Mam do wykorzystania jeszcze 80-90.Nie może przekroczyć 150 zł !! Ale wolałbym zmieścić się nawet w tych 130
Więc stawiam tutaj na jakość i ilość.Czyli ma być tych fajerwerków trochę,żeby zabawa była Ale nie mają być też one jakieś beznadziejne.Zapowiadam,że nie chcę Festivala.Z dwóch powodów: 1.Będzie to wtedy połowa mojego stuffu (cenowo) 2.Nie mogę go znaleźć.(praktycznie wszędzie jest Hestia)
W grę wchodzą produkty ze sklepów Biedronka,Real,Lidl,Tesco i Kaufland.
Z góry dziękuję za pomoc
PS.Nie chcę,żeby to były same wyrzutnie lub rakiety Chcę,żeby było trochę tego i trochę tego
Pytanie
MlodyZ 0
Nastąpiła nagła zmiana planów I funduszy także.
Na 100% procent biorę
1xSfinx
1xArctic
1xJoker
Razem 43 zł.
Mam do wykorzystania jeszcze 80-90.Nie może przekroczyć 150 zł !! Ale wolałbym zmieścić się nawet w tych 130
Więc stawiam tutaj na jakość i ilość.Czyli ma być tych fajerwerków trochę,żeby zabawa była
Ale nie mają być też one jakieś beznadziejne.Zapowiadam,że nie chcę Festivala.Z dwóch powodów:
1.Będzie to wtedy połowa mojego stuffu (cenowo)
2.Nie mogę go znaleźć.(praktycznie wszędzie jest Hestia)
W grę wchodzą produkty ze sklepów Biedronka,Real,Lidl,Tesco i Kaufland.
Z góry dziękuję za pomoc
PS.Nie chcę,żeby to były same wyrzutnie lub rakiety Chcę,żeby było trochę tego i trochę tego
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi