Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Felix
Opublikowano

A dlaczego jest nowy efekt ? mam zamiar ją kupić (jutro - jak dobrze pójdzie :D )
ta twoja też będzie o takim efekcie ?
No ale ten efekt fajniejszy według mnie od tamtego jest :D
jak tylko będę mógł ją kupić to kupie ;)
Ocena 10/10 !

Opublikowano

tak zmienili efekt. Zrobili ją teraz częściowo o efekcie FAN a częściowo strzela prosto, ale efekty pozostały takie same jak w starej wersji.

Opublikowano

Efekt w układzie fan robi swoje.
5 pocisków z craclingiem na finał , czyni z tej wyrzutni jeden z najbardziej opłacalnych zakupów.
Dlatego zostaję dopisana na liste zakupów stuff 2007/08.
10/10

Opublikowano

jak dla mnie bomba hehe lubie takie żywe kolorki na niebie no i cena nie jest zbyt wysoka

moja ocena 10/10

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Film wyrzutni Condor z Mojego sylwestra 07/08:

:arrow: http://pl.youtube.com/watch?v=Oj9L3zzGU58

Musze powiedzieć, że ta wyrzutnia po prostu wymiata. za 24zł wspaniałe efekty posiada ten torcik :wink: Układ fan z tym brokatem po prostu zrobił wrażenie na wszystkich oglądających. Finał też fantastyczny. Na pewno znajdzie się przynajmniej kilka tych wyrzutni w moim najbliższym stuffie.

Moja ocena to 10/10 i każdemu ta wyrzutnię POLECAM :mrgreen:

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano

Nie spodobała mi się. Wymagałem od niej lepszego efektu. I to była moja finałowa wyrzutnia :oops: Ehh... Za rok jej nie kupie! 7½/10

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wyrzutnia cudo! Najlepszy był układ fan z pięknymi brokatowymi efektami oraz końcówka z palmami i cracklingiem.

Mój film - http://pl.youtube.com/watch?v=qe-fIlQ6vek

Na początku strzela wyrzutnia TB47 Little Stars, pod koniec P5204 Night Vision. Niestety, te baterie wplotły się w condora :razz:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

No niestety, na minionego sylwestra miałem tą wyrzutnie w planach, ale nie było jej w hurtowni. Szkoda, ale przynajmniej po Waszych filmach jeszcze bardziej sobie uświadomiłem, że w tym roku koniecznie muszę ją kupić :wink: Wymieszanie układu I oraz FAN to bardzo dobry pomysł, dzięki czemu tworzy się na niebie naprawdę niezły efekt :smile:

• 2 miesiące temu...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Bardzo mi się spodobała ta wyrzutnia. Oczywiście jej finał jest najpiękniejszy, jednak wszystkie strzały są bardzo ładne. Firmie Jorge dobrze wyszło połączenie efektów I z FANem, mam nadzieję, że nie będą zmieniać jej efektu tak jak to było z Uranem.

10/10

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Bardzo ładna wyrzutnia, polecam w 99%. Efekty piękne, cena nie aż taka wysoka. Godna polecenia. Naprawde super. Bardzo mi się podobała. :wink:

Opublikowano

no wyrzutnia bardzo dobra. szkoda ze to tylko 20mm ale czego sie spodziewac za taka cene.

Opublikowano

Fajna mieszanka różnych układów strzelania
Mój Film;

• 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Moja ulubiona wyrzutnia z tego przedziału cenowego. Ciekawy efekt połączenia układów W i I. Piękna wyrzutnia 10/10

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Mi jakoś nie przypadła do gustu ta wyrzutnia poniewaz ma bardzo monotonne efekty 2/5.
Pozdrawiam

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

najbardziej mi się podobają ostatnie strzały <chyba 7>

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

WOOOW niesamowita!!!za 25zł nie ma NIGDZIE lepszej wyrzutni.Odrazu zapisuje ją do pozycji obowiązkowych na sylwka.

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano

Mój film tej wyrzutni na z Sylwestra 10/11r (zachęcam do oglądania w HD):

Całkiem niezła wyrzutnia, ale ze względu na niezbyt duży kaliber wielkość efektu nie była zbyt imponująca.