Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

odpaliłem drugą taka sama (może większa o 20%)nawet nawet

• Odpowiedzi 70
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ja nigdy nie oceniam fajerwerkow po filmach bo tam efekty sa lipne
a thundery sa boskie tak jak perfecty

Opublikowano

Odpaliłem dzisiaj thundera z czerwonym czubkiem i muszę stwierdzić, że te rakiety są żałosne. Efekt rakiety jr04 z zielonym czybkiem był większy, również był to crackling.

Opublikowano

hmm czyzby jakas wadliwa seria ?
moze i dobrze ze nie bylo thunderow i dostalem demony ?:D

Opublikowano

Moze nie wadliwa seria, a po prostu pogorszone efekty.

Opublikowano

Czyżby replay z tamtego roku? Pamiętacie assaulty? Nie za dobrze jeżeli taki efekt będzie we wszystkich...

Opublikowano

Moim zdaniem robią ludzi tak w konia specjalnie, prawa rynku... Jednego roku dają niezłe efekty przez co maja mniejszy zysk,a później zwalą celowo wykorzystując to że ludzie nie wiedzą dalej mają taki sam zbyt i większy zysk wiadomo :wink: Podobnie tak jak i z Atomicami Assaultami zrobiło sp.

Opublikowano

perfecty rok temu byly genialne, w tym roku tez są.
jw90 w tamtym roku było genialne, w tym jest jeszcze lepsze takze twoj argument jest trafny, ale nie ma zastosowania do wszystkich produktów

Opublikowano

teraz mowie ogólnie tak jak zrobiła to biedronka :D zawsze dawali niskie ceny za dobry towar a teraz już ludzie wiedzieli ze tam najlepiej kupować no i tam lecą co sylwka bo jast dobry towar za dobrą cenę w tym roku troszkę sie zminilo i jakos ludzi to zbyt nie zniechęciło
;d ja osobiście juz nie jade do biedronki

Opublikowano

Nie wiem może trafiliście na jakąś trefną partię bo ja odpaliłem wczoraj 2 z zielonym czubkiem i efekt super, prawie identyczny jak perfecty ;p
@EDIT
Proszę film czerwonej rakiety thunder. Przepięknie wyszła :)
http://tinypic.com/player.php?v=j7gciw&s=6

Opublikowano

Musze z przykrością powiedzieć, że efekt thunderów zmienił się. Nie ma cracklingu i gwiazki są mniejsze. Odpaliłem już 2, jedną zieloną (mój pokaz wigilijny) i przed chwilą z żółtym czubkiem.

Opublikowano

Ciekawe. ja miałem crackling i zielone gwiazdki

Opublikowano

ja tam się zawiodłem na tych rakietach 2 z 24 sztuk poleciały na dobrą wysokość i wybuchły , resztą wybuchała zaraz po starcie albo na ziemi :sad:

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Efekty tych rakiet są duże i ładne, niestety parę sztuk wybuchło na ziemi.
Moim zdaniem lepiej kupić perfecty

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Czyżby znowu polepszyli efekt Thunderów ?

Opublikowano

to jest rakieta z zeszłego roku

• 1 rok później...
Opublikowano

Ja miałem te rakiety thunder 2010 roku.Jak zacząłem je odpalać to ludzie uciekali.Nieważne z czego były odpalane, czy z butelki po szampanie, czy z wyrzutnie, czy z metalowej rurki wbitej w ziemie to każda podlatywała minimalnie do góry i spadała w różne miejsca na ziemie.

• 1 rok później...
Opublikowano

Ja miałem te rakiety thunder 2010 roku.Jak zacząłem je odpalać to ludzie uciekali.Nieważne z czego były odpalane, czy z butelki po szampanie, czy z wyrzutnie, czy z metalowej rurki wbitej w ziemie to każda podlatywała minimalnie do góry i spadała w różne miejsca na ziemie.

Tak samo z moimi :/ .