moris69 0 Opublikowano 16 Grudnia 2007 Tak jak w temacie.. gdy pada śnieg to puszczacie fajerwerki czy nie??? ( módlmy się aby nie padał wtedy śnieg) Cytuj
mazii23 0 Opublikowano 16 Grudnia 2007 Jeszcze nie miałem takiego przypadku żeby w Sylwestra padał u mnie śnieg :mrgreen: mróz już był ,silny wiatr też ale pewnie jakby w tym roku popadało w Sylwka to i tak nie odpuściłbym sobie. Cytuj
Gość Felix Opublikowano 16 Grudnia 2007 Jak by padał Śnieg duży to nic bym nie puszczał a jak by ledwo ledwo coś tam sypało to bym strzelał . przy dużym śniegu nawet nie można spojrzeć w górę na efekt bo sie sypie w oczy :mrgreen: Cytuj
maki99 0 Opublikowano 16 Grudnia 2007 Gdy pada śnieg przed godziną 0:0 to??To puszczam fajerwerki :grin: :mrgreen: Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 16 Grudnia 2007 jak pada jakiś mały śnieg to jeszcze nie jest źle i pojedyncze wyrzutnie odpalę. Gorzej jak pada silny deszcz wtedy już nic nie odpalam bo szybko zamokną fajerwerki jak i lonty i może nie odpalić dany fajerwerk. Dodam jeszcze, że mój pokaz 10min jaki szykuję może być odpalony tylko w idealną pogodę, czyli bez deszczu i śniegu bo po prostu lonty ba zamokły. Cytuj
mireck 0 Opublikowano 19 Grudnia 2007 Nie miałem takiej sytuacji, zawsze albo był już śnieg lub było sucho. Cytuj
michalq 0 Opublikowano 21 Grudnia 2007 rok temu to u mnie tak wialo ze jak bylem z psem to ciezko nam bylo isc pod wiatr, i potem jeszcze za***isty deszcz ale tak o 23 wiatr juz wial troche mniej i deszczu niebylo, ale wczesniej to 100 km/h wialo jak puscilem cyrkoblizte to zwialo ja ostro Cytuj
Ms. Pompka 0 Opublikowano 21 Grudnia 2007 Dobrego piromana Nic nie powstrzyma przed zabawą :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj
jano 0 Opublikowano 21 Grudnia 2007 Hmm... Mnie nie przytrzyma nic. A przed 0:0 to ja się przygotowuję, a nie puszczam fajerwerki. Cytuj
mireck 0 Opublikowano 21 Grudnia 2007 Właśnie trzeba sie przgotować się, obejżeć czy jakieś fajerwerki przypadkiem nie zamokły itp. Cytuj
Pawe? pawcio 0 Opublikowano 22 Grudnia 2007 Mi by to nie przeszkadzalo bo ja moge cały czas puszczac fajerwerki Cytuj
mireck 0 Opublikowano 23 Grudnia 2007 A z resztą by się zostawiło na następny dzień te lepsze a popuszczało by się te słabsze i mniejsze. Cytuj
Sakee 0 Opublikowano 29 Grudnia 2007 Gdy pada śnieg o godzinie 0:0 to?? Jeśli pierwszego stycznia też to mam dwa razy większy stuff na następnego sylwka :grin: Cytuj
Kamilegionista 0 Opublikowano 29 Grudnia 2007 Nigdy chyba niemiałem takiej sytuacji (Obym niemiał!) tzn. przynajmniej zawsze strzelałem, niewiem co bym robił, chyba bym zwariował... :razz: Ale jeszcze gorzej jak jest mgła wtedy nic nie widać Więc nie opłaca się odpalać Cytuj
Dako 1 Opublikowano 29 Grudnia 2007 Ja bym wziął tylko te małe rakietki i hukowe petardy big piratki,żuczki i rakietki diabolo jr4:) a stuff w następny dzień by poleciał z dymem Cytuj
Matti 0 Opublikowano 29 Grudnia 2007 Ja odpuszcze tylko jak będzie lał deszcz bo i tak wszystko zamoknie a nic innego mnie nie powstrzyma Cytuj
Achtung111 0 Opublikowano 13 Stycznia 2008 Jak pada sniego to puszczam gorzej jak deszcz :evil: juz raz tak mialem ze 5 min przed 12 przestalo padac!!(deszcz) Myslalem ze nic z fajerwerkow nie bedzie bo jak zamokna to... wiadomo co... :cry: ale to chyba cud byl ze 5 min przed przestalo1!!! POZDRAWIAM Cytuj
Monster Master 0 Opublikowano 14 Stycznia 2008 Nigdy nie miałem takiej sytuacji i obym nie miał :razz: No, ale jak by padał deszcz to bym nie wyszedł, jak mocny śnieg to może odpalał bym tylko petardy a swój arsenał zostawiłbym na Nowy Rok Ale jak lekki śnieg to na pewno nic by mnie nie powstrzymało :smile: Cytuj
Zawdi 0 Opublikowano 1 Kwietnia 2008 u mnie bylo tak chyba 2 razy ze padal snieg prawie przez caly dzien i jakos o 23 przestal ogolnie to przeszkadzalo mi tylko ze tlumilo mi to petardy ;/ Cytuj
firawerkoman 7 Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Eeee tam jak kiedyś padał deszcz na sylwka 04/05 to i tak puszczałem i jakoś sobie nie przypominam ze mi coś zamokło. Mnie w sylwestra nic nie powstrzyma :twisted: , ale wolę jednak jak jest pogodnie. Cytuj
FireMan 0 Opublikowano 3 Kwietnia 2008 W tym roku , o 23.30 , jak już cały stuff był wyniesiony zaczął padać śnieg.Całe szczęscie , że fajerwerki przykryliśmy , więc stuff nie zamókł i bezoproblemowo wszystko odpaliło. Cytuj
velibrum 12 Opublikowano 3 Kwietnia 2008 A u mnie śnieg nie padał a stuff i tak zamókł.Przykrycie go siatką też nic by nie dało bo zamókł od dołu gdzie wszystko jest odpalane więc to ma większe znaczenie niż jakieś płatki śniegu na wierzchu. Cytuj
kameleon 1 Opublikowano 8 Kwietnia 2008 U mnie padał w 2006 ale i tak strzelałem ale bylo do kitu widać rakiety :cry: :evil: Cytuj
kisiel1010 0 Opublikowano 6 Lipca 2008 a u mnie (w Hajnówce) jakos od kilku lat śnieg nie pada lub pada maly, natomiast deszczu nie ma :mrgreen: .Są natomiast kłopoty z wiatrem. Obok siebie są las i pole, co powoduje większy wiatr :evil: . Ale ja i tak puszczam bo widać dobrze bo obok jest pole a nad nim się nic nie utrzymuje(mgła itp.) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi