k4n4li4 276 Opublikowano 9 Grudnia 2022 Wyrzutnie po 300-400zł to teraz wszyscy na koniec kupują rakeity Cytuj
mantis 433 Autor Opublikowano 10 Grudnia 2022 Zdjęcie całości stuffu 2022 No to teraz czekamy na te słynne imieniny Sylwestra i Melanii 1 Cytuj
Pioter 9 Opublikowano 10 Grudnia 2022 Dobrze widzieć, że fajerwerki mają miękko i cieplutko na kanapce. Właściciel będzie spał na dmuchanym materacu na podłodze. Dużo dobrych rzeczy co tu wiele pisać. Pokaz by się z tego zrobiło... Cytuj
Moloch 148 Opublikowano 10 Grudnia 2022 Jako pierwszy "normalny" stuff Mantisa oceniam 10/10 będzie zabawa! Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 10 Grudnia 2022 Same solidne wyrzutnie aż nie ma do czego się przyczepić Cytuj
Mroczny 163 Opublikowano 10 Grudnia 2022 Ale ładnie poukładane nie to co u mnie, huku i efektu nie zabraknie, ciekawe czy godny jest osłabiony względem poprzedniej wersji Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 11 Grudnia 2022 Od wielu lat zaglądam w Twoje tematy i wiem że tegoroczny jest Twoim największym i najefektowniejszym stuffem. Jest wielka moc. Miałem praktycznie wszystko z wyrzutni które masz w temacie. Crater zrobi prawdziwy rozpierdziel. Fantastyczna wyrzutnia. Grafiti też pamiętam jak mi zaimponowała. Kozacki stuff, najwyższa ocena. Cytuj
PiroMan25 76 Opublikowano 11 Grudnia 2022 Mantis z normalnym stuffem, ja chyba śnie. A i nawet jakieś rakiety do zabawy się znalazły . Koniecznie podziel się czy klasyki pokroju songa i samuma nie zostały znerfione. Cytuj
matikoksu 17 Opublikowano 15 Grudnia 2022 Widzę tu same mocne sprawdzone konkrety. Crater, crump i samum sprawią że zrobi się jasno Cytuj
Hildemo 8 Opublikowano 15 Grudnia 2022 Potężny zestaw Crater 3 lata temu zrobił na mnie ogromne wrażenie, godny, crump będzie moc ! Cytuj
Koopacz 54 Opublikowano 17 Grudnia 2022 Witam Wśród tylu rarytasów widzę Blasty-niby latające kijki, ale jednak coś sobą reprezenują. Chociaż cena ich w ty roku również poszybowała w górę, to jednak również są u mnie na stanie. Dodatkowo szacunek za tak piękne ułożenie. Pozdrawiam Cytuj
ArbTree 67 Opublikowano 17 Grudnia 2022 No no, Mantis i normalny stuff kurła oczom nie wierzę . A tak serio same dobre i sprawdzone produkty, planujesz jakiś pokaz na systemie robić czy pojedynczo ? Jak pojedynczo to tego Crumpa odpal sb np. z Samumem albo 2 Edenami bo strasznie słaba kostka ale to tylko moja opinia . Cytuj
mantis 433 Autor Opublikowano 17 Grudnia 2022 24 minuty temu, ArbTree napisał: planujesz jakiś pokaz na systemie robić czy pojedynczo? Tylko 3x Edeny i Hokus Pokus będzie odpalony systemem. Wolałbym uniknąć sytuacji, w której system byłby podpięty do wszystkich wyrzutni, a od długiego stania na zimnie, przy dużej gromadzie czekających ludzi, zrobiłby faila, wtedy musiałbym odpinać wszystkie zapalniki, taśmy i złączki od lontów, a potem odpalać lonty ręcznie zapalniczką. Chińskie systemy niby nie są bardzo awaryjne, ale historie są różne. 24 minuty temu, ArbTree napisał: Jak pojedynczo to tego Crumpa odpal sb np. z Samumem albo 2 Edenami bo strasznie słaba kostka ale to tylko moja opinia . Crump na Sylwku 2018 zrobił na mnie wrażenie, ale nie wiem, czy do tego czasu coś się w nim zmieniło. Może efekty na niebie nie są duże, ale sposób strzelania od lewej do prawej i z powrotem jak przecinająca kosa, jeszcze w połączeniu z tym regularnym technicznym dźwiękiem, utkwił mi w pamięci i chciałem zobaczyć tę kostkę jeszcze raz na żywo. W dniu 10.12.2022 o 22:36, Mroczny napisał: ciekawe czy godny jest osłabiony względem poprzedniej wersji Znany YouTuber odpalał wersję 2022 i tam jakieś różnicy pomiędzy starą a nową partią nie widać. Jedna tylko osoba stwierdziła w komentarzach do dnia dzisiejszego, że go trochę zwolnili, ale sam jakoś różnicy po nagraniach nie widzę. Cytuj
mantis 433 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2022 Sekcja marketowa i straganowa Carrefour + stoisko Jorge Cytuj
Bartosz 43 Opublikowano 28 Grudnia 2022 No mantis, to jest stuff! Nieźle to wszystko skomponowałeś - są konkrety, są klasyki, jest duży kaliber. Fajnie widzieć u kogoś legendarną Hydre z Kerfa. Do tego agresywne komety pod postacią Orki, u mnie Thora 1 Cytuj
mateo1992 28 Opublikowano 28 Grudnia 2022 Jak co roku, zawsze masz bardzo zróżnicowany stuff. Wszystko przemyślane, ułożone od A do Z. Gdzie w tym roku będziesz odpalał fajerwerki? Cytuj
Homer 9 Opublikowano 28 Grudnia 2022 (edytowane) Widzę ,że jest song i viserion prawdziwe legendy i nadal trzymają poziom. Viseriona w tym roku wyjątkowo nie mam , ale tak to chyba z 3-4 sylwestra pod rząd był. Songa też bardzo dobrze wspominam obok silent night. Jc08 jedyne wulkaniki które nie kosztują wiele a potrafią na długo zawiesić oko. No i kolejne klasyki po prawdziwych fp3 new czy txp859 to signalosy. Ja też byłem oszczędny w poprzednich latach i dzięki temu mogę się jeszcze nimi cieszyć. Edytowane 28 Grudnia 2022 przez Homer 1 Cytuj
Kamil911 119 Opublikowano 29 Grudnia 2022 Bardzo owocny stuff w twoim wykonaniu po prostu klasa.. jak co roku wydaje mi się że jest to twój najdroższy stuff w karierze piro naprawdę robi wrażenie same perełki w postaci cratera,crumpa,godnego,virusa długo by wymieniać no WoW będzie czadowo i przepięknie na niebie oj z pewnością.. znalazły się także artykuły do urozmaicenia zabawy sylwestrowej nudno nie będzie wszystko wygląda na dokładnie zaplanowane i przemyślane.. Pozostaje mi życzyć ci udanej zabawy sylwestrowej i szczęśliwego nadchodzącego nowego roku 2023. Cytuj
Moloch 148 Opublikowano 29 Grudnia 2022 Pięknie to wygląda! Mantis zrobił "normalny" stuff. Mam nadzieję, że to nie oznacza dla Ciebie emerytury? Cytuj
mantis 433 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2022 Pirochłopy poratujcie z kolejnością odpalania na głównym pokazie, czy taka będzie dobra xD 1. 3x z różnych miejsc systemem JW2039 Eden (Jorge) 36 strzałów (20 mm) + 1x JW309 Hokus Pokus (Jorge) kątówka 49 strzałów (20 mm) 2. PXB3614 Virus 54 (Piromax) z Carrefoura - 54 strzały (25 mm) 3. TXB074 Viserion (Triplex) - 36 strzałów (25 mm) 4. PX-PRO 1 (Piromax) - gwizdki 99 strzałów (20 mm) 5. PXB3504 Hydra (Piromax) z Carrefoura - 36 strzałów (30 mm) 6. TXB194 Song (Triplex) - 37 strzałów (30 mm) 7. TXB308 Graffiti (Triplex) - 35 strzałów (30 mm) 8. SFCM17100C Godny (Iskra) - 100 strzałów (25 mm) 9. PXB3904 Crump - kątówka 50 strzałów (30 mm) 10. PXB3613 Fireball XXL - 16 strzałów (50 mm) 11. TXB400 Samum - 36 strzałów (30 mm) 12. PXB3914 Crater - kątówka 100 strzałów (25 mm) Cytuj
Piro Wiesław Miro 58 Opublikowano 30 Grudnia 2022 Łoooooooooo. Ale sztos Gdzie kupiłeś Signalosy? Cytuj
mantis 433 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2022 W dniu 30.12.2022 o 23:47, Piro Wiesław Miro napisał: Łoooooooooo. Ale sztos Gdzie kupiłeś Signalosy? Petardyshop.pl, ale o dziwo partia 2016, czyli powinna być ta dobra. Cytuj
Piro Wiesław Miro 58 Opublikowano 30 Grudnia 2022 Bocian mentorze. Napisz nam która była najlepsza Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi