piro_ziom4 15 Opublikowano 22 Lutego 2022 Oficjalny Sklep Internetowy FUNKE - www.funke-store.com Kody rabatowe: piro_ziom (będzie aktywny za jakiś czas dam znać - myślę że znów na 15% jak w tamtym roku (kto obserwował insta wie)) Cytuj
Piotrek007 79 Opublikowano 23 Lutego 2022 A tam wogóle bylo miejsce na wpisanie kodu? Bo jakos nie widać Cytuj
kuciak78 16 Opublikowano 23 Lutego 2022 Pole do wpisania kodu jest w koszyku pod produktami z lewej strony. Cytuj
Piotrek007 79 Opublikowano 23 Lutego 2022 Aaa dobra bo nie wiem czemu patrzylem z zakladke "zamowienia" Cytuj
BumBumBang 5 Opublikowano 18 Marca 2022 W dniu 4.03.2022 o 18:57, piro_ziom4 napisał: no jest miejsce kody będą za niedługo!! Wiadomo kiedy? Ktoś zamawiał od niech teraz? Jak długo idą paczki? Zamawiałem od nich w tamtym roku (pyromarket) i z 4 dni szło. Cytuj
kuciak78 16 Opublikowano 18 Marca 2022 4 godziny temu, BumBumBang napisał: Wiadomo kiedy? Ktoś zamawiał od niech teraz? Jak długo idą paczki? Zamawiałem od nich w tamtym roku (pyromarket) i z 4 dni szło. Teraz podobnie. Ostatnio jak zamawiałem w sobotę to paczka przyszła w piątek. Cytuj
piro_ziom4 15 Autor Opublikowano 18 Marca 2022 @BumBumBang wiesz co kod piro_ziom15 już działa utworzyłem osobny kanał z tym kodem Cytuj
piro_ziom4 15 Autor Opublikowano 19 Marca 2022 @BumBumBang jest 15 sztuk jak się wykorzysta całość to znikną (pewnie jakieś limitowane kody w ciągu roku tez będą ale polecam kupować jak najszybciej ) Cytuj
BumBumBang 5 Opublikowano 20 Marca 2022 W dniu 19.03.2022 o 11:40, piro_ziom4 napisał: @BumBumBang jest 15 sztuk jak się wykorzysta całość to znikną (pewnie jakieś limitowane kody w ciągu roku tez będą ale polecam kupować jak najszybciej ) Ok, dzięki za info i kod. Pozdrówki! Cytuj
kuciak78 16 Opublikowano 23 Marca 2022 W dniu 19.03.2022 o 11:40, piro_ziom4 napisał: @BumBumBang jest 15 sztuk jak się wykorzysta całość to znikną (pewnie jakieś limitowane kody w ciągu roku tez będą ale polecam kupować jak najszybciej ) Nie wiesz czy jeszcze będą jakieś kupony? Cytuj
piro_ziom4 15 Autor Opublikowano 23 Marca 2022 Kodów już nie ma niestety poszły w jeden dzień hehe Cytuj
piro_ziom4 15 Autor Opublikowano 8 Września 2022 Kod: piroziom4 daje wam upominek do zamówienia na obojętnie jaką kwotę. Dodajecie go w komentarzach do zamówienia na www.funke-store.com Cytuj
piro_ziom4 15 Autor Opublikowano 28 Września 2022 (edytowane) Edit: KOD: Piroziom-gratis Daje on wam gratis do zamówienia. Niezależnie od kwoty każdy coś dostaje. Sklep: Funke - www.funke-store.com WPISUJCIE W MIEJSCE: KOD RABATOWY!! Edytowane 28 Września 2022 przez piro_ziom4 Cytuj
Kris1992 4 Opublikowano 6 Października 2022 Niestety kod raczej nie działa gdyż paczka przyszła a nie dostałem żadnego gratisu 2 Cytuj
Morbus 1 Opublikowano 7 Października 2022 Dokładnie to samo u mnie. Paczka zamawiana w sobotę dotarła we wtorek ale bez gratisu. Cytuj
Moloch 148 Opublikowano 8 Października 2022 (edytowane) A ten kod to wpisujecie w polu komentarza w zamówieniu? Czy w polu kod rabatowy? Jak wpisałem komentarz z kodem piroziom4 to otrzymałem gratis do zamówienia. Edytowane 8 Października 2022 przez Moloch Cytuj
Morbus 1 Opublikowano 9 Października 2022 Używałem ten z Editu czyli: Piroziom-gratis w miejscu na kod rabatowy. Nie podejrzewałem, że nie działa, ponieważ strona go zaakceptowała i pojawił się komunikat, że kod rabatowy jest aktywny. Cytuj
piro_ziom4 15 Autor Opublikowano 10 Października 2022 Nie wiem co się zadziało ale było trochę zmian i funke zmieniało żeby kod był aktywny normalnie jako kod. Może to był ten przeskok gdy zmieniali temu nie dostaliście. Z tego co wiem każde zamówienie od tego czasu dostało owy upominek. Proszę o wpisywanie dokładnie Piroziom-gratis w miejsce kod rabatowy 1 Cytuj
piro_ziom4 15 Autor Opublikowano 10 Października 2022 @Kris1992 @Morbus odezwijcie się do funke na Instagramie w prywatnej wiadomości oni temu zaradzą taka dostałem wskazówkę. Stratni nie będziecie może coś ogarną bo mieli problemy z stroną i to przez to Cytuj
Pelson 4 Opublikowano 23 Października 2022 Witam! Wiadomo kiedy będzie można zamawiać z dostawą? Cytuj
Pjetrek 27 Opublikowano 23 Października 2022 najprawdopodobniej do konca tego roku sprzedaż tylko na miejcu, w słubicach. Cytuj
PiroNeo 18 Opublikowano 5 Lutego 2023 Od 3 pracowników słyszałem każda inna opowieść, Pani Eliza pow że niby mieli włam na stronkę, ale co to za problem by przywrócić? A tu szczyt sezonu i nie mogą wysyłać az do teraz, nie trwało by to tyle napewno... Słyszałem że mieli problemy z policją chyba o jakieś f4 sprzedaż chodziło i wydaje mi się że mają zakaz sprzedaży internetowej NIC innego to nie może być bo gdyby mogli naprawić to już dawno by to zrobili Zobaczcie od tego czasu nawet na fb nie są aktywni A tak to co 2msc konkurs Ewidentnie coś się stało i stracili i tracą i będą tracić pieniążki aż nie wróci sprzedaż wysyłkowa Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi