FireMan 0 Opublikowano 2 Stycznia 2006 No co tu dużo gadać.Jedna z najlepszych i najtańszych wyrzutni.A jaki efekt.Tym to można sobie postrzela :arrow: :arrow: :arrow: .
witus 0 Opublikowano 2 Stycznia 2006 Najlepsza wyrzutnia jaką kiedykolwiek miałem Film:http://www.videofireworks.pl/z/18/JW97_Sfinx/
FireMan 0 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2006 Też go miałem bardzo dobra wyrzutnia.W takiej cenie lepszych nie znajdziecie :lol::D :mrgreen:
witus 0 Opublikowano 2 Stycznia 2006 25 zł. pewnie już nie będzie NIGDY dostępna A efekty super palemki :twisted:
witus 0 Opublikowano 7 Stycznia 2006 Musisz troche poczekac bo coś mi mail nie działa A po co Ci jego film jak nie ma go w srpzedaży?[/center]
Gość sfinx plis Opublikowano 13 Stycznia 2006 potrzebny mi..bo go mialem i chce sobie przypomniec efekty...spectran@wp.pl
mateo1992 28 Opublikowano 7 Października 2006 O tak! Miałem go i mam film! Efekt piorunujący! Sypał różnymi palemkami : Witus jak byś mugl to prosze prześlij mi filmik na maila tej wyrzutni nigdy jej nie widzialem a chcialem zobaczyc efekty mail:mateusz.karp@wp.pl
velibrum 12 Opublikowano 12 Listopada 2006 Też miałem tą wyrzutnie. Super efekt za naprawdę super cene. Bardzo duże palmy i chryzantemy. POLECAM : :
witus 0 Opublikowano 26 Listopada 2006 Fakt. Sfinx to naprawdę znakomita wyrzutnia, co widać na moich zdjęciach, które pokazał Wam Jaworz. Palmy były naprawdę piękne!
witus 0 Opublikowano 26 Listopada 2006 Teraz, to mam dylemat, czy kupić Sfinxa, czy Moździerza Oba :razz:
Bartosz 43 Opublikowano 26 Listopada 2006 Widzę, że wszyscy tak zachwalają tego Sfinxa, więc go kupie.Ale wiadomo, że są gusta i guściki...Jednemu może się ta wyrzutnia podobać,a drugiemu nie. Mam nadzieję, że mi się również spodoba. :grin:
bedzio 0 Opublikowano 26 Listopada 2006 Mam dylemat czy kupić 2 Sfinxy czy kilka Hong Kongów czy jakieś rakietki z Hestii?
klopsik92 0 Opublikowano 26 Listopada 2006 Kupuj 1 Sfinxa i 2 lub 3 Hong Kongi !! Ja polecam hong Konga bo miałem dwa lata z rzędu i efekty zajefajne !!
Jaworz 0 Opublikowano 27 Listopada 2006 Ile razy mówiłem tak samo jak witus, że ma go na płycie, alr wyskakuje błąd CRC cośtam :evil:
Jaworz 0 Opublikowano 10 Grudnia 2006 Raczej kaliber, ale mniejsza oto, ja mam dylemat, chciaż czyje, że Sfinx jest super, ale strasznie krutki...
bedzio 0 Opublikowano 10 Grudnia 2006 Jaworz, Sfinx nie jest krótki! 45 sekund to w wyrzutniach bardzo dużo, co ty chciałeś żeby ta wyrzutnia sypała przez 3 minuty?
Jaworz 0 Opublikowano 10 Grudnia 2006 Jaworz, Sfinx nie jest krótki! 45 sekund to w wyrzutniach bardzo dużo, co ty chciałeś żeby ta wyrzutnia sypała przez 3 minuty? No nie, ale przez 1 i 10 sek. to conajmniej, przy moździeżu lepiej
bedzio 0 Opublikowano 10 Grudnia 2006 Jaworz, takiej wyrzutnie NIE MA, bynajmniej w tym przedziale cenowym. Jak chcesz żeby wyrzutnia waliła przez ponad minutę to musisz dać co najmniej 300-400 zł (np. JW420, JW416).
FireMan 0 Autor Opublikowano 10 Grudnia 2006 Nie są prostrze metody.Bierzemy sfinxa i lont pomiędzy każdą rurką przecinamy.Tam wsadzamy 15cm lonty i już mam wyrzutnie która wali z 4 minuty :razz: :razz: :razz:
witus 0 Opublikowano 10 Grudnia 2006 Jaworz, takiej wyrzutnie NIE MA, bynajmniej w tym przedziale cenowym. Jak chcesz żeby wyrzutnia waliła przez ponad minutę to musisz dać co najmniej 300-400 zł (np. JW420, JW416). I te nawet nie mają minuty, gdyż walą bardzo szybko i energicznie wieloma strzałami
Rekomendowane odpowiedzi