Tff 22 Opublikowano 4 Października 2022 (edytowane) Witam wszystkich przeglądający mój stuff na tegorocznego sylwestra, koniec roku tuż tuż, a zatem czas na pierwsze zakupy W dniu dzisiejszym doszła do mnie taka oto paczuszka, a w środku znalazło się : - 3775 Voo Doo - JW42 Pyton - JF07 Lampa Alladyna - 2x JM04 - JM04-CL Edytowane 4 Października 2022 przez Tff 2 Cytuj
Czemcio420 16 Opublikowano 4 Października 2022 Jest i on.. dozbrajamy się i lecimy piękny start! 1 Cytuj
Grvby 150 Opublikowano 4 Października 2022 (edytowane) Lampa alladyna to klasyk klasyków Bączki idealne do zabawy, fajnie ze Jorge nadal jest popularne. Edytowane 4 Października 2022 przez Grvby 1 Cytuj
mantis 433 Opublikowano 5 Października 2022 Widząc to zdjęcie miałem wrażenie jakby na chwilę świat przeniósł się do 2003 roku. Fajny zakup typu "podróż w czasie". 1 1 Cytuj
Czemcio420 16 Opublikowano 5 Października 2022 2 godziny temu, mantis napisał: Widząc to zdjęcie miałem wrażenie jakby na chwilę świat przeniósł się do 2003 roku. Fajny zakup typu "podróż w czasie". Dokładnie Mantis czuć klimat, i stuff wzorowany na klasykach/starociach robi mega klimacik Cytuj
Moloch 148 Opublikowano 5 Października 2022 Lampa Alladyna kosztowała 10-15 zł teraz kosztuje prawie 30 zł Jest jednak różnica... Pyton to fajny kaliber więc jak zawsze zrobi robotę. Rakietki słabe ale za te pieniądze można kupić. Cytuj
PiroNeo 18 Opublikowano 5 Października 2022 59 minut temu, Moloch napisał: Lampa Alladyna kosztowała 10-15 zł teraz kosztuje prawie 30 zł Jest jednak różnica... Pyton to fajny kaliber więc jak zawsze zrobi robotę. Rakietki słabe ale za te pieniądze można kupić. Też pamiętam jak lampę kupiłem rok temu za 12zl w promocji, ogólnie to widzę że do grudnia 25sh 50mm będą za 400 latały .... Cytuj
Tff 22 Autor Opublikowano 5 Października 2022 Dziękuje wszystkim za komentarze, o to właśnie mi chodziło, aby w moim stuffie było troche nostalgii Cytuj
Koopacz 54 Opublikowano 6 Października 2022 Witam Pyton to chyba bliski brat Black Cata? Ta ostatnią miałem parę razy. Ale to było w czasach, kiedy jej cena była dwucyfrowa. Bączki czyli pirobejery zawsze się przydają. Pozdrawiam Cytuj
Tff 22 Autor Opublikowano 6 Października 2022 @Koopaczmożna tak powiedzieć, że brat JW42 Black Cata mam nadzieję, że sie nie zawiode na Pytonie, a pirobajerów nigdy mało Cytuj
Nowak 11 Opublikowano 29 Grudnia 2022 Patrząc na same produkty Jorge, przypominają się stare dobre czasy Coś jeszcze wpadło? 1 Cytuj
Tff 22 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2022 @Nowakjutro być może wlecą jakieś zakupki oczywiście zaktualizuje temat jak coś dojdzie Cytuj
Tff 22 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2022 Mała aktualizacja A tak przedstawia się zdjęcie całości : 1 Cytuj
mantis 433 Opublikowano 31 Grudnia 2022 Fan Jorge. Jorge po całości przy dużym udziale klasycznych pozycji. Tak się składa, że wszystko z tego odpalałem, tylko nie pamiętam już czy Pytona, czy Skorpiona widziałem w stuffie kolegi. 1 Cytuj
Nowak 11 Opublikowano 31 Grudnia 2022 Też kupiłem Marsa, ciekawe czy Jorge faktycznie się pogorszyło. Udanej zabawy! Cytuj
Tff 22 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2022 Dziękuje za Wasze pozytywne słowa Uroizmaicenia importeramj brak, trochę szkoda, ale w nastepnym roku wytestuję także innych producentów Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi