KrychFire 109 Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Witajcie! Jakiś czas temu na zlecenie @Moloch strzelaliśmy pokaz wraz z Kamilem. Niestety ze względu na ograniczony teren nie mogliśmy rozwinąć skrzydła tak jak chcieliśmy. O to efekt finalny. https://youtu.be/_wrHFEp5lzQ Dzięki @Moloch za współpracę i zaufanie. Cytuj
KrychFire 109 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2022 6 godzin temu, wapster napisał: Gratulacje! Oby więcej takich zleceń!! Dzięki! Cytuj
mantis 433 Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Umiejętnie przeplatacie silenty z klasycznymi rozpryskami. Weszliście w bogatą gamę kolorów, ale znalazła się też sekcja salutowa. Finał wyraźnie zaakcentowany. Pokaz zrobiony przede wszystkim z planem i z głową. Okrzyki w ostatniej minucie świadczą, że było na bogato. 2 Cytuj
Moloch 148 Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Może jutro uda mi się załatwić film z drona Bo już podobno jest dostępny Dzięki @KrychFire za dobry pokaz 1 Cytuj
Piotrek007 79 Opublikowano 6 Sierpnia 2022 Jak zwykle na najwyższym poziomie. Wasze pokazy zawsze zapięte na ostatni guzik, nie ma lipy. 1 Cytuj
Kamil911 119 Opublikowano 7 Sierpnia 2022 Bardzo ładny kolorowy pokaz z zróżnicowanymi efektami sporo koloru czerwonego który osobiście mega mi się spodobał jak i wyrzutnie salute spoko sychronizacja oglądając miałem wrażenie że bardziej podchodzi to pod profesjonalny pokaz gratulacje chłopaki dobra robota. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi