Gość Felix Opublikowano 15 Grudnia 2007 Niestety w hurtowni nie było black cata **** mać i nie będę go miałmam teraz 77,30 zł i co kupić w zamian ?produkty TYLKO JORGE !!i nie pisać tych co już mam Cytuj
0 TowdiPL 0 Opublikowano 15 Grudnia 2007 No to ja proponuje ci kupić 2x Sfinx (w biedronce 50zł za II)I moze Jumbo Jet za 25zł w BiedronceWybór nalezy do ciebie a polecam gorac Sfinx to wyppasiona wyrzutnia w swoim przedziale cenowym! :twisted: Cytuj
0 Dako 1 Opublikowano 15 Grudnia 2007 EXCLUSIVE COLLECTION - JW2000 lub NEW AGE - JW57 lub SHOW OF FIREWORKS - JW77 do wyboru do koloru Cytuj
0 Gość Felix Opublikowano 15 Grudnia 2007 No to ja proponuje ci kupić 2x Sfinx (w biedronce 50zł za II)I moze Jumbo Jet za 25zł w BiedronceWybór nalezy do ciebie a polecam gorac Sfinx to wyppasiona wyrzutnia w swoim przedziale cenowym! :twisted: Eh sfinxa mam już jednego w planach zakupów i na to są oddzielne fundusze JW2000 tez mam w planach zakupów a New Age mi sie nie podoba... [ Dodano: 2007-12-15, 20:23 ]no nikt na tym forum nie może pomóc Cytuj
0 mpiwowski 182 Opublikowano 15 Grudnia 2007 No to może wybierz JW59, JW56 lub JW77 wszystkie te wyrzutnie w cenie 77zł i każda z tych wyrzutni ma efekt skośny i strzelają salwami po 5 strzałów na raz:grin: A efekty są przepiękne. Cytuj
0 Gość Felix Opublikowano 16 Grudnia 2007 Bardzo proszę o założenie kłódeczki na temacik Bo może jeszcze komuś sie kiedy przyda a ja już wybrałem co kupićbędzie to w temacie stuff 2007/2008 w części 6 napisane Cytuj
Pytanie
Gość Felix
Niestety w hurtowni nie było black cata **** mać
i nie będę go miał
mam teraz 77,30 zł i co kupić w zamian ?
produkty TYLKO JORGE !!
i nie pisać tych co już mam
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi