PiroNeo 18 Opublikowano 19 Kwietnia 2022 (edytowane) Pierwsza wyrzutnia właśnie przyszła Trigger F3 , 100sh 38mm Napis na kartonie odwrócony... ktoś na odwrót spakował Dalsze zakupy będę aktualizował Edytowane 19 Kwietnia 2022 przez PiroNeo .. 1 Cytuj
PiroMan25 76 Opublikowano 19 Kwietnia 2022 Początek z grubej rury, bardzo fajna kostka ale cena kosmos. Mój cały stuff był tańszy od tego xD 1 Cytuj
PiroNeo 18 Autor Opublikowano 19 Kwietnia 2022 28 minut temu, PiroMan25 napisał: Początek z grubej rury, bardzo fajna kostka ale cena kosmos. Mój cały stuff był tańszy od tego xD Przez 5 lat kupowałem po -2-3 baterie MEGA , HARD 50mm itp bo uważałem że dają najlepszy efekt aż gdy rok temu zakupiłem metaphora 100sh 30mm za 850zl , co mnie bolała.... przez pare dni ale gdy odpaliłem na żywca to była magia dosłownie , wtedy widziałem co to dobra wyrzutnia. No i chciałem pobić w tym roku tą z zeszłego , po filmikach widać że powinno się jej udać ^^ Cytuj
Grvby 150 Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Na filmie gniecie nieprawdopodobne. Ta wyrzutnia zmiecie z powierzchni wszystkie megi sregi, fireball-e i inne. Tylko ta cena... 1 Cytuj
PiroNeo 18 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2022 21 godzin temu, Moloch napisał: Cena nie jest wcale taka wysoka. 4 kg NEC Na bez... fajer.. jest za ponad 2tys... czyli ta cena na funke nie jest jeszcze taka zła, niebawem pewnie dzwigna ja do 2tys, zresztą niebawem WSZYSTKO pójdzie w górę.... Cytuj
Moloch 148 Opublikowano 22 Kwietnia 2022 48 minut temu, PiroNeo napisał: Na bez... fajer.. jest za ponad 2tys... czyli ta cena na funke nie jest jeszcze taka zła, niebawem pewnie dzwigna ja do 2tys, zresztą niebawem WSZYSTKO pójdzie w górę.... Bezpieczne to raczej mają sprzedaż hurtową, a nie detaliczną dlatego ceny z kosmosu... 33 minuty temu, mpiwowski napisał: 4kg necu to powinno kosztować max 700zł No powinna, ale na dzisiejsze realia to dałbym 1000 zł za nią Cytuj
FelipeOs 18 Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Te gorille i funkenschlagi takie piękne... Nie chcesz odsprzedać? Cytuj
PiroNeo 18 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Nieee xD 51 minut temu, FelipeOs napisał: Te gorille i funkenschlagi takie piękne... Nie chcesz odsprzedać? Cytuj
PiroNeo 18 Autor Opublikowano 4 Czerwca 2022 Kolos 50mm , 25 strzałów właśnie dostał Skusiły mnie jego wielkieeeee palmy które wyglądają topowo jak bym się ośmielił powiedzieć że innej takiej 50tki nie widziałem tak potężnej Cytuj
mantis 433 Opublikowano 4 Czerwca 2022 W dniu 23.04.2022 o 20:29, PiroNeo napisał: Aktualizacja Niektóre jeszcze z tamtego roku <emitery_1.jpg> <emitery_2..jpg> <emitery_3.jpg> Ładna kolekcja dla fanów różowej bibuły. Do tego te słynne Dum Bum 5g złote, dla wielu towar nieosiągalny. 2 godziny temu, PiroNeo napisał: Kolos 50mm , 25 strzałów właśnie dostał Skusiły mnie jego wielkieeeee palmy które wyglądają topowo jak bym się ośmielił powiedzieć że innej takiej 50tki nie widziałem tak potężnej Koniecznie daj znać po sylwku jak to wypadło na żywo, bo na ten kaliber trzeba trochę kasy wydać, przez co nie każdy ma odwagę brać takie na testy. Ludzie wolą kupić coś co już wcześniej kilka osób odpaliło, zdało relacje i poleciło. 1 Cytuj
PiroNeo 18 Autor Opublikowano 7 Czerwca 2022 Kolejne , jeszcze cieplutkie z 2012r jumbo 12g NECu , niebawem muszę przetestować ... wątpie by były 2x mocniejsze jak db czy exploder 4 Cytuj
Grvby 150 Opublikowano 7 Czerwca 2022 Bardzo mocne, zdecydowanie mocniejsze od ww emiterów ale czy 2x to nieee raczej nie. Z tym 12g też ich poniosło, co nie zmienia faktu że to bardzo fajny rarytas 1 Cytuj
Mroczny 163 Opublikowano 5 Sierpnia 2022 Kolega widzę jedzie ostro z funke, popieram :DD Trigger mega mi się podoba szczególnie saluty na finał, biorąc pod uwagę, że 38mm funke w mniejszych kostkach strzela jak dobre 50mm to będzie niezła zadyma Na Kolosa sam się zdecydowałem, chyba najniżej strzelająca 50mm po filmach widzę, że efekty do samej ziemi, fajnie byłoby odpalić z dwie lub trzy razem na finał, petard nawet nie ma co komentować bo to same mocarne pozycje, czekam co pokażesz dalej bo zapowiada się stuff w takim stylu jak lubię 1 Cytuj
PiroNeo 18 Autor Opublikowano 15 Sierpnia 2022 W dniu 5.08.2022 o 09:39, Mroczny napisał: Kolega widzę jedzie ostro z funke, popieram :DD Trigger mega mi się podoba szczególnie saluty na finał, biorąc pod uwagę, że 38mm funke w mniejszych kostkach strzela jak dobre 50mm to będzie niezła zadyma Na Kolosa sam się zdecydowałem, chyba najniżej strzelająca 50mm po filmach widzę, że efekty do samej ziemi, fajnie byłoby odpalić z dwie lub trzy razem na finał, petard nawet nie ma co komentować bo to same mocarne pozycje, czekam co pokażesz dalej bo zapowiada się stuff w takim stylu jak lubię Zgadza się też wdl. mnie kolos zrobił mega wrażenie , jako jedyna chyba 50 która wali jak trzeba tą palemką po niej stawiam na HARD 9 sh 50mm , którą mam co roku od 2 lat potem MEGA na 3 miejscu stawiam Co do nowych pak będą niebawem czekam jeszcze na jakieś dobre piro , małe promocje bo kurde tak jak aktualnie stoją te ceny za piro to bardzo bolą Cytuj
Koopacz 54 Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Witam Ekspertem nie jestem, ale to chyba flagowe wyrzutnie z Funke. Moim zdaniem powinieneś za wszystkie zakupy przynajmniej bluzę funkowską dostać gratis. Pozdrawiam 1 Cytuj
PiroNeo 18 Autor Opublikowano 28 Sierpnia 2022 [AKTUALNIE] Dotarło parę mniejszych wyrzutni i parę emiterów z ubiegłego roku , Jeszcze powinno pojawić się parę dobrych wyrzutni , sporo rakiet ale to dopiero bliżej 2023 Cytuj
Koopacz 54 Opublikowano 1 Października 2022 Witam Od 40 sekundy zaczyna się uczta dla hukowców. Brakuje tam chyba tylko p1000, jc06 i jakże popularnych ostatnio szaraków. Jest moc. Fajnie uszeregowane wyrzutnie. Pozdrawiam 1 Cytuj
killerpogro 3 Opublikowano 5 Listopada 2022 W dniu 28.08.2022 o 11:32, PiroNeo napisał(a): [AKTUALNIE] Dotarło parę mniejszych wyrzutni i parę emiterów z ubiegłego roku , Jeszcze powinno pojawić się parę dobrych wyrzutni , sporo rakiet ale to dopiero bliżej 2023 Stuff wygląda świetnie. Widzę, że złote dumbumki już stestowane! 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi