Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No co tu dużo gadać.Jedna z najlepszych i najtańszych wyrzutni.A jaki efekt.Tym to można sobie postrzela :arrow: :arrow: :arrow: .

• Odpowiedzi 149
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Też go miałem bardzo dobra wyrzutnia.W takiej cenie lepszych nie znajdziecie :lol::D:D :mrgreen:

Opublikowano

25 zł. pewnie już nie będzie NIGDY dostępna :( A efekty super palemki :twisted:

Opublikowano

Nie tylko.

Opublikowano

Musisz troche poczekac bo coś mi mail nie działa :( A po co Ci jego film jak nie ma go w srpzedaży?[/center]

Gość sfinx plis
Opublikowano

potrzebny mi..bo go mialem i chce sobie przypomniec efekty...
spectran@wp.pl

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano
O tak! Miałem go i mam film! Efekt piorunujący! Sypał różnymi palemkami :!:

Witus jak byś mugl to prosze prześlij mi filmik na maila tej wyrzutni nigdy jej nie widzialem a chcialem zobaczyc efekty
mail:mateusz.karp@wp.pl
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Też miałem tą wyrzutnie. Super efekt za naprawdę super cene. Bardzo duże palmy i chryzantemy. POLECAM :!: :!:

Opublikowano

brak słow-tanie i dobre!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Fakt. Sfinx to naprawdę znakomita wyrzutnia, co widać na moich zdjęciach, które pokazał Wam Jaworz. Palmy były naprawdę piękne!

Opublikowano

Teraz, to mam dylemat, czy kupić Sfinxa, czy Moździerza

Opublikowano
Teraz, to mam dylemat, czy kupić Sfinxa, czy Moździerza

Oba :razz:
Opublikowano

Widzę, że wszyscy tak zachwalają tego Sfinxa, więc go kupie.
Ale wiadomo, że są gusta i guściki...Jednemu może się ta wyrzutnia podobać,
a drugiemu nie. Mam nadzieję, że mi się również spodoba. :grin:

Opublikowano

Mam dylemat czy kupić 2 Sfinxy czy kilka Hong Kongów czy jakieś rakietki z Hestii?

Opublikowano

Kupuj 1 Sfinxa i 2 lub 3 Hong Kongi !! Ja polecam hong Konga bo miałem dwa lata z rzędu i efekty zajefajne !!

Opublikowano

witus wyslij mi na maila tez filmik sfinxa :P toby103@wp.pl

Opublikowano

Ile razy mówiłem tak samo jak witus, że ma go na płycie, alr wyskakuje błąd CRC cośtam :evil:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ma 19 strzałow , kalimer 29mm i strzela przez 45 sec.

Opublikowano

Raczej kaliber, ale mniejsza oto, ja mam dylemat, chciaż czyje, że Sfinx jest super, ale strasznie krutki...

Opublikowano

Jaworz, Sfinx nie jest krótki! 45 sekund to w wyrzutniach bardzo dużo, co ty chciałeś żeby ta wyrzutnia sypała przez 3 minuty?

Opublikowano
Jaworz, Sfinx nie jest krótki! 45 sekund to w wyrzutniach bardzo dużo, co ty chciałeś żeby ta wyrzutnia sypała przez 3 minuty?

No nie, ale przez 1 i 10 sek. to conajmniej, przy moździeżu lepiej :P
Opublikowano

Jaworz, takiej wyrzutnie NIE MA, bynajmniej w tym przedziale cenowym. Jak chcesz żeby wyrzutnia waliła przez ponad minutę to musisz dać co najmniej 300-400 zł (np. JW420, JW416).

Opublikowano

Nie są prostrze metody.Bierzemy sfinxa i lont pomiędzy każdą rurką przecinamy.Tam wsadzamy 15cm lonty i już mam wyrzutnie która wali z 4 minuty :razz: :razz: :razz:

Opublikowano
Jaworz, takiej wyrzutnie NIE MA, bynajmniej w tym przedziale cenowym. Jak chcesz żeby wyrzutnia waliła przez ponad minutę to musisz dać co najmniej 300-400 zł (np. JW420, JW416).

I te nawet nie mają minuty, gdyż walą bardzo szybko i energicznie wieloma strzałami :)
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...