piro_ziom4 15 Opublikowano 1 Marca 2022 Takie o po dobrej cenie. Świetny zabytek! [2022-07-15 by mantis] Dwa tematy tego samego autora zostały połączone. 1 Cytuj
piro_ziom4 15 Autor Opublikowano 3 Marca 2022 @FelipeOs dziena za opinie mordo będe tu updatował, może i nie wrzucałem fot od początku ale no kurcze jest ich mnóstwo! Cytuj
piro_ziom4 15 Autor Opublikowano 27 Czerwca 2022 Karton artilery wpada do stuffu sylwestrowego :)) Cytuj
PiroNeo 18 Opublikowano 12 Lipca 2022 Pewno jedna wystrzeli reszta na sprzedaż Tylko jedna czy dwie shelki mi się podobają, reszta szkoda strzelania , miałem na ubiegłym sylwku, myślałem że będzie lepiej trzaskalo Cytuj
piro_ziom4 15 Autor Opublikowano 14 Lipca 2022 A co kogo interesuje czy sprzedam czy nie jak będzie potrzeba kasy to sprzedam napewno trochę ich w stuffnie zostanie. Dwa już poszły po kupieniu na odpalenie. I parę odłożyłem Cytuj
PiroMan25 76 Opublikowano 14 Lipca 2022 Godzinę temu, piro_ziom4 napisał: A co kogo interesuje czy sprzedam czy nie jak będzie potrzeba kasy to sprzedam napewno trochę ich w stuffnie zostanie. Dwa już poszły po kupieniu na odpalenie. I parę odłożyłem a to interesuje, że jak na handel to się nie wstawia że niby do stuffu. Coś wątpię że cokolwiek zostanie, bo najpierw nakupiłeś kartonami, a teraz wszystko sprzedajesz po forach, grupach fb i discordach. 1 Cytuj
piro_ziom4 15 Autor Opublikowano 14 Lipca 2022 Trochę ich do stuffu trafi nie martw się :)) zobaczysz co będzie w grudniu Cytuj
piro_ziom4 15 Autor Opublikowano 15 Lipca 2022 Nie będzie 15 paczek bo sam przecież stwierdziłem i ty też że 2 już poszły wiesz jeśli już było by ich 13 a po co wkładać do stuffu 13, artilery jak pójdą 2/3 bo jak stwierdzasz mam sporo jeszcze kosteczek rakietek i dużo emiterow. Może mój błąd bo wszystkie moździerze nie trafia do stuffu ale jakaś ich część napewno a jakaś zostanie schowana na następny rok bo ceny są jakie są i poszybują w górę a tego 100+ zł się nie opłaca brać niestety już Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi