Pjetrek 27 Opublikowano 5 Sierpnia 2022 (edytowane) Pierwsza część stuffu w jakości 4k, prezentuje sie tak: A w przyszłym tygodniu konkretna paka z kozackimi wyrzutniami. Edytowane 5 Sierpnia 2022 przez Pjetrek Cytuj
Mroczny 163 Opublikowano 5 Sierpnia 2022 Dobry początek, heavy metal ma bardzo fajny crackling i podoba mi się strasznie, że przy wybuchu robi się taka jakby mała kulka tytanu jak w Scali od funke Cytuj
Pjetrek 27 Autor Opublikowano 5 Sierpnia 2022 Właśnie po twoim filmiku postanowiłem ją zakupic, dokładnie ta co miałeś z 2019r z tytanowym rdzeniem, Kozak jest. Cytuj
Pjetrek 27 Autor Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Dzisiaj przyszła super paka z piroart, jestem mega zadowolony ponieważ udało mi się wychaczyć dwie ostatnie kostki scream po zdrowej cenie a do tego piękne kostki od Funke. No i klasyczne piszczki na start pokazu. 1 Cytuj
Mroczny 163 Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Cracker Variations jest piękny i w tej cenie co jest na PiroArcie to nawet całkiem się opłaca 1 Cytuj
mantis 433 Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Cracker Variations oprócz tradycyjnego cracklingu w rozprysku, ma też głośne komety z cracklingiem. Podobnie jak i druga kostka Goldcracker Palmen. Titanium Salute Scream - chyba nie trzeba nikomu przedstawiać tej popularnej pozycji z bardzo charakterystycznym dźwiękiem komet. 1 Cytuj
Grvby 150 Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Same konkretne wyrzutnie, nie ma co. Rzeczywiście ten Cracker w zjadliwej cenie, piszczki to już klasyk małe a cieszy 1 Cytuj
Pjetrek 27 Autor Opublikowano 6 Września 2022 (edytowane) Postanowiłem dokupić troche dobrego huku, funke trueno mają ciekawą własciwość, jako że nie mają gipsu, wystarczy zrobić jedną łatwą rzecz i przy wybuchu mamy 5-ęcio metrową kule tytanu (450-1000µm) kto wie ten wie ;D Edytowane 6 Września 2022 przez Pjetrek 1 Cytuj
Grvby 150 Opublikowano 7 Września 2022 Bardzo fajny wybór petard, Trueno 3 niewiele ustępują starszemu bratu Trueno 4. TB5 mocne, szczególnie te z końcowego okresu produkcji Cytuj
Pjetrek 27 Autor Opublikowano 14 Września 2022 (edytowane) Dzisiaj wjeżdzają dwie paczki, jedna z Piroart a druga z pirohita, Piroart to dowalił tak świetną promocje, że aż wziąłem cały karton Planu x :DD karton waży 23kg Edytowane 14 Września 2022 przez Pjetrek Cytuj
mantis 433 Opublikowano 14 Września 2022 Całkiem solidnie wali na nagraniach Plan X, no ale tutaj mamy 30+ kaliber, liczą mu 1.5" czyli 38 mm. Marzyłbym o postrzelaniu z multirurki takimi signalakami, ale niestety dwa pistolety jakie kupiłem są wtopione pod tym względem i już rok temu w ogóle ich nie używałem, bo nie chcę marnować rac pistoletowych na nieudane próby ich odpalenia po wystrzale z pistoletów. Cytuj
Pjetrek 27 Autor Opublikowano 14 Września 2022 (edytowane) tez widziałem ten filmik, własnie chodzi mi o ten przeszywający gwizd, można z nich zrobic rakiete, albo przyczepic do rakiety lub petardy lub wrzucić do moździeża/rurki od wyrzutni. mi najbardziej marzy się wyrzutnia efektowo gwiżdząca. z trzema to chłop przesadził bo rakieta ledwo uniosła ale z dwóch bedzie super bajer. Edytowane 14 Września 2022 przez Pjetrek Cytuj
mantis 433 Opublikowano 14 Września 2022 2 godziny temu, Pjetrek napisał: mi najbardziej marzy się wyrzutnia efektowo gwiżdząca. Z racji, że rejestrowałeś się w 2021 roku, to nie wiem czy oglądałeś stuffy z 2019 roku, tam miałem tego rodzaju projekt. Do dziś żałuję, że nie nagrałem efektu, ale wierz mi, projekt się udał, czołg odpalony na wzgórzu i zrobiło to wrażenie na ludziach. Cytuj
Pjetrek 27 Autor Opublikowano 4 Listopada 2022 Dzisiaj przyszła do mnie paka z piroart jakościowych rzeczy, kupione na promocji halloween. bardzo jestem ciekaw jak wypadnie ten rzymiak od jorge, jest to nowość 2022 i na filmie jorge wypada bardzo ładnie a kosztuje niewiele. Cytuj
killerpogro 3 Opublikowano 5 Listopada 2022 Bardzo wystrzałowy stuff, wygląda ciekawie. Petardy można określić już mianem rarytasów – kto wie, ten wie! Cytuj
Pjetrek 27 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2022 (edytowane) ostatnia aktualizacja stuffu w tym roku, kilka sprawdzonych wyrzutni (TXB308, JW98, TXB049), mega mocne rakiety od klaska z woreczkiem i pirobajery, . Edytowane 2 Grudnia 2022 przez Pjetrek Cytuj
mantis 433 Opublikowano 2 Grudnia 2022 Jako osoba obeznana w towarze wiedziałeś co kupić. Happy New Yeary najwyraźniej będą walić w tym roku mocno. Zastanawia mnie ta kostka Tower co ją Odpalaj.pl zachwalali jako najczęściej kupowany artykuł. Zobaczymy co pokaże nowość od Jorge w postaci rzymskich ogni z serii Storm. Cytuj
Pjetrek 27 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2022 (edytowane) Tutaj takie małe podsumowanie z pięknym montażem, zapraszam do oglądania całego stuffu Edytowane 2 Grudnia 2022 przez Pjetrek 1 Cytuj
mantis 433 Opublikowano 5 Grudnia 2022 Masz może rocznik/partię tych Happy New Yearów z woreczkami? Nie chodzi mi o ten rok obok CE, bo to będzie raczej data wystawienia certyfikatu, tylko o partię/rok, jeśli jest tam gdzieś na odwrocie etykiety. No i oczywiście jaki sklep ma takie. Cytuj
Grvby 150 Opublikowano 5 Grudnia 2022 Plan X świetna wyrzutnia, miałem jedną nie chcę wiedzieć co się będzie działo jak ruszą 4 JW98 również niczego sobie, znalazła się nawet legendarna kasjopeja. 009 Sound System szanuje za gusta Cytuj
Pjetrek 27 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2022 18 godzin temu, mantis napisał(a): Masz może rocznik/partię tych Happy New Yearów z woreczkami? Nie chodzi mi o ten rok obok CE, bo to będzie raczej data wystawienia certyfikatu, tylko o partię/rok, jeśli jest tam gdzieś na odwrocie etykiety. No i oczywiście jaki sklep ma takie. Data produkcji to 2020, były dostępne tylko na taniefajerwerki i rozeszły sie jak ciepłe bułki. Cytuj
Pjetrek 27 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2022 Miałem już nic nie kupować bo przekroczyłem budżet ale gdy pojawia sie okazja, fajerwerkowy zakupocholizm bierze góre, więc kupiłem 2x jazz&blues prod.2018 po okazyjnej cenie od @mpiwowski i bulldogi z odpalaj.pl. Jeszcze tylko 9 dni i łoooogień, somsiadom szczeny opadną o północy Cytuj
Pjetrek 27 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2022 (edytowane) Dzięki, dzięki, jest to mój staff życia, w tym roku ceny były wporządku, więc poleciałem grubo, za rok bedzie cieżko z cenami , np za plan x dałem 140zł , jw98 118zł, graffiti 140, reszta też w zdrowych cenach. ksiajomi ma taką swietną jakość haha, nawet znak wodny zostawiłem dla szpanu, niech somsiady widzą jaki mam super telefon żarty żartami ale xiaomi to dobre telefony, a najbardziej cenie w nich to, że nie musze się martwic o zbitą szybke czy inne uszkodzenia bo poprostu jest tani. Edytowane 30 Grudnia 2022 przez Pjetrek Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi