bogi97 0 Opublikowano 15 Grudnia 2007 Symbol: HE0607Nazwa: BączkiOpis: Bączki - kolorowe bączki Zdjęcie: http://www.pirotechnika.pl//popupImage.php...nt=0&save=0Film: - brak - Cena hurtowa: 1,20 czy coś koło tegoWiecie coś o tych bączkach :?: Może jaki mają efekty? Cytuj
Kamilegionista 0 Opublikowano 15 Grudnia 2007 Ja miałem tzn. 2 lata temu jak już kończyłem strzelać na sylwestra to taki pan z mojego bloku przyniósł mi chyba ze 20 takich :mrgreen: efekt? Taki jak by różowy atom, o takie coś mniej więcej mi chodzi: Mi się to podoba :mrgreen: Cytuj
Neodo 10 Opublikowano 15 Grudnia 2007 A po co to pytanie w ogóle ? jak każdy bączek kręci się na ziemi na kolorowo przez kilka sekund i gaśnie... w poniedziałek zobaczę czy jest w jakimś kartonie to może zrobię filmik i wrzucę ci pokaże... Cytuj
Yusha 0 Opublikowano 15 Grudnia 2007 A po co to pytanie w ogóle ? jak każdy bączek kręci się na ziemi na kolorowo przez kilka sekund i gaśnie... w poniedziałek zobaczę czy jest w jakimś kartonie to może zrobię filmik i wrzucę ci pokaże... No tak ale może dla innych jest to ważne... Jaki ma kolor jakie są efekty itp. A dla ciebie może jest to nie ważne więc nie wypowiadaj się... Jak masz zamiar pisać coś takiego... :???: Wracając do tematu... widzialam go... na filmiku... nie pamiętam jaka strona... ale strasznie nie wyraźny byl :neutral: ale udalo mi się coś zobaczyć... jeśli mam Ci go polecić to powiem, że tak ladny mial efekt...^^ Cytuj
Tele 0 Opublikowano 15 Grudnia 2007 Miałem go rok temu bo tata kupił jakiś zestaw pirdułek za 6 zł żeby coś mojemu bracie pokazał co ma 5 lat . Nawet fajny efekt i różne kolory . Żeby się przed sylwkiem pobawić to ok. Ale na północ to nie polecam ( można se siary narobić ) . Cytuj
Neodo 10 Opublikowano 15 Grudnia 2007 No tak ale może dla innych jest to ważne... Jaki ma kolor jakie są efekty itp. A dla ciebie może jest to nie ważne więc nie wypowiadaj się... Jak masz zamiar pisać coś takiego... Ooooooo...... ty też bardzo dużo powiedziałaś, każdy BĄCZEK jak już sama nazwa mówi murzynie jeden, że wiruje i daje rózne kolory.....co może ważne to jest czy bączek da kolor czerwony czy zielony ?... zastanów sie... Cytuj
Jimie 0 Opublikowano 23 Marca 2008 WOW, świetny bączek, na początku kręci się na różowo+iskry potem przechodzi w zielony+iskry a na koniec nastąpiła zupełnie nieoczekiwana eksplozja. Sporo dymu było Dałem za niego 50gr w drogim sklepie[niestety]. Moja ocena 9/10 (jakby tylko ciut dłużej się kręcił ) Cytuj
przemo312132 14 Opublikowano 18 Września 2011 krótko co ty mówisz wdq mnie to nawet długo i wql to bączki są najlepszą zabawką jakie miałem Cytuj
Crazy monster 100 2 Opublikowano 17 Września 2017 Miałem te bączki.Kręcą się najpierw na czerwono potem na zielono a na koniec na żółto.Moja ocena to 5+/10. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi