PiroNeo 18 Autor Opublikowano 10 Listopada 2022 14 godzin temu, Moloch napisał(a): Panie Kolego za ile wyrwałeś to cudo? Widziałem wczoraj heh, wiedziałem że to będzie topowa wyrzutnia na ten rok. Na funke story mają ale pisze że brak na magazynie i nie wysyłają Weź napisz czy najlepiej zadzwoń do funke i poproś pani Elize (Jest super babka) żeby wysłali ci triggerka na 100% ci wyślą Pisałem na fejsie i bez problemu wyślą. A większość wyrzutni jak jest ostatnie 3-5szt to powiedziała że specjalnie na stronce dawaja że już nie ma bo zdarzało się że parę os klillo i potem musieli odkręcić A dałem 1540 tak jak AKTUALNIE kosztuje Cytuj
Moloch 148 Opublikowano 10 Listopada 2022 Fajna wyrzutnia, ale nie wiem czy jestem w stanie przeznaczyć tyle pieniędzy na jedną wyrzutnię Sama w sobie robi robotę, funke jednak potrafi w 38mm Cytuj
PiroNeo 18 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2022 (edytowane) Jeszcze Rakiety fr50 funke , dumbym huk i dwie wyrzutnie na stuff 2023 i testy Jeśli ktoś zainteresowany to już mamut i parę wyrzutni zostało przetestowanych z stuffu na 2023 To już ostatnia paczka na ten rok. Edytowane 28 Grudnia 2022 przez PiroNeo Cytuj
mantis 433 Opublikowano 28 Grudnia 2022 No i wleciał kolejny max caliber. Oby Bombeny się sprawowały jak na Funke przystało. Fotka całości już była, stąd też widać, że dużo Funke, Iskry i Argento, czyli niejako jeden importer ulubiony w tym roku 1 Cytuj
Moloch 148 Opublikowano 28 Grudnia 2022 No powiem Ci, że ładny ten Mamut. Fajne tempo strzelania, wcale nie przypominające 50mm takie wolne 30mm bym powiedział. Kamuro Variations również super wyrzutnia, Funke umie w fajerwerki 1 Cytuj
PiroNeo 18 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2023 Trigger przetestowany naprawdę wart tyle pieniędzy, na żywo naprawdę można z wrażenia usiąść, dziennie nowy filmik będę wystawiał z sylwka stuffa , kwiecień, maj zwczynam zbiory na 2024 i liczę że funke wypuści kolejnego potwora i top 1 na 2023 Cytuj
PiroNeo 18 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2023 Strasznie mnie męci wrażenie machonego na wyrzutni MAMUT chodzi o saluty 3 osoby które również testowały pod filmem napisali że saluty są lekko mocniejsze od tych efektowych , miałem to samo ale , myślałem że to coś z moim mamutem jest nie tak , okazało się że saluty w mamucie są naprawdę bardzo kiepskie po tym jak poczułem na ciele saluty z triggera 0,o tam naprawdę było takie tąpnięcie jak by odpalić 6 gramówke i rzucić za plecy 1m Więc pozostaje nam że albo Machony się sprzedał albo naprawdę dostał FARTOWNIE podkręconą z tymi salutami. Cytuj
Mroczny 163 Opublikowano 2 Stycznia 2023 Godzinę temu, PiroNeo napisał(a): Strasznie mnie męci wrażenie machonego na wyrzutni MAMUT chodzi o saluty 3 osoby które również testowały pod filmem napisali że saluty są lekko mocniejsze od tych efektowych , miałem to samo ale , myślałem że to coś z moim mamutem jest nie tak , okazało się że saluty w mamucie są naprawdę bardzo kiepskie po tym jak poczułem na ciele saluty z triggera 0,o tam naprawdę było takie tąpnięcie jak by odpalić 6 gramówke i rzucić za plecy 1m Więc pozostaje nam że albo Machony się sprzedał albo naprawdę dostał FARTOWNIE podkręconą z tymi salutami. Mój mamut też nie powalił mnie salutami, odpalałem między blokami więc efekt powinien i tak być wzmocniony... u mnie była identyczna sytuacja co u Ciebie miałem te same saluty 38mm tyle, że w shockwave i jak zobaczysz na filmie to tam aż bloki zadrżały, one były o wiele mocniejsze niż te w mamucie, chwilę wcześniej odpalałem też inną kostkę funke 38mm gigante chrys palms i tam też na finał są saluty 38mm i były lepsze niż w mamucie, jak brać 50mm z iskry to tylko kolosa bo ma więcej tego fajnego złotego a w mamucie jest tylko 5 takich strzałów, reszta badziewna mim zdaniem 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi