Czemcio420 16 Opublikowano 5 Września 2022 (edytowane) Cześć Jako,że poprzedni temat nie wypalił z przyczyn losowych oraz niezależnych odemnie - dzisiaj mogę postawić temat który będzie pewniakiem do końca roku.. Plany? Na ten moment brak.. pare pozycji mam na oku - i zakupy będa robione na bieżąco 10 każdego miesiąca - czasem spontany bez zapowiedzi wlecą również W tym roku napewno chciałbym kupić JW415 oraz JW4071 - pozatym jakieś 2-3x 49sht oraz z 7-10 kostek pokroju cudaka,styxa czy innych zabawek przed 00.. Znajdzię sie pare piro bajerów do zabawy (m.in hukowe,rakiety,cyrko) Napewno będe polował na shark cake 2 oraz scream shellsy - petardami 5s oraz 10s też nie pogardze.. ale czas pokaże bo ten budżet wole wydać na priorytety.. na dobry start tematu leci paczuszka od forumowicza któremu bardzo dziękuje borys92 Edytowane 5 Września 2022 przez Czemcio420 1 Cytuj
Tff 22 Opublikowano 5 Września 2022 Piękne rozpoczęcie stuffu JW408 da na pewno sporo radości wszystkim oglądającym Twój pokaz, dodatkowo widze, ze znalazły się pierdółki do zabawy Czekam z niecierpliwością na kolejne aktualizacje, bo zapowiada się ciekawie 1 Cytuj
Czemcio420 16 Autor Opublikowano 5 Września 2022 7 minut temu, Tff napisał: Piękne rozpoczęcie stuffu JW408 da na pewno sporo radości wszystkim oglądającym Twój pokaz, dodatkowo widze, ze znalazły się pierdółki do zabawy Czekam z niecierpliwością na kolejne aktualizacje, bo zapowiada się ciekawie Te pierdółki to luźne ciekawe petardki od kolegi z forum które dał w gratisie Czas pokaże co dalej.. Cytuj
Grvby 150 Opublikowano 5 Września 2022 Podejście nr 2 mówisz Zawsze mnie ciekawiło zestawienie Samuma z JW408 ale raczej ze względu na ceny w tym roku go nie zrobię, efekt cracklingu bardzo mi się podoba 1 Cytuj
Czemcio420 16 Autor Opublikowano 6 Września 2022 3 godziny temu, Grvby napisał: Podejście nr 2 mówisz Zawsze mnie ciekawiło zestawienie Samuma z JW408 ale raczej ze względu na ceny w tym roku go nie zrobię, efekt cracklingu bardzo mi się podoba Tym razem do celu.. no powiem Ci,że ceny przerażaja.. same jw teraz 300+ Cytuj
Moloch 148 Opublikowano 6 Września 2022 JW408 spoko kostka. Zapraszam z nią do mnie to porównamy z Reggae TXB582 on jest trochę słabszy niż Samum. 1 Cytuj
Czemcio420 16 Autor Opublikowano 8 Września 2022 W dniu 6.09.2022 o 17:59, Moloch napisał: JW408 spoko kostka. Zapraszam z nią do mnie to porównamy z Reggae TXB582 on jest trochę słabszy niż Samum. Na sylwka mnie raczej nie będzie na miejscu no reggae dobra alternatywa.. chociaż jw sentyment bardzo w tym roku chce na stare klasyki postawić 1 Cytuj
Czemcio420 16 Autor Opublikowano 5 Października 2022 (edytowane) Siemanko.. Zostało nam 87 dni do naszego dnia - więc pora zbierać stuff Skromna paczka (jedna z trzech) - i zaje.. gratis fontanna do tortu Edytowane 5 Października 2022 przez Czemcio420 Cytuj
Mroczny 163 Opublikowano 5 Października 2022 JW98 Super ale z tym gratisem to pojechali chyba bardziej bym się ucieszył jakby nic nie dali albo jakieś diabełki lub inne strzelające lonty 1 Cytuj
Czemcio420 16 Autor Opublikowano 5 Października 2022 25 minut temu, Mroczny napisał: JW98 Super ale z tym gratisem to pojechali chyba bardziej bym się ucieszył jakby nic nie dali albo jakieś diabełki lub inne strzelające lonty zaciekawiła mnie i w dobrej cenie bo zaledwie 118zł no dramat 3x zamawiane i ciągle jakieś pierdy (świetliki, i karabinek w innym to i tak lepsze od fontanny) Cytuj
Moloch 148 Opublikowano 5 Października 2022 Z @KrychFireodpalaliśmy na Weselu starszego brata JW98 na NWP czyli JW417 i zrobiła rozpierdziel, ciekawe czy ta też da radę Tutaj link do JW417 Gratis na propsie 1 Cytuj
Czemcio420 16 Autor Opublikowano 5 Października 2022 32 minuty temu, Moloch napisał: Z @KrychFireodpalaliśmy na Weselu starszego brata JW98 na NWP czyli JW417 i zrobiła rozpierdziel, ciekawe czy ta też da radę Tutaj link do JW417 Gratis na propsie Uuuu pięknie wyszła - mam nadzieje,że nie zawiedzie Cytuj
Tff 22 Opublikowano 5 Października 2022 (edytowane) Kolejne dobrze przemyślane zakupy, na pewno JW98 sprawi, że pojawi się uśmiech na twojej twarzy i oglądającej twój pokaz widowni Karabinki tego typu na pewno sprawdzą się do postrzelania przed 24. Czekam na kolejną aktualizację stuffu i jestem już ciekawy co to będzie Edytowane 5 Października 2022 przez Tff Cytuj
Czemcio420 16 Autor Opublikowano 5 Października 2022 Godzinę temu, Tff napisał: Kolejne dobrze przemyślane zakupy, na pewno JW98 sprawi, że pojawi się uśmiech na twojej twarzy i oglądającej twój pokaz widowni Karabinki tego typu na pewno sprawdzą się do postrzelania przed 24. Czekam na kolejną aktualizację stuffu i jestem już ciekawy co to będzie Ty akurat jesteś na bieżąco hah, pozdro;) Cytuj
Czemcio420 16 Autor Opublikowano 6 Października 2022 Kolejna paczka i znowu piękny gratis.. klasycznie, zawsze chciałem a nigdy nie miałem songa myśle,że nie zawiedzie.. czekam jeszcze na kolejną paczke (możliwe,że ostatnia w tym miesiącu i narazie stop) no chyba,że jutrzejsza promo mnie namówi i pewną kostke to wezme Cytuj
Mroczny 163 Opublikowano 6 Października 2022 Jak widzę Songa to mi się tryb wspomnienia odpala, kiedyś rok w rok zawsze miałem songa jeszcze pamiętam jak miał napis na etykiecie "Song of Fight" czy coś takiego, zawsze na bigfunie w promocjach styczniowych była po około 50zł 1 Cytuj
Czemcio420 16 Autor Opublikowano 6 Października 2022 27 minut temu, Mroczny napisał: Jak widzę Songa to mi się tryb wspomnienia odpala, kiedyś rok w rok zawsze miałem songa jeszcze pamiętam jak miał napis na etykiecie "Song of Fight" czy coś takiego, zawsze na bigfunie w promocjach styczniowych była po około 50zł Pamiętam jak w netto za 80zł były ten stuff będe celował w 90% w starsze kostki, retro time attack Cytuj
Czemcio420 16 Autor Opublikowano 6 Października 2022 Miała dotrzeć Jw2001 a dali equalizera.. nie chce mi sie tego zwracać no cóż Cytuj
Tff 22 Opublikowano 6 Października 2022 No cóż, szkoda, że doszło do zamiany wyrzutni, ale ta też daje radę JW06 Kasjopeja też na pewno da radę to już jest klasyk, który bardzo dobrze sie starzeje 1 Cytuj
Czemcio420 16 Autor Opublikowano 6 Października 2022 Godzinę temu, Tff napisał: No cóż, szkoda, że doszło do zamiany wyrzutni, ale ta też daje radę JW06 Kasjopeja też na pewno da radę to już jest klasyk, który bardzo dobrze sie starzeje Spoko w te 86dni pewnie jeszcze wleci docelowo Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi