Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ehh mi sfinx bardzo nisko latal, ale byl najefektowniejszy na osiedlu, tylko roche rozpryskow lecialo w ziemie i w ludzi, czy trrzeba zerwac ta solone brązową? bo strasznie nisko mi lataly pociski

• Odpowiedzi 149
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Z początku byłem sceptyczny do sfinxa, na filmach wyglądał 100 razy gorzej, a jak go odpaliłem na sam finał, to ludzie po prostu, hmm, osłupienie po prostu. Ja sam byłem strasznie zdziwiony rozmiarem jego rozprysków, pierwszy raz miałem taki wypas w stuffie... Poza tym dzięki sfinxowi kupiłem sobie duże dofinansowanie na następnego sylwka w nacisku na morfeusze, apollo i inne ;p

Opublikowano

I ja dodam film tej wyrzutni, coprawda nie mojej tylko mojego kumpla, ale łączyliśmy stuff i strzelaliśmy razem więc sami zobaczcie:

:arrow: http://pl.youtube.com/watch?v=va6-70nAJJA

Wyrzutnia niesamowita. Za rok niewątpliwie ją kupie ;). Finał zrobił ogromne wrażenie na publice ;). 10/10 !!

Opublikowano

Kupuje Sfinxa w Biedronce od kilku lat. Razem z duza fontanna to obowiazkowy element programu. Zamieszczam rowniez moj filmik z efektami Sfinxa. Odpalone sa dwa jednoczesnie. POLECAM!
:arrow:
http://pl.youtube.com/watch?v=DXBL_Zf3gCc
:!:

Opublikowano

Miałem tą wyrzutnię pierwszy raz i jest poprostu piękna jeszcze za takie pieniadze już co roku będę ją kupować. :smile:

• 3 miesiące temu...
  • 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Mam pytanie a mianowicie:
Czy jesli pojadę do biedronki od razu po swiętach (tj. 27 grudnia) to czy mogę liczyc na sfinksa?

Opublikowano

trudno powiedzieć, przecież nie wiemy jak się sprzedają u ciebie. raz wykupują od razu, a raz zostają po świętach :wink:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Spoko nie oznacza to na 1oo%, że wyrzutni tej nie będzie w sprzedaży. Sama wyrzutnia jest doskonała zwłasza w cenie jakiej można było ją nabyć. Doskonale nadawała się do głównego strzelania jak i sylwestrowej zabawy.

Opublikowano

Bardzo fajna wyrzutnia. W tamtym roku się na nią niestety nie załapałem. Jak w tym roku będzie w biedronce to ja kupie.

Opublikowano

w tym roku chyba też się nie załapiesz. Przeglądałem ofertę z biedry i stało się to czego się obawiałem. Nie było tam sfinxa :( i czym tu w tym roku strzelać? najgorsze jest to że jestem w Uk a na sylwka zjawię sie w domu 31.12. o 12 godz. troszke mało na zakupy, ale brat jest już powiadomiony o zakupach. mam nadzieje że coś z biedry tam kupi. chciałem by kupił 6 sfinxów. niestety.... są jakieś 25 strzałowe, ale to jest ryzyko czy będą dorównywać Sfinxowi

Opublikowano

napewno nie beda mu dorównywac. nie ten kaliber.

Opublikowano

Może coś będzie bo w tamtym roku sfinks był w biedronce pod nazwą mistrzowie ognia. Ale to na ich stronie to nie sfinks. Może na reklamie to nie jest cały asortyment.

Opublikowano

Spisze sobie na kartce wszystkie efekty 25 strzałowych wyrzutni na kartce, pójde do biedry i zobacze efekt tej wyrzutni biedronkowej. Wydaje mi się że będzie to Borneo (a borneo już mam), bo było w inter marche czy w podobnym sklepie więc w biedrze też może być :P

Opublikowano

Gadałem ze znajoma ktora pracuje w biedrze, mowiła ze zostało kilka wyrzutni z tamtego roku i prawdopodobnie beda tez na połce + te "nowości"
Jak tylko beda to od razu biore 2 sfinksy i ta za około 6o zł.

Opublikowano

Możecie mi powiedzieć czy w biedronce można jeszcze spotkać sfinksa ? bo słyszałem że są inne z mniejszą ilością strzałów i nie wiem pod jaką nazwą znajdę w biedronce sfinksa :?:

Opublikowano

Człowieku nie ma Sfinxa w tym roku!!! Czytaj temat o biedronce to sie dowiesz co jest.

Opublikowano

Proponuję zamknąć ten temat przy obecnym stanie rzeczy wyrzutnia ta nie wróci już chyba do biedronki.

fps

Opublikowano

Masz rację, jak wróci temat otworzymy ponownie a póki co zamykam

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...