EgresssL 3 Opublikowano 22 Września 2022 (edytowane) Tam jeszcze, się chowają tp5 w ilości 20szt, ale nie chciałem ich rozkładać. Edytowane 22 Września 2022 przez EgresssL Cytuj
Czemcio420 16 Opublikowano 22 Września 2022 Zapowiada sie nieźle - stawiasz na huk tylko czy czegoś innego możemy sie spodziewać? zazdro sharka bo ciężko dorwać Cytuj
EgresssL 3 Autor Opublikowano 22 Września 2022 Oczywiście, będę jeszcze kupował, coś co mi brakuje, ale nie mogę zapomnieć o efektach, na które muszę się bardziej skupić bo od groma tego jest, ale chyba pójdę w 30mm/50, żeby somsiadom szczena opadła. Cytuj
Czemcio420 16 Opublikowano 22 Września 2022 10 minut temu, EgresssL napisał: Oczywiście, będę jeszcze kupował, coś co mi brakuje, ale nie mogę zapomnieć o efektach, na które muszę się bardziej skupić bo od groma tego jest, ale chyba pójdę w 30mm/50, żeby somsiadom szczena opadła. Osobiście wolalbym 30mm i pod to podrzucić np shark cake 2 jeśli lubisz hałas - 50mm fajne, ale według mnie w 30mm masz lepszy wachlarz możliwośći Cytuj
Moloch 148 Opublikowano 22 Września 2022 16 minut temu, EgresssL napisał: Oczywiście, będę jeszcze kupował, coś co mi brakuje, ale nie mogę zapomnieć o efektach, na które muszę się bardziej skupić bo od groma tego jest, ale chyba pójdę w 30mm/50, żeby somsiadom szczena opadła. Koniecznie 30 mm. Na 50 mm się zawiedziesz, no chyba, że 36-38mm od Funke/Srpyro to wali jak 50 mm. Cytuj
EgresssL 3 Autor Opublikowano 22 Września 2022 Pomyślimy zobaczymy, za niedługo wypłata, więc będzie można co nieco kupić. O super, bo ja nie za bardzo się orientuję, jaka wyrzutnia zrobi lepszy pokaz, więc posłucham się was i coś poszukam odpowiedniego, żeby się nie zawieść. Cytuj
mantis 433 Opublikowano 22 Września 2022 Odpalałem jedynkę rekinola, więc gdy widzę dwójkę, to łapię zazdro. O panie, próbowałeś może tych słynnych Dum Bumów 5g odpalić kilka związanych ze sobą szybkozłączką, w sensie trytrytką, jak ci panowie na jutubach? Cytuj
EgresssL 3 Autor Opublikowano 22 Września 2022 Jeszcze nie miałem okazji, ale za niedługo, będzie taka możliwość. Cytuj
Grvby 150 Opublikowano 24 Września 2022 Zdecydowanie huku nie zabraknie a nawet zostanie na następnego sylwestra Rekin od Dextrin-a zrobi duże wrażenie. Cytuj
killerpogro 3 Opublikowano 5 Listopada 2022 Dużo huku, to lubię najbardziej! Również przeglądam forum, by poczytać ekspertów co do wyrzutni, które będą lepsze. Na przestrzeni lat często stawiałem na Piromaxa, w którym byłem zakochany za wyrzutnie 50mm. Do tej pory miło wspominam Monsterka, Fireballa Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi