inne chcę kupić w innych sklepach. Może powiem co mnie interesuje. Chciałbym na samego sylwestra dobrą wyrzutnie, z dobrymi efektami. Myślę nad show of fireworks tą z tymi 12 strzałami. Petardy to sobie sam wybiorę. Co mi polecacie z rakiet ?
Z góry dziękuje i pozdrawiam.
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi