pj.patryk 3 Opublikowano 24 Listopada 2008 A skąd my mamy wiedzieć? poczekaj do gazetki... tylko proszę nie pytaj się kiedy wyjdzie gazetka SiAnO :neutral:
Sasek62 0 Opublikowano 24 Listopada 2008 Sam chciałbym wiedzieć, ponieważ 4 jadę do hurtowni, a ustaliłem że pół stuffu w hurtowni, a pół w biedronce, i jeśli sfinxa nie będzie, to będę miał 25 zł do hurtowni...
xHESTIABUMx 0 Opublikowano 24 Listopada 2008 Na pewno będzie w tym roku, nie ma innej możliwości :mrgreen: oni mają na tych sfinxach ogromny zysk bo jak na wyrzutnie to nie jest tak drogo tym bardziej że zapas kończy się w 2-3 dni. Zmieniam zdanie- znowu go kupuje bo jest bezkonkurencyjny xD
fpshooter 12 Opublikowano 30 Listopada 2008 No i stałem się posiadaczem Sfinxa zanim pojawił się w Biedronce. Kosztował mnie całe 0 zł i jest w swojej oryginalnej poligrafii czyli jako NG12 Teraz zamiast planowanych 2 Sfinxów z Biedry zainwestuję w JW42 lub zestaw rakiet Festival jako uzupełnienie staffu.
mate 0 Opublikowano 20 Grudnia 2008 Wyrzutnia Cenowo i Jakościowo wypadła bardzo dobrze.Posiada piękne różnorodne i duże efekty za niską cenę! :grin: Naprawdę wysoko ją ocenię:10/10!Moim zdaniem Sfinx to podstawa dobrego stuffu:D
lukiz123 0 Opublikowano 20 Grudnia 2008 Wyrzutnia warta swojej niskiej ceny, jak dla mnie cena/jakośc - 10/10 :mrgreen:
Jimie 0 Opublikowano 25 Grudnia 2008 Mam pytanie, na jaką orientacyjnie wysokość lecą ładunki Sfinxa? Na opakowaniu zaznaczony jest pułap 15m, czy to prawda?
Jimie 0 Opublikowano 25 Grudnia 2008 interesuje mnie raczej odpowiedź wyżej/niżej/około np. 20m :roll:
Gość Felix1 Opublikowano 25 Grudnia 2008 czekaj odpalę i zmierzę. Jest pewnie tak jak z innymi wyrzutniami 30-40m. bo na 15 raczej niepiwowski ile na NG12 pisze ? że wnosi sie na 40m, no nie ?
mpiwowski 182 Opublikowano 25 Grudnia 2008 napewno nie 15m zapomnijcie o tym. 35-40m pewnie to będzie. ale tak naprawdę za każdym razem może być różnie :grin:
Jimie 0 Opublikowano 25 Grudnia 2008 czekaj odpalę i zmierzę. Nie akcentowałem nawet tego , przecież każdy wiedział że czekałem aż Felix wydobędzie z szuflady wyrzutnię, znajdzie najwyższe drzewo w okolicy, wdrapie się, zamocuje podziałkę metrową, odpali i da mi odpowiedź :lol:Z tym, że różnie to wiem, najbardziej błaha różnica, to czy ze sreberkiem czy bez Pytam bo mnie zaciekawiło to oznaczenie
Dobcio 0 Opublikowano 29 Grudnia 2008 Witam,To mój pierwszy post, ale nie mogłem nie napisać. Nie wiem czy zauważyliście, ale na wyrzutni Mistrzowie Ognia z Biedronki (19 strzałów kaliber:29mm), która kupiłem w Biedronce jest dokładnie taki sam opis efektów jak na Sfinxie:PURPUROWE KOMETY + PURPUROWE I ZIELONE PIWONIE: BIAłE KOMETY + SREBRNE PALMY; CZERWONE MIENIąCE SIę KOMETY + CZERWONE PALMY; BIAłE MIENIąCE SIę KOMETY + ZłOTY DESZCZ; KOLOROWE MIENIąCE SIę KOMETY + ZIELONE PALMY ZIELONE MIENIąCE SIę KOMETY + BROKATTakże wielkość jest taka sama jak Sfinxa! Być może w tym roku Jorge dla Biedronki zmienił nazwe wyrzutni ?!
mpiwowski 182 Opublikowano 29 Grudnia 2008 już rok temu przypuszczaliśmy, że dadzą tą samą bo z roku na rok zawsze dawali wiemy, ze zmienili tylko poligrafie a efekt został
vanraven 0 Opublikowano 29 Grudnia 2008 Witam,To mój pierwszy post, ale nie mogłem nie napisać. Nie wiem czy zauważyliście, ale na wyrzutni Mistrzowie Ognia z Biedronki (19 strzałów kaliber:29mm), która kupiłem w Biedronce jest dokładnie taki sam opis efektów jak na Sfinxie:PURPUROWE KOMETY + PURPUROWE I ZIELONE PIWONIE: BIAłE KOMETY + SREBRNE PALMY; CZERWONE MIENIąCE SIę KOMETY + CZERWONE PALMY; BIAłE MIENIąCE SIę KOMETY + ZłOTY DESZCZ; KOLOROWE MIENIąCE SIę KOMETY + ZIELONE PALMY ZIELONE MIENIąCE SIę KOMETY + BROKATTakże wielkość jest taka sama jak Sfinxa! Być może w tym roku Jorge dla Biedronki zmienił nazwe wyrzutni ?! Nie być może tylko na pewno. To sfinx i poszedł jak świeże bułeczki. U mnie w miescie są 4 biedronki. Dopiero w ostatniej udało mi sie zastać jeszcze nie rozpakowane pudła z fajerwerkami, które sam sobie musiałem porozpakowywać i dorwałem podejrzewam jedną z ostatnich wyrzutni. Poza tym cena jest niesamowicie przystepna bo u mnie w hurtowni fajerwerków (co prawda nie jest to jakaś tam jorge czy coś tylko normalnie ludzie prowadzą sobie) kosztuje 51 zł
pokepim 0 Opublikowano 29 Grudnia 2008 Hmm jak kazdy wie w biedrze wszystko jest tańsze niz w hurtowniach, a sfinks za tyle to jak za darmo
Active Bass 0 Opublikowano 29 Grudnia 2008 Dziś widziałem jak gościu sie rozłozył na placyku przy przystanku autobusowym.. podeszłem z ciekawości zobaczyć co tam ma ciekawego... Sfinx- cena 65zł :D:D wyśmiałem gościa i poszedłem
Matex 1 Opublikowano 1 Stycznia 2009 Miałem pierwszy raz w tym roku, był genialny zrobił ogromne wrażenie na widowni
achtung 0 Opublikowano 1 Stycznia 2009 Miałem go naprawdę nie da się opsać tego jak świetną jest wyrzutnią za takie pieniądze. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
velibrum 12 Opublikowano 1 Stycznia 2009 Po raz kolejny go kupiłem i po raz kolejny nie żałuję. Jedna z lepszych na moim pokazie.Tej wyrzutni nie można nie kupić!
Pawlak 0 Opublikowano 1 Stycznia 2009 Miałem ją pierwszy raz w ty m roku. Wyrzutnia jest extra ,wybuchy były chyba tak wielkie jak mój dom Miałbym film ale strasznie słabo wyszedł ;/Film: http://pl.youtube.com/watch?v=nKKalhhmT1Q Jakość tragiczna jak dla mnie:P
maciek1220 0 Opublikowano 1 Stycznia 2009 Bardzo dobra wyrzutnia za taką cene a gdy by więcej kosztowała też bym ją kupił
mazii23 0 Opublikowano 1 Stycznia 2009 Mój Sfinx z Tegorocznego Sylwka. Kolejny rok już go mam i co roku mnie zadziwia, świetne efekty i cena która nie odstrasza. Klasa sama w sobie :mrgreen: Sfinx
Rekomendowane odpowiedzi